• zubni_kartacek

    Zdravym vsechny bajkery!!! Vim ze to neni asi nejlepci diskuse, ale sme v zoufale situaci a potrebujeme pomoc od vsech bajkerů co mají dobré srdce!!!

    Na techto strankach www.getbike.sk/getbike.html probiha soutez nazvana NAJ FOTO, mame zde s kamaradem přidanou fotku.....je na druhem miste v hlasovani…!!! Jako vyhra za nejvice hlasu je trialovy ram ZOO! 2007(speciál na trial, pokud nekdo netuší). Tento rám chceme věnovat našemu kamarádovi který NEMA na nový rám peníze, ale má úžasný talent, který by bylo škoda zahodit, nebo mu nepomoci a neposunout ho tak kupredu!!! Jakýsi Žoržo se nám ale snaží překazit naše plány a ukořistit rám pro sebe i když už jeden svůj má a pak ho prodat do frcu a nahrabat si tak do vlastní kapsy!!!! Nechceme aby se toto stalo a tak nam prosim pomozte a hlasujte na techto strankach v sekci NAJ FOTO pro foto c.5 Radek Basel foto z Brna......budeme Vame vsem moc vdecni.....JE TO PRO DOBROU VEC!!!

    btw: Pro ty co neveri ze je ram orpavdu pro nekoho jineho.....mam jedine slovo: VERTE!!!!

    0 0
    • enrico  

      ako vidim mas velmi blby zlozvik vsade davat vykricniky a nezakladaj thready s debilnymi nazvami ako pomozte prosim, precitaj si pravidla www.bike-forum.cz/…pravidla.htm

      0 0
      • zubni_kartacek  

        Vis ja pravidla cetl! Muj prispevek o kolech v podstate JE!A ten nazev sem volil tak, aby si to precetlo co nejvice lidi, jak je videt tak to funguje! Nechtel jsem tim nikoho urazet, nekoho nastvat, ale zadal jsem pouze o vypomoc....­.jestli te nastval nazev meho prispevku, ber to tak, ze to bylo za urcitym ucelem a po precteni celeho meho prispevku asi urcite vsichni pochopi proc!

        btw: Vsimni si ze uz pisu jedny vykricniky…:-)

        0 0
        • enrico  

          takto spravis presno opacny efekt, skuseny usery budu taketo thready ignorovať a pravdepodobne aj pridávať do blokovaných, nazvy treba pisat k veci, ale to nic proti tebe, vidím že si tu zaregistrovany tak 5 hodin, tak to len tak do buducnosti

          0 0
          • Beeda  

            presne,je to vtirave, F@CK YOU.B

            0 0
    • Tomcat_1  

      Tohle se tu zaplatpanbuh moc nenosi. Tak jak pise enrico…

      0 0
    • Kovak  

      nějak se mi to nelíbí

      0 0
    • Krys  

      Ta Zorzova fotka je fakt dobra …

      0 0
      • Krys  

        Fakt sa mi ta Zorzova fotka lubi a dve hodiny uz ubehli …

        0 0
    • vecik  

      To bys ale musel dostat min. 1500 hlasu a to teda nevim, navíc ta fotka co vede je podle me lepsi a myslim ze spis o tom ta soutez je, ne?

      0 0
      • Meesha  

        presne… Je to prece soutez o fotkach a ne o tom, kolik kdo obepise znamejch, at uz za jakymkoliv ucelem.

        0 0
    • Kalic  

      Zorzo je frajer! Posilam mu hlas.

      0 0
    • zubni_kartacek  

      Nerikam ze ta fotka neni pekna!!! me se take libi, ale chteli sme pomoct nekomu kdo ma stokrat vetsi talent nez ja, nebo kdokoliv jiny aj jak Zorzo…!!! A navic nevim jak moc vidite do trialu, ale na te fotce toho moc neukazal!!! To co je na fotce c.5 je mnohem slozitejsi!!! Koukam ze jsem asi udelal chybu kdyz sem tento prispevek zalozil, prislo to akorat vnivec a nepomohl sem tak nikomu. Jak uz tady nekdo nadhodil, je to soutez o fotkach, ale kdyz muzu nekomu pomoci, tak sem doufal ze me snad par lidi pochopi! Vsem co daji hlas cislo 5 moc dekuji a ostatnim preju hodne stesti a co nejmene padu.

      btw. Pokud bych nevedel ze nekdo potrebuje novy ram a nema na nej, sam bych hlasoval pro foto c.8…jelikoz je to asi nejtezsi vec co tam asi kdo ukazal! Ale to asi pochopi jenom par lidi co do toho vidi.

      0 0
    • MI5  

      Tvá fotka se mi nezdá nejlepší. Každopádně nebudu hlasovat pro jinou.

      0 0
    • enjoy  

      co to je???mluvis jak agitka na pomoc uzbekistanu.az te nekde potkam s kasickou,dam ti dvacku.sorry za ironii,ale fakt nechapu.

      0 0
      • zubni_kartacek  

        Nez zacnes kritizovat to jak se clovek vyjadruje na verejnem serveru a kazdy si tvuj duchaplny prispevek muze precist, precti si pravidla serveru, ktery je asi tvý dením kouskem chleba.

        A u pravidel zacni hned prvnim!!!

        1.Chovejte se slušně Nepoužívejte vulgární slova, přeci jen jich často slyšíme víc než dost jinde. Nenapadejte ostatní účastníky diskusí. To, že nesdílí váš názor ještě neznamená, že jsou hlupáci.

