• Dexter2010

    Ahoj bikeři. Potřeboval bych poradit. Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s pneu s hroty a kde je popřípadě koupit. Díky moc. :)

    0 0
    • Vilém  

      Je tu minimalne jedno vlakno o jejich domaci vyrobe. Jinak koupit muzes u nejakeho prodejce.

      0 0
    • alexandr  

      Já kupoval tady: http://www.sunshop.cz/…0000101.aspx

      Zkušenosti parádní – jezdím na nich do práce a už se mi stalo, že po ledovce jsem jel v pohodě a když jsem stoupnul nohou na zem, tak mi podjela :). Nicméně zdá se mi to větší makačka, než na normálních pláštích (na jaře se mi zdálo na Specialized Fasttrak, že létám). V zatáčkách trochu nezvyklý pocit, jakoby to podjíždělo, ale na to se dá zvyknout.

      0 0
    • miloso  

      Po minuloročnom teste som tento rok dal hroty (vruty) na Michelin Country Mud 2.0, 306 dopredu a 204 dozadu. Na ľade (či už Oravská priehrada alebo zamrznutá cesta na Magurku), na tvrdom či zľadovatelom snehu sú prínosom. V lese so snehom na príťaž pre váhu a prípadne napichovanie bordelu. Na čistom asfalte sú nebezpečné, už som na ňom pár krát spadol. Preto v premávke opatrne. Ako sa správajú zakúpene plášte, tak to neviem, mám iba tieto vlastnoručne vyrobené.

      0 0
      • Jakobo  

        Tak sice krásná ukázka domácího kutilství, ale ono hlavně u těch kvalitních pláštů (Nokian) je použita jiná, zimní směs a karbidové hroty. Já mám zimní gumy už 3 roky a prakticky se ojíždí jen ta guma, nebo spíš než ojíždí, že praská kolem hrotů, hroty samotné se neojíždí. Někteří výrobci (a byl to i Schwalbe, ale od loňska se prý zlepšili) používají obyč ocel a hroty se časem ojedou.

        0 0
      • fousac  

        tak treba schwalbe u nekterejch hrotovejch plastu to resi tlakem, nafouklej plast jede po prostredku behounu bez hrotu, kdyz potrebujes hroty, tak ufouknes…

        0 0
    • Smazaný účet  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Excel  

      Continental Spike Claw 240, co tak dlouhodobě můžu říct(maj už něco najeto) tak na čistým ledu se občas stane, že trošku ustřelí ale hned se zase chytne, ale ten pocit nejistoty tam trošku je. Na uježděnej zmrzlej sníh úplně ideální. Na asfaltu drží taky dobře. Není to ale samospasitelná záležitost, na zvlněné zledovatělé polňačce, když jsem se dostal do malé koleje tak při pokusu vyjet jdeš taky nemilosrdně na zem (což vlastně moc překvapující není, ale už jsem byl ukolébanej, že zvládnou všechno). Samo jsou trochu těžší, ale čemu to v mrazu a zimě vadí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse