• tomaschek

Po třech letech nekonečného trápení se Sigmou BC 2006 (nakonec to vzdala sama – ztratil jsem ji po pádu v Beskydech) jdu do finále výběru nového cyklocomputeru vyšší třídy. Sigma mi už na kolo nesmí. Váhám mezi Polarem CS500 a VDO Z3 PC link. Oba můžu mít za stejnou cenu.

K Polaru, který je pro mě z hlediska designu, přehlednosti displeje a renomé značky první volbou, toho tady na fóru moc není. Trošku mě zneklidňuje ve výčtu funkcí popisek „převýšení – součet nastoupaných a naklesaných metrů“ – znamená to, že umí ukázat jen tento součet, nebo všechny tři veličiny zvlášť?

Uvítám osobní zkušenosti, i když mi je jasné, že moc lidí tyto dva přístroje asi neporovnávalo. Zajímá mě ovládání, spolehlivost chodu a uživatelská náročnost na vyhodnocení dat v počítači – grafy.

Taky kdyby měl někdo v pdf český návod k Polaru, budu vděčný za zaslání na email. Polar bych bral z ciziny a tam asi CZ návod nebude.

Díky všem za postřehy a zkušenosti!

Anketa: Polar CS500 nebo VDO Z3 PC-link?

3x
    100%
    VDO
    0x
    0%
    0 0
    • blaf  

polar se mi hodne libi vzhledove, proto za me polar, jinak prakticky zkusenosti nemam ani s jednim

0 0
      • tomaschek  

…tak to jsme dva, pokud tam nebude nějaké velké funkční mínus, asi se rozhodnu pro polar

0 0
    • Internaut  

Pokud se nepletu součástí Polar CS500 není software Polar ProTrainer 5, má možnost pouze uploadovat na web personaltrainer­.com, kde jsou možnosti vyhodnocení/grafů minimální.

Já mám CS600 a ta ten SW má a má navíc pro mne podstatnou věc – možnost intervalového tréninku. V PC si vytvoříš (nebo nahraješ z webu Polaru) tréninky př. podle tepových zón, nahraješ je do cyklocomputeru a ten Tě pak při jízdě „buzeruje“.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • mr.ricardo  

je to asi dva mesice a vahal jsem mezi CS500, Z3 a byl jsem hodne nalomenej na CS600. po prostudovani vseho moznyho, precteni x recenzi a reviews, zvazeni pomeru ceny a vykonu, s tim, ze to potrebuju na dve kola (silnice, bajk), ceny prislusenstvi, moznosti nastaveni atd … zkratka vybral jsem Garmin Edge 500 ve verzi bundle :)) jsem maximalne spokojen, bezkonkurencni pocitac. a navic se da pouzivat i behani

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.