        0 0
        • mr.antik  

          ale forum (tohle) není primárně určený pro manipulování soutěže. Ten týpek si dal praci, vymyslel a realizoval pěknou fotku a ty mu to chceš tak trošku podvodem vzít…

          0 0
          • zubni_kartacek  

            ehm…VYPOMOC JINEMU = PODVOD???…ja te chapu, hlasuj si pro zorza, je to jenom a jenom tvoje vec…! Budto sis vzal z meho prispevku to k cemu byl urceny, nebo sis to prebral jinak a obratis se proti nemu… NIKDO TI TO NEZAKAZUJE! Ale prestan prosim kritizovat prispevky slovy…„mluvis jak agitka na pomoc uzbekistanu.az“ Diky PEACE

            0 0
            • mr.antik  

              já nic nekritizoval… ale kazit soutěž mi přijde blbý a chválit tě ani já nebudu. Představ si, že budeš na soutěži, budeš dobrej, vyhraješ ale rozhodčí by řekl, sorry, tady franta je ze slabýho oddílu, potřebuje nový kolo, dáme první cenu jemu…

              0 0
            • stan.zak  

              zubni_kartacek, si pleteš pojmy? Zkusím ti to polopatě. Ani to by nebylo čistý, ale zřejmě by mi víc sedělo:„…Ahoj, chci pomoct kamarádovi, kdyby se vám nejvíc líbila fotka č.5 a dali jí svůj hlas, může vyhrát a dostat…“ Kapišto?

              0 0
        • enjoy  

          hele ty.. ja si to tady muzu dovolit(nadsazka). jo,s tebou budu klidne mluvit takhle..,ty se tady zaregistrujes se jenom proto,abysi vymyslel takhle uzasnej thread a me chces poucovat.cim me chces jeste prekvapit prosimte. mozna par soucitnejch zajima,ze tam u vas vedete nejakej podivnej boj s typkem kterej ma vsechno a chce jeste vic.. snad te aspon potesi,ze se mi vase fotka libi vic.ale hlasovat nebudu.

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Koukej hlasovat, neřáde :-P

            0 0
            • enjoy  

              ok.tak porad.

              0 0
              • Meesha  

                ja jsem to nakonec prolistoval a hlasoval pro c. 17 – podle me fotka s napadem a relativne dobre technicky provedena. Snad jen trochu slabsi kompo. Uz to na me nepusobi jako „Pepa v sobotu u samosky“ :-)

                0 0
                • Thidney  

                  jo ta 17 je jedina trochu ziva, tak jsem ji prohlasnul, nemam z ni pocit lekly ryby

                  0 0
              • kurýr na bajku  

                nj, ta voda má něco do sebe, ale zase proklamovaná agitka je slušná vejška…

                0 0
    • Gorgov  

      nevim proc zrovna tobe neverim, ze to nechces pro sebe a prodat:) Kdo má tu první fotku? dal bych mu hlas:)

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Takhle to tady moc nemaká, ale to vaše mi přijde nebezpečnější a taxem vám dal hlas, ale asi to k ničemu nebude :-)

      0 0
    • MI5  

      Jo jinak formulace: „nejaky Zorzo se nám snaží překazit nase plany a ukořistit rám pro sebe i když už jeden svůj má a pak ho prodat do frcu a nahrabat si tak do vlastní kapsy!!!!“ To je pekny svinstvo. Dyt je to taky nekdo, kdo se proste prihlasil do souteze a zkusil, zda vyhraje. Ale ty ho chapes jako nekoho, kdo to udelal schvalne aby ste nevyhrali vy. Kde beres jistotu, ze chce ram prodat? A i kdyby, tak je to snad jeho vec, to se soutezi nesouvisi. Naopak s ni souvisi to, ze ji chces ovlivnit.

      0 0
    • zubni_kartacek  

      HEHE PAnove klobouk dolu.....na tolik argumentu sem asi kratky…i kdybych se vas jakkoliv snazil ujistit ze jsem to nemyslel zle, pude to asi cim dal tim vic z kopce…:-)AT NA ME SPADNE TRAKTOR jestli sem chtel udelat ze souteze naprostou frasku!!! Zorza znam osobne…sme dobri kamaradi…a i on mi psal, ze rozesila vsem co zna, aby pro nej hlasovali!! Delam naprosto stejne co on a co by delal kazdy jiny kdo by dal do souteze svoji fotku! A dalsi co mi psal, je ze si tim chce prilepsit(chape to nekdo jako přivýdělek?)!!! ZKUSTE TOHLE ARGUMENTOVAT!!! Je to soutez a kazdy si soutezi po svem.:-) U pravidel souteze neni nikde psano, ze bych nemohl pozadat o pomoc i ty ktere neznam. Psal jsem o pomoc uz na nekolik fór, ale uprimne vam reknu, ze TAKHLE SPATNE sem nikde nepochodil! Timto koncim sve veskere prispevky k teto diskusi, kterou sme asi zacali od spatneho konce! Nejlepe by bylo asi celou diskusi smazat, pze jak sem tak koukal, kladnych odezev je velmi pomalu:-)

      Vsem bajkerů, bajkerkám at slouží.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Tady je to holt drsný :-)

        0 0
      • Radek Broz  

        Jmse tu drsnější než Chuck Norris, s náma si nezahrávej! :D

        0 0
      • Gorgov  

        Já bych to tak neudfelal, to vis, aspon si pozmal BF. Mozna to, jak si tady dopadl s tim nesmyslem svedci o jiny(vetsi) urovni uzivatelu ve srovnani s jinymy fory na ktery si to hazel.

        0 0
        • kurýr na bajku  

          Ano prosím. Asi tak jako když sem chválil smichoffbike za servis bez čekání a hned sem dělal reklamu :-D Aféra jak detektivka ;-)

          Nicméně uznávám, že tento způsob je poněkud nešťastný.

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce