Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Máte někdo CS 600 nebo 400? Jaký je v tom rozdil (něco jsem už četl ohledně přenosu dat atd …) máte s tím nějaké zkušenosti…ktrý je pepší :-)
Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Máte někdo CS 600 nebo 400? Jaký je v tom rozdil (něco jsem už četl ohledně přenosu dat atd …) máte s tím nějaké zkušenosti…ktrý je pepší :-)
čím vyšší číslo modelu tím lepší – místo blbých dotazů na BF si přečti návody a popis funkcí pokud opravdu plánuješ utratit hezkých pár tisíc za ty Polary.
Jinak mám teda CS200
Mám CS600, ale nemám srovnání s ničím jiným. Dosah je cca 10m, což je na kolo víc než dost. Přenos je proti CS100–400 na jiné frekvenci (2,4GHz). Řekl bych, že CS 600 a CS400 jsou až na frekvenci přenosu stejné.
mám 725, spokojenost (už)
V cem byl problem?
čekal jsem trošku jiné funkce, co se týká evidence času v nastavených zónách, ale už jsem se stím smířil, zvukově nesignalizuje překročení zóny, pokud to máš jako tachometr na kole, jsou to ale jen takové detaily, spokojenost převažuje
Čus.
Taky řeším jestli CS400 nebo CS600.
Beru k tomu i kadenci, nevíte někdo, jestli u CS400 není problém s přenosem kadence? Jesti je dostačující dosah..
Pozivam CS400 se snimacem kadence, zadny problem jsem nepozoroval.
Ok, díky moc