Poraďtě S koupí tohoto kola .

27 nepřečtených
  • *J1

    http://www.cyklobazar.cz/…avo-sago-09/

    Vím že prodejce je zde registrován , zajímá mě objektivní názor ostatních . Kamarád chce první kolo tak jsem mu tohle doporučil plus teda náklady na dopravu +/- 1000,– stoji tedy tohle za 13 000? Podle mě ano ale chtěl bych se ujistit zkušenějšíma. Díky J

    0 0
    • tiskar  

      někde na aukru ho prodává za 7000 tak si to najdi,tady ho má za puvodní cenu!!

      0 0
    • Azmir  

      ZA tu cenu rozhodně ne. Reálná cena je kolem 10 tis.

      0 0
    • Hejdik  

      13K se mi zdá trochu moc.

      reálně to typuju kolem 9K…

      0 0
    • Volf  

      http://www.bikestore.cz/…-19–5851.htm

      Nebuď blázen. Jestli chceš dát za kolo ,, jenom ,, ty peníze co uvádíš, tak hledej ve slevách nová kola a nebo se zamysli nad tím, jestli třeba dát dvojku navíc je pro tebe úplně likvidační.

      0 0
    • Vilém  

      Objektivni nazor na zaklade fotky a popisu? :)

      0 0
    • *J1  

      Oukej díky za reakce . Mě zaujal ten upraveny epicon od milana .

      0 0
    • Gewis  

      Ahoj, poprosil bych o Váš názor na tuhle nabídku:

      CUBE

      Jezdím převážně na silničním kole, tohle by bylo pro zpestření. Obavy mám jen z případného poškození rámu.

      Děkuji

      0 0
      • Smazaný účet  

        Poskoyeni ramu bud musis odhalit pred koupi, nebo pak jde za tebou…tadz asi neni co vymyslet. Pise novy retez, ale uy se docela zajebanym , stejne jako kazeta. Asi bych pocital s brzkou vymenou. Kotouce taky vypadaji zajebane. Pokud bude blbe brzdit, delat kraval a kotouce budou spinit, je to zamastene = nove desky. Vsechno z toho si muzes vyzkouset pri prebirce a podle toho rpipadne upravit cenu – ktera se mi v pripade kola vpohode zda vpohode.

        0 0
        • Gewis  

          Prave to odhaleni pripadneho poskozeni – prozkoumat každý cm2 lupou..?

          0 0
        • atty  

          No, 28k za 26" (byť pěkně osazenou) odhadem z roku cca 2012? se mi zdá celkem dost, řekl bych, že na bazarech se v podobné ceně najdou novější kola s podobně slušnou výbavou. Nemám nic proti 26", jen jsem chtěl naznačit, že rám, vidle a asi i kola už něco za sebou mít budou a pro člověka, co to chce jako doplněk k silničce bych se poohlédl po novější 29" s podobnou cenou. Kolem 30k jsem na cyklobazaru viděl poslední dobou celkem dost slušných 29" v karbonu, novějších a dle fotek i popisu v celkem hodně dobrém stavu.

          0 0
          • Gewis  

            Je to r. 2014.

            Prave ze jsem si predstavoval max. 27.5" kola…

            Co velikost ? Mam 180 cm /70 kg, tak hledam neco lehciho pokud mozno do 12 kg.

            0 0
            • atty  

              Při 180cm bych klidně volil 29" – 27.5 je teď celkem standard pro celopéra s vyššímy zdvihy (které dle popisu nevyužiješ). Jak je tu několikrát opakováno – buď se dá sehnat karbon HT na „středních“ řadách pohonu a vidlic, nebo bazarově už hodně slušné kolo (třeba ještě na 10sp nebo 11 sp SRAM, ale dobrá kola, vidle, brzdy, nízká váha…). Jen samozřejmě nutnst to kolo vidět s někým znalým, kdo to pořádně prohlédne a vyzkouší

              Ten postovanej Giant vůči ceně také není vůbec marnej – rámu bych se nebál, ostatní osazení je do začátku pně dostačující a „vylepšovat“ se to dá vždycky, pokud kolo začne bavit a je na to chuť a možnost investice.

              0 0
              • Gewis  

                Určitě HT. Zdvih vidlice 100 mm by 100% stačil. 10s kazeta taky. Ale min 2-převodník. Se středně kvalitní sadou vystačím. Jak jsem se i někde zmiňoval, kotoučové brzdy nejsou podmínkou..

                0 0
                • atty  

                  Dneska jsou kotoučovky standardem u kol už od cca. 10k, takže kotoučovky tam budou, tak jako tak a proti cantilever brzdám je to nebe a dudy a na horáku opravdu velkej přínos.

                  0 0
      • sparrow_cz  

        Osobně bych to nebral. Za těch 28k už se dá pořídit i pěkné nové kolo. Sice s AL rámem, ale za to třeba v 29" s pohonem 1× a hlavně bez investic.

        0 0
        • kubad  

          souhlas

          0 0
        • Gewis  

          Jsem spíš konzerva, tj. 29" kola mi nic neříkají. Zkoušel jsem je. Rám bych chtěl karbonový. Na tohle kolo budu mít čas tak max 1000 km ročně.

          0 0
          • Petulda  

            Je tam velky riziko nutnych investic (vidle, kotouce, pohon) a cena uz tak dost na hrane. Za sebe bych to nebral. Do 30 tis. dnes koupis pekny kolo (ale bez karbon ramu).

            0 0
            • atty  

              Nový ne, ale pokud řeší bazar, tak „karbonů“ v 29", celkem slušně osazených, v téhle cenovce se tam celkem dost najde.

              Kupodivu se tam často objevují kola, s nájezdem pár set kilometrů, které majitelé mohou celkem zdokladovat (serviskama, hodně krátkým užíváním od koupi atd.).

              Až obvykle přemýšlím, na co si člověk kupuje kolo za XY tisíc, pokud má nájezd (celkem dokladovanej) 300km za rok.

              Pokud to přidává jako další aktivitu k silnici, bude mu 29" bližší – lehká HT v karbonu na „silničnějších“ gumách (ala TB, Racing Ralph, G-One atd.) pojede na silnici a v hodně lehkém terénu velmi dobře.

              0 0
              • Gewis  

                Primarne mi nejde o top komponenty (alivio mi vydrzelo 15 let, nejsem az takovy vandal), chtel bych lehci a obratnejsi stroj, nez je muj 15ti kilovy maxbike. Do lehciho terenu, v 15 cm hlubokem bahne se brodit nehodlam.

                Ani kotoucovky nejsou podminkou.

                0 0
      • tomxxx  

        Nesel bych do toho, za takove kolo je to moc. Navic vyslovene pise novy retez, ktery evidentne novy neni. Takovy inzerat rovnou zaviram a dal se tim nezabyvam, pac tam bude ojebu vic.

        0 0
      • Bombos3  

        Jaký mělo to kolo asi život, když ho pořádně neumyje ani při focení fotek do inzerátu?

        0 0
        • obda  

          Hele, já taky kolo umeju max. dvakrát za rok. Nicméně pružení a řetěz udržuju namazané a čisté. Náboje mám seřízené a namazané, bowdeny vyměním, když je třeba a tak. Takže kolo má život dobrý, akorát je špinavé :D Nicméně do inzerátu bych kolo asi umyl ;)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.