Poděkování neznámým cyklistům

14 nepřečtených
  • Honza729

    V nedeli odpoledne se mi stala nasledujici vec. Byl jsem s autem v mycce Shell na Prumyslove ulici v Praze 10, wapkou umyl auto, pricniky a dva nosice na kola Thule ProRide 591 jsem myl v druhem boxu zvlast. Jak to tak byva, clovek zapomene a odjede bez nosicu, ktere v tom druhem mycim boxu zustaly. Zjistil jsem to az v Kobylisich, tak jsem se rychle otocil a jel zpet.V mycce samozrejme nosice s pricniky nebyly,ptal jsem se kluka, co domyl auto a ten rikal, ze je odvezli nejaci lide s tmavsim autem, snad Focusem, meli pry na strese kola. V tom pribehne pani z benzinky, ze mam vsechno u ni schovano, ze pry to tam ti lide nechali.Nedali ji ale na sebe zadny kontakt, bohuzel.

    Chtel bych tedy, pokud ti lide navstevuji B-F, podekovat za to, ze ty veci v hodnote cca 8.000,–Kc dali na benzinku a ja o ne neprisel. Fakt mne to dostalo, ze v dnesni dobe se jeste najde nekdo, kdo je poctivej. Kdyby nahodou tohle cetli, at se ozvou, mam pro ne nejakou lahev flasky :-)

    Honza

    0 0
    • dancing dog  

      Dobré trávy !!!

      0 0
    • wilma  

      to potesi… jenom trefit na spravne lidi.

      ale " mam pro ne nejakou lahev flasky " ??? :)

      0 0
    • ¨MZ  

      já bych chtěl zase poděkovat neznámým bajkerům, kteří se mnou byli ubytováni v penzionu u Sedlářů v Karlově Studánce v první polovině července, že mi při odjezdu ukradli nářadí a nýtovač z brašničky na kole, které jsem měl schované v lyžárně (kolárně). Díky!!!

      O tom, že by cyklisté byli nějací lepší lidé si bohužel nedělám iluze…

      0 0
    • mosquito  

      dobri lide vazne jeste ziji :) otec ted nechal doklady, kreditku a nejakych 5 tacu v ledvince v motorestu a .. taky je nikdo nevzal :) uff :)

      0 0
      • martt  

        ja som na terase v krcme v Revnicich zabudol brasnu s fotakmi a objektivmi. Ked som si na nu o polnoci spomenul, s malou dusou som tam prisiel a stale na tej terase opustenej a zamknutej krcmy bola. Ak by sa stratila, dost by ma to mrzelo, boli v nej dve DSLR tela, pat objektivov a blesk.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.