Platformy - pedály s kolíkama aneb ne jenom spd jsou ty pravy

103 nepřečtených
  • Robin Hood

    Zdravim!

    Potrebuju prosim poradit, jaky platformy, tj. pedaly s kolikama na XC/AM (giant trance x1 08). Mam XTR pedaly, ktery jsou bez jediny chyby, ale! mam problemy s kolenem, konkretne s ceskou po srazce s autem a… v zadnym pripade uz nemuzu pouzivat SPD pedaly. Zdravi je na prvnim miste a s bolesti v tele jizda terenem stejne neni zadnym zazitkem, spise naopak!

    Diky za rady, v platformach se vubec nevyznam.

    petr

    0 0
    • Smazaný účet  

      Dobre zkusenosti jsou s platformama Leopard, http://www.freebikes.cz/platformy/ , osobne se chystam koupit model HTI-ANO2SS. Jsou docela velike a noha na nich drzi pry dobre.

      0 0
    • KRAJIC  

      Já vozím tyto-BBB Mountainhigh BPD-32. Jsou určitě dost těžké a celkem vysoké – nicméně robustní a drží nohu dobře – a v prvé řadě stály usraných 400kč. Tudíž pro začátek by ti mohly sedět než zjistíš co přesně potřebuješ.

      0 0
    • Nimrod  

      za mě můžu doporučit dmr v12 a azonic a-frame. oboje jsou dražší, ale parádně na nich drží noha (ty azonici trošku ztrácejí jen ve sněhu, když trocha sněhu na nich zamrzne), oboje na průmyslových ložiskách samozřejmě. ty dmr se dělají pak i s hořčíkovým tělem, jsou lehčí a dá se k nim dokoupit titanová osa, azonic se dá koupit buď ocel osa + dural tělo, a nebo titan + hořčík, ale to už jsme fakt cenově hodně vysoko… jinak oba typy se vyrábějí už spoustu let, to možná také o něčem svědčí :-)

      0 0
      • Mamut  

        oba typy se vyrábějí už spoustu let, to možná také o něčem svědčí

        Vyrabaju alebo predavaju? Mozno toho vyrobili 1000ks na sklad a uz roky to nevedia predat :-)

        0 0
    • pitos  

      Zkoušel jsi i jiný systém nášlapů než je SPD,třeba CB nebo Time?Bývají o dost šetrnější ke kolenům a hlavně funkčně jsou tyto systémy daleko před SPD:)

      Jinak z platforem klidně doporučím ty Leopardy…jsou lehké,tenké a drží slušně.

      0 0
      • Kubiczech  

        Sice nemohu souhlasit se všemi tvými tvrzeními, ale proč flamovat. (:

        CB mají větší vůli, dávají noze více volnosti pohybu a to se po některých úrazech může hodit. Já jsem důkaz, že mému kolenu tahle volnost naopak nesvědčí a CB vozit nemohu (ono po tom týdnu už ani provozu schopné nebyly).

        0 0
        • pitos  

          Jasně souhlasit nemusíš:)

          Robin Hood má podle toho co napsal zkušenosti pouze se systémem SPD takže pokud by chtěl přecejenom u nášlapu zůstat tak má i jiné možnosti než přechod na platformy a o to mi hlavně šlo.

          Jinak osobně mám raději platformu a po experimentech s nášlapy jsem se k nim pokorně vrátil.

          0 0
      • Robin Hood  

        Jo jo, dik. Ja uz jsem se rozhodl na celopero pro platformy na sto pro. Sice v letovy fazi vyletu se budu muste naucit novy prvky pilotaze a neopustit kokpit, ale taky prave proto rad jezdim!

        0 0
    • vrrr  

      Ja to tady nechci zaflejmovat, ale muj osobni nazor (po vyzkouseni) je, ze platformy jsou bastl na street a jiny discipliny, kde clovek casto vystupuje za letu. Na jakoukoli vykonostni cyklistiku musi mit noha za co tahat, nejenom na co slapat. Takze muj nazor (i kdyz me mistni platformari za to asi sezerou): Jeden stary pedal s klipsnou ze staryho facka je lepsi, nez deset modernich platforem, na ktery se ta klipsna neda prisroubovat. Pritom klipsna dovoli dostatecny rozsah pohybu, aby clovek uvolnil kolenu. A ani neni zas o tolik pomalejsi, nez naslap. A co hlavne, pri vytahovani nemusi clovek udelat ten pro zraneny koleno sileny pohyb vykrutu (sam jezdim po mnoha letech klipsen mnoho let spd a mel jsem zraneny krizovy vazy na obou kolenech – tak vim, jak ten vykrut boli).

      0 0
      • vrrr  

        ted se koukam, ze jsem ten prispevek napsal moc flejmovite. Ja tim nechtel rict, ze si platformy nenajdou sve uzivatele, jen ze pokud tazatel platformy nejezdil a chce je na XC, tak to nemusi byt nejlepsi napad a existuje i jine reseni…

        0 0
      • Richi  

        Hm, taky si nedokážu představit, jak na tom někdo přeskakuje překážku při 40 km/h. Lepší klipsny a tretry s kuframa než tohle. Dřív jsem na tom ani nic jinýho nejezdil než silniční pedály.

        Nicméně, pokud je to pro někoho poslední možnost jak si zajezdit na kole, nedá se nic dělat.

