• Cemik

    Zdarec, rozhod sem si koupit nejaky to freeride kolo. Celkem jsem omezen penězma, ale tvybral jsem si 2 kousky, tak mi prosim poraďte který by stál za to:

    chci něco na začatek, na rozkoukaní, rozježdění…zatím čest a dikec;)

     
    0 0
    • Nanny  

      Kdyz chces neco na rozkoukani,tak si kolo puc od nekoho na zkousu a pak poznas co ti vyhovuje.Lepsi nez cpat penize do neceho,co nevis jestli ti bude vyhovovat.

      0 0
    • OLy  

      JESTLI to je pro ačátek tak asi chybu neudeláš ani s jendim jen počítej že tyhle kola ychle odejdou. já bych bej ttebou pčkal a ete pošetřil, jeslti je to pro začátek tak asem koupíš jiný a utratíš 2× víc leší počkat a koupit lepší

      0 0
    • Radek Broz  

      výstižnej nadpis!

      0 0
    • Nimrod  

      a co zkusit bazar? tam by se snad něco našlo…

      0 0
    • jipík  

      Nechceš tohle?

      0 0
      • Rokery  

        Ja myslim, ze ten Dragstar je lepsi. GT se mi ani moc nelibi. U obou je vidle ne nic, ale jak koupis novou( po nejakem case) tak to bude v klidu. Ja jsem pro  Dragstara vydrzi toho fakt hodne, az se nekdy clovek divi, ja ho mam uz asi 2,5 roku a je furt v klidu. Tot muj nazor…

        0 0
        • Rokery  

          Jo a podovej se na eMTýho jak naklada svymu, sice Cocainu ale myslim, ze ty ramy jsou podobny…

          0 0
    • jecnak  

      Desatero!

      0 0
    • L_i  

      Čau. Šel bych do něčeho z druhý ruky. Třeba zrovna teď někdo na dolekop.com prodával toho dragsatara za 5000,– Za 10K stejně dobrý FR nekoupíš a na těch novejch kolech je tolik levnejch věcí (třeba single wall ráfky na GT), že ta výhoda toho, že je to nový stejně moc dlouho nevydrží. Aspoň Ti zbude na další díly, nebo základ na něco lepšího. Jenom muj. názor – mám skoro všechno  poskládaný z druhý ruky a 95% spokojenost s dobrým nákupem. Aspoñ se pocvičíš i v montování.

      PS celý kolo bych si nenechával posílat – moc velkej risk, určitě bych to dojel omrknout a projet se na tom. Pokud nemáš moc tecnických zkušeností (třeba z XC nebo BMX 20 co jsi na něm jezdil jako malej nebo tak něco) abys poznal vůle, přetažená ložiska atp, vem sebou kámoše.

        
      0 0
    • kali222  

      a nechtel by jsi neco ode me?

      ram Gt brian lopes(v britanii v prepoctu ram okolo 7000,– kolik stoji v Cr nevim) nebo dmr trailstar(driv 15000 ted asi 7–8000 novy)

      rafky sjezdovy rigidy DH30 starsi ale ok,naby author na prumyslech+zadni xtr,kazetka silnicni.brzdy neco mechanickeho?tak treba avid BB7,

      kliky hussefelty od truvativu(s kra­bickou,aj ucet mozna vyhrabu) pedaly dmr taky krabicka fajnova : ), razeni deore komplet nebo i neco muzem vyhrabat vejs,predstavec point (pc 1100,– taky krabicka) riditka tu nejaky vlastovky sirsi vyhrabu:)se­dlo si vyberes bmx nebo dh lavicku :)

       

      secteno podrtzeno komplet kolo bez vidlice :),ale oproti zminenym to uz neco aspon vydrzi : )

      neptej se po fotkach,to kolo neexistuje,pouze v me hlave,mrkni se na ramy a uvidis.

      takhle jak pisu tak cenu nece lehonce pod 9000,– zalezi na detailech :) kola s avizov. ramy mam v profilu

      0 0
    • jackasss1  

      Pokud mezi těmi dvěmi, tak GT. Určitě tam bude trošku kvalitnější rám

      0 0
      • AssO  

        Zdravam, tez se chci pripojit k otazce jake kolo si vybrat pro zacatek jasne ze je lepsi to vyzkouset pokud ma clovek moznost ja s FR zkusenosti moc nemam a potreboval bych poradit s vyberem kola teoreticky nebo aspon znacku, ja sem se dival na chuckera 2.0 na zacatek by to nemuselo byt spatne ne? nebo co myslite priblizne kolem 15K

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.