• Čipík666

    Dobrý den budu pořizovat nové kolo a tak nějak nevím. Nic drahého něco kolem 10ti tisíc. Primárně bych chtěl celoodpružené minimálně však s odpruženou vydlicí. Nejde mi ani tak moc o komponenty jako o to aby to kolo mělo nějaký slušný rám, zbytek se dá přestavět nebo doladit časem. Najezdím tak 16 km denně ruznorodým terénem. Rád se projedu v lese ale i po silnici. Mám tu pár kol která se mi líbí a dají se osobně koupit v okolí mého bydliště.

    http://www.horska-silnicni-kola.cz/…18-d3423.htm

    https://www.decathlon.cz/…8378294.html

    http://www.ramala-silhavy.cz/…-blue-s-2017

    https://www.insportline.cz/…k-white-blue

    https://www.insportline.cz/…erno-cervena

    Předem děkuji za reakce,názory či rady.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Tak za tu cenu rozhodně ten první Kellys. Bohužel to ale bude určitě chyba prodejce, protože má stát skoro čtyřicet. Jinak je to bída. Volil bych bazar.

      0 0
    • MatS  

      Noo karbon za desitku, to si snad objednam taky :-)

      0 0
    • Fran7  

      Tak jsem objednal Stage 50 a jsem zvědavý co mi napíšou, nekoupit to je hřích, když jen ta vidle stojí na KupKolo 11.990Kč

      Pokud to vyjde díky za typ :) °͜_° №1

      0 0
      • MatS  

        A jakou velikost? Ja jen ze je to ptakovina. Nemaji uvedene velikosti a skladovou dostupnost. Ocividne krmi eshop novymi modely a huli u toho slusnej matros :-)

        0 0
    • Čipík666  

      Dobre dejme tomu ze to kolo Kellys je chyba. Tak jake z tech zbivajicich vybrat? Taky by mi zajimalo ze vsude se jmenuje model Stage a tady Slage

      0 0
    • Fran7  

      Slage Kellys nemá, nenašel jsem jinde než tady na tom Atomu, ale pokud je to překlep a je to fakt Stage tak ten stojí 43990Kč 2018, podobnou chybu kdysi udělali i aerolinky a museli to za tu cenu prodat.

      0 0
      • Čipík666  

        Nestihl no akorád jsem to šel objednat a už tam byla cena42 taců. Evidentně jak to někdo objednal tady odsud tak to změnili

        0 0
      • Youda  

        Ale ten název je i na kole

        0 0
        • Fran7  

          Opravili to na 49.990Kč, ale Slage tam pořád mají, originál stránky Kellysu žádny Slage nemají jen Stage.

          Dle tady mi to prodat nemusí, ale pár emalů si vyměníme, s tím počítám, stihl jsem si udělat printsc a mám i email s Přijatou objednávkou, nedělám si naděje i tak uvidíme.

          0 0
    • MirosPikos  

      Prostě se spletli, nevědomě něco nabízeli ze jinou cenu, než za jakou by byli ochotni to vědomě prodat. K obchodu nedojde a zkoušet to přes zákony je defuckto hyenismus. Snad se někdo k něčemu podobnému nesnížíte.

      Jednou se sekli na koloshopu, měli 13% na všechno a započítali to na některé zboží 2×. Tehdá jsem objednával brzdy ZEE, ale nevěděl jsem, že se sekli. Pak mi to psali, ale rovnou napsali, že to tak nechají a dodají to za smluvenou cenu. Mělo to ale jedno velké ALE: I tak neprodělali a nikdo je do ničeho netlačil. I kdyby mi to dali za jednou započítanou slevu 13%, vzal bych to.

      0 0
      • Smazaný účet  

        +1

        0 0
      • Georrge  

        Sice obchodní zákoník neznám, ale když může od smlouvy odstoupit kupující, tak proč by v některých případech nemohl i prodávající… když mají špatně napočítané zboží a objednáte něco, co už nemají, tak vám prachy taky vrátí a obchod se nekoná. Tak ti prostě řeknou, že ty Kellysy za 10 už nemaj, že už mají jen ty za 40 kdybys chtěl :)

        0 0
      • GrumpySmurf  

        Hele chyba se stane, tady urcite bez debat.

        Nadruhou stranu dost eshopu ma nesvar nabizet zbozi za „super cenu“ a hlavne tvrdit ze ho maj skladem, ikdyz ho videli maximalne nekde v katalogu. System eshopu ti pak vse zpracuje, potvrdi, i zmeni status na odeslano, aby pak nasledne nekdo zjistil, ze uz zbozi nemaj kde sehnat. Celej tenhle kolotoc vecinou trva tejdny a spokojenej zakaznik je urcite zarucen.

        A ano dodnes mam mindrak, ze jsem si sluchatka objednal o kilo levnejsi nez na alze. A ne nebyl to malej neznamej eshop.. :D

        Takze z meho pohledu, udelat objednavku je vporadku, jen se zakonama pockat, nez zacnou inzerovat ze je vse zpracovano..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.