• jarfa

    Cauess,

    Potreboval bych trosku asistenci s vyberem 29" kola, nebo poradit jak nejlevneji poskladat.

    Mam 185cm 85–90kg chtel bych se pohybovat okolo 20kKc.

    Dalo by se nasledujici poskladat levneji nebo max za stejnou cenu s slx osazem?

    http://www.rb-bike.cz/…crr-290-base

    Nebo toto s epiconem? http://www.cyklonemcik.cz/…9-slx-raidon.

    Nemam paru jestli je vubec nejaky rozdil v cene kdyz bych si to skladal sam, nebo koupil poskladane, kdyz nevim kde dobre sehnat komponenty.

    Dik

    0 0
    • Mysee  

      No já mám napočítáno rám do 4k, deore 2014, raidon, lepší kola za 20. Takže pochybuju, že to člověk zvládne sám líp než němčík. Ale oni tam zas cpou celkem starý díly.

      0 0
      • jarfa  

        A to osazeni mas odkud? Nebo se neda sehnat nekde extra levneji nez na vsech shopech? Nemyslim zrovna se vydat s imbusakem do ulic ale treba jestli mivaji nekde akce nebo berou od vyrobce?

        0 0
        • Mysee  

          Napočítaný to mám od koloshopu se studentskou slevou (6–12%). Tam vychází pohon líp. Vidle stále na KK. Nikde jsem levnější ceny moc neviděl. Např XT brzdy momentálně 3400 (koloshop) vs 4300 (KK).

          0 0
    • TheMarra  

      Mám stejně fyzické proporce, na konci zimy jsem sháněl taky bike a horko těžko jsem se dostal na lepší nabídky než u Němčíka, nakonec jsem se rozhodl pro tento kousek – http://www.cyklonemcik.cz/…raid-229-slx něco málo jsem upravil, dostal jsem se na 22 tisíc..Vše bylo rychle vyřízeno a s kolem jsem maximálně spokojený..Plus borec je hodně v klidu a férový..

      0 0
      • jarfa  

        Z jakeho duvodu toho lapiera? Ja jen jakej je mezi nim a supem krome ceny rozdil? Neptam se ironicky, fakt to nevim…

        A co jsi na nem pridaval?

        Ja po konzultaci s mnohymi pujdu nejspise do tohoto jen s brzdami slx, pridavat 4300 za epicon X1 RL-RC se mi zatim nechce…

        http://www.cyklonemcik.cz/…9-slx-raidon

        0 0
        • Mysee  

          M596 brzdy fungujou naprosto dostatečně. Spíš bych to dal do nějakých lehčích ráfků (Rodi, Magic).

          0 0
          • ptth  

            Mám 185/93 kg, taky jsem nedávno řešil kolo do 20ti tisíc. Nakonec super skládačka s rámem Force a deore/slx výbavou atd…brzdy mám ty 445/446 a bez problémů (i když to rozvalim na 55 km/h tak v pohodě zabrzděj :), takže ty brzdy Deore musí být paráda.

            Jediný s čím laboruju a hledám optimální tlak, tak je Raidon vidlice. Ne že by byla špatná, ale na trochu horší polňačce mi slušně namlátí do rukou. Ten epicon by navíc asi i snížil váhu.

            0 0
        • oddie  

          To bych si spíš připlatil za toho Epicona než za SLX brzdy…

          0 0
          • MysoK  

            +1 M596 som jazdil a fungovali vyborne. Na M785 som upgradoval iba kvoli vyhodnej prilezitosti (XT brzdy v akcii na KK za 2900Kc a predaj M596 za 2000Kc)

            0 0
        • TheMarra  

          Měnil jsem vidli na Raidona XC 2014 (zamykání z řidítek), pak náboje na SLX,gripy jsem si koupil ESI Chunky, kliky jsem si dal 2 převodníkové­..Lapierra jsem si vybral protože se mi líbil a není to tak často vidět jak ostatní značky..Ani nevím jestli v té době byl ten SUP v nabídce..Jinak s tím tlakem ve vidli, musím koupit pumpu a taky mám v plánu různě pozkoušet..

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.