Podél českých řek na horském kole

6 nepřečtených
  • mab

    Vcera vecer jsem tu zalozil stejnojmenny topic s odkazem kde tento cdrom ( www.cykloturistika.cz/…k-na-mtb.php ) muzete stahnout. Vzhledem k tomu ze jsem z tohoto fora ziskal nekolik videi ktere urcite nebyly bzne zdarma anebo trebas okopirovanej turisticky atlas cesko 1:50000 a byly tu i dalsi podobne vecit, tak by me zajimal duvod smazani.

    0 0
    • orca  

      protože si tu někdo hraje na cenzora – mě to taky naštvalo smazat a mlčet.....

      0 0
      • kolombo  

        Trochu Vám nerozumím. Byl to zcela jednoznačně upirátěný SW a pokud má server bike-forum.cz mít nějaký kredit, tak by se tu takovéto věci šířit neměly. Že se to do nedávna tolerovalo není důvod k tomu, aby se to tolerovalo stále.

        0 0
        • mab  

          no par tydnu jsem tu nebyl, upirateny jednoznacne bylo vse co jsem vyjmenovaval vyse. Jde o to ze tohle cd dostanou pouze ti co si predplatili velo do konce ledna 07 a to uz opravdu nikdo nestihne a myslim si ze tohle fakt stoji zato. Pokud nekdo nesmaze i tenhle topic tak mi sem zajemci piste nejakej kontakt.

          PS: pokud neco stoji zato tak si koupim originalku (mam jich docela dost) ale pokud neco uz nejde koupit tak se klidne porozhlednu jinde.

          0 0
        • Jirik123  

          souhlasim a plne chapu admina, ze tady z toho nechce mit warez-forum:-) zvlast v tomhle pripade kdyz lide z redakce Vela se tady cas od casu objevi..

          0 0
      • TheIF  

        Spíš bych řek ža admin dostal nějaký dopis od některé ze zmíněných společností a tak to raději smazal. Ono není divu si zkuste něco najít přes google tohle forum je často hned na první strance :-( nj zrušit free vstup

        PS: je fakt že sem warez nepatří od toho jsou jiné fóra

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.