        0 0
        • Mr.Duck  

          Já teda před lety na oceláku, kdy sem o SPD neměl tušení a měl kolo těžší jak já, dokázal vyskočit bunny hopem víc než teď co sem znova začal s SPD…co se tohohle týče, tak SPD akorát prasí techniku :P

          Ale co sem si na SPD zvyk, tak to má rozhodně výhodu že je ta noha prostě přibitá, když sem zas koupil platformy a vyrazil na svah, tak sem zjistil že v cestě sou vlastně díry a vlastně mi tam ta noha nedrží, a prostě si tam nemůžu tak šlápnout jako s SPD, kdy sem tam moh jet plnej kotel. Na druhou stranu, na platformách z nějakýho důvodu skáču daleko čistějc, aspoň na těch hromádkách co sem stih vyzkoušet bez SPD.

          Tudíž jednoznačně na XC jedině SPD, ale když chci blbnout tak s platformama, co mě přešla počáteční nejistota, mám takovej lepší pocit. A taky si aspoň natrénuju bunny hop, to s SPD prostě nejde :-)

          0 0
          • PKQ  

            jj souhlas, když jsem měl kolo bez spd a ikdyž mělo skoro 15kg dokázal jsem taky skákat daleko líp a vejš než s SPD, 2 skatebordy naležato na sobě šli skočit :) , ale teď skáču tak max. na obrubník :-D

            0 0
        • Tomínos  

          Jestli nepřeskočíš bez spd apod. překážku je chyba v tobě, ne v pedálech :-)

          0 0
      • StuntJ  

        Já mám pocit, že se tu nedávnou flejmovalo na téma volnosti nohy, kolena. A pro koleno není dobré, když se může „vyklat“ do stran. Lepší je když má pevné vedení a pracuje jen v přirozeném pohybu – tedy ohyb, ne výkrut :o). Já od dob co používám SPD se mě bolesti kolena snížily na minimum a vůbec, je to jak kdybych jel na novém kole :o)

        0 0
      • Vilém  

        Staci slapat do kruhu a umet se na platformech udrzet. Kdyz to clovek umi, tak se da slapat i na platformu jednou nohou a udelas celou otacku. Totez jak nekdo nize pise, ze si nedovede predstavit preskocit prekazku na platformech:) To je opet akorat problem toho, ze se na nich neumi udrzet.

        0 0
        • pitos  

          kdyby jenom udržet…dokonce ani blbou šišku v lese na te platformě nepřeskočí:)

          0 0
          • Martin  

            tak v tom případě jsem guru, protože tohle umím :-D

            0 0
            • pitos  

              umíš to protože na platformách jezdíš a situace tě to donutila naučit…s nášlapy se ani tu šišku přeskočit nemusíš učit:)

              Jinak ve tvé situaci(co a jak jezdíš) by nášlapy byly imho přínos.

              0 0
              • Martin  

                já jsem si toho velice dobře vědom, ale prostě se s nimi bojím :-)

                0 0
                • JSt  

                  ceho, probuh? dyt na silnicce snad naslapy mas, ne? ja ti to jezdeni na kole jeste ztizim ]:-). s pinovejma pedalama mej strach, ze si ty piny zatnes do holene nebo lytka :-)).

                  0 0
                  • Nimrod  

                    no, já bych se s nášlapama do lesa také bál… slyšel jsem nejeden příběh o tom, jak někdo ochrnul dost možná díky nášlapům (vím, je malá šance, že se tohle stane, ale stejně) a holeně a lýtka už jsou celkem zvyklé na piny, to mi už nemůže rozhodit…

                    0 0
                    • Kubas.1  

                      Tak musí se člověk umět včas vycvaknout, žejo :-)

                      0 0
                      • Martin  

                        tááák. to je ono :-D

                        0 0
                      • Nimrod  

                        právě že to je ten probém, no :-) krom toho z dobrých platforem nohy fakt moc nekloužou, to se spíš člověk o ně poškrábe při špatným skoku nebo tak, při normální jízdě se mi to ještě nepoštěstilo

                        0 0
                      • Lišák  

                        Mně se to při pádu děje tak nějak automaticky. Ještě se mi nestalo, že bych lehnul a měl kolo na nohách.

                        0 0
                        • pitos  

                          Mě ano když jsem se chtěl naučit manuál po zadním,zkus to a budeš určitě překvapen:)

                          0 0
                          • Chiron  

                            V SPDčkách sem na záda už lehnul, prudký kopec, špatné podřazení na 1/1. Kolo se začlo stavět a padat do boku. Nakonec sem si ustlal tak nějak na zádech, SPD byly nové a mě se nepodařilo vycvaknout (teď to už nehrozí, už mám ten reflex, že mi noha vystřelí automaticky). Ale hlavně když už sem lehnul a kolo více méně na mě, tak ty pedály povolily samy, takže nějaké zamotání do kola nehrozí a to byly dost utažené, že kolmo nohu vyrvat nešlo.

                            0 0
                          • goofy  

                            Mno ja se taky ucil manual v naslapach, samozrejme me to vzalo dozadu, ale nejak zazracne se mi podarilo vycuknout a dokonce jsem to ustal :-) Pak sly hned do kouta

                            0 0
                            • Mr.Duck  

                              Taky tak,ale dycky to byly vycvaknutí že sem nohy dal na zem když pr*el byla tak 20cm od nárazu – hrozná akrobacie. A stejně sem se to nenaučil. Ale teď sem to zkoušel na platformách a jinym bajku, a šlo to ňák líp

                              0 0
                            • gazman  

                              Používat zadní brzdu.

                              0 0
                              • goofy  

                                Ale jo.. Tehdy jeste zadni vecko a dest.. :o)

                                0 0
                                • gazman  

                                  Výmluvy:-)

                                  0 0
                                  • goofy  

                                    Jak jinak :o))) Prose nevyslo, no.. ;o)

                                    0 0
                                    • gazman  

                                      Já tu kážu,ale letos jsem už skokončil na řiti 2×.Jednou zavzdušněno,podruhé na kole kde jsem neