Polar- zalohovani dat do Nokie 5410

13 nepřečtených
  • Bully

    Je to tu Polar porad dokola a taky uz jsem v ruznych tematech o Polaru S 725X tenhle dotaz nekolikrat vznesl, ale porad bez odpovedi :o( Resp. jednou mi kdosi odpovedel, ale jen to, ze jemu to funguje bez problemu :o( Porad mi proste nejdou nahrat do mobilu data ulozena v tomhle sporttesteru a nasledne teda potom ani z mobilu prehrat do PC. Prvni problem je asi v tom, ze mi nejde pripojit mobil k IR portu (original Polar- hlasi to chybu 0/10047 ve spojeni s IR. Dalsi vec vidim v tom, ze v mobilu nemam ani zadnou aplikaci s nazvem Polar nebo neco, co by to pripominalo, nainstalovanou. Takze se v podstate data ze sporttesteru ani nemaji kam ukladat??? Na strankach Nokie jsem se dozvedel, ze bych si mel nahrat aplikaci Polar MobileLink (je to ono? cca 117 kb), ale jak, kdyz mi nefunguje ani to IR pripojeni?

    0 0
    • Bully  

      Teda Nokia 5140, sorry :o)

      0 0
      • kankrlicek  

        Nemám zmíněný mobil, ale nejdřív bych zkusil se přes IR spojit s něčím jiným, třeba s noťasem. V kladném případě bych si stáhl ten soft a přes to IR (třeba) ho natáhl do telefonu, nainstaloval. Pravděpodobně budeš muset mít v telefonu spuštěný ten soft a teprve potom spustíš přenos dat.

        Kdybych kecal nesmysly, tak mě to odpusť, jsem veden pouze snahou pomoci :)

        0 0
        • kankrlicek  

          Teď jsem se díval na stránky Polaru – instalace softu je nutná přes stránky Nokie + kreditka.

          0 0
          • Bully  

            Diky. Prvni chyba byla ta, ze jsem mel to origo IR rozhrani (port) nainstalovany jenom jako HW k programu Polar, proto mi nefungoval s nicim nicim, nez jenom na propojeni Polaru s PC. Aktualizoval jsem ovladac, takze by ten IR port mel ted fungovat se vsim. Mel, ale nefunguje, takze porad nemuzu stahnout ten programek do telefonu :o( Na PPP (SW od Polaru) uz mi to pri pokusu o pripojeni k mobilu nehlasi chybu IR portu, ale „jenom“ , ze prijimac (mobil) neodpovida. No, hledam, co a jak dal :o( Zkousel jsem volat i na help linku Nokia do CR, prehazovali si me jak horkej brambor :o), ale nic jinyho nez to aktualizovani ovladace pro IR port mi neporadili, a nazev Polar neslyseli asi nikdy.

            0 0
            • Bully  

              No jeste ze jsem nemocnej, ze mam cas se s tim tak drbat :o( Je tu nekdo, komu tenhle prenos dat mezi Polarem- 5140i- PC funguje a pouzivate to? Mate v telefonu nejaky SF, co by tam mel kvuli Polaru byt nahrany? Jak se to jmenuje a pod cim ho najdu? A jinak i po aktualizaci ovladace pro ten IR port mi nejde spojit telefon s PC. Zkousim to pres program PC Suite od Nokie, ale nic :o( Grrr

              0 0
              • mireks  

                Ahoj, mam sice jenom S720i, coz ten jejich mobilelink nepodporuje, kazdopadne to nevypada nejak slozite… Aplikace pro N5140 by snad mela byt na nekterych founech i predinstalovana, prip. ji lze stahnout z www – vice na www.polar.fi/…ts/open.html Jako zaklad bych ovsem videl, ze rozchodis standardni komunikaci POLAR ↔ PC, to uz se to resilo mnohokrat… Jinak v minulosti jsem hledal nejaky zpusob jak odzalohovat data z POLARu na Symbianovy telefon, ale az na par vystrelu do tmy jsem nic pouzitelneho nenasel… Kdyby nekdo o necem vedel tak at se podeli…

                0 0
                • kankrlicek  

                  To bych bral všema deseti!

                  0 0
                • Bully  

                  Diky, ale s komunikaci Polar- PC problem nemam zadnej, to pouzivam bez problemu uz od zacatku. Jde mi vazne jenom o zalohovani dat, abych mohl pouzivat 5-s ukladani i na dovolene. Ten SW uz jsem stahnul (tech 117kb, jak uz jsem psal vys). Problem je v tom, ze kdyz mi nefunguje IR spojeni mezi mobilem a PC, tak to do toho telefonu ani nenatahnu :o( Zkusim to nekde v obchode s telefonama, asi. Mozna je for v tom, ze IR port od Polaru podporuje jenom komunikaci s Polarem??? (Ovladace na tenhle IR port jsem uspesne aktualizoval, problem to nehlasi, posud by to tady melo byt v poradku).

                  0 0
    • B0B0  

      www.sportreport.sk/sport/index.php?…

      Do pamati NoKie vojde tusim 50 zaznamov, co bohato postaci.

      0 0
      • Bully  

        Diky, to je popsany dostatecne, ted bude hlavni vec teda vazne prehrat tu aplikaci Polar MobileLink do telefonu, pak uz to snad pujde. Proste mi vazne komunikace mezi Nokii a PC, tak to prehraju jinde.

        0 0
    • blue.sun  

      Ahoj. Měl jsem podobný problém v komunikaci s mou 5140i, vyřešilo se to instalací Nokiáckého softwaru pro připojení mobilu k počítači. Zkus to, ten program se dá zdarma stáhnout na webu Nokie.

      0 0
      • Bully  

        Taky diky, ale tim to taky neni. Ten SW- Nokia PC Suite v pocitaci mam, jenze mi pres to IR rozhrani od Polaru nejde spojit mobil s PC. Chyba bude asi prave v tom portu, ktery zrejme nepodporuje nic jinyho, nez Polar. Zkousel jsem prave pres SW Nokia PC Suite nahrat ten SW Polar MobileLink do telefonu me zeny (ale s propojenim pres USB kabel, s tim IR to taky nejelo), fungovalo to a funguje i komunikace Polar- jeji mobil. Pochopitelne uz nefunguje komunikace jeji Nokia X PC, protoze to neni typ 5140 nebo 5140i. Takze proste stahnu tenhle Polar MobileLink na muj mobil nekde jinde, ozvu se potom :o)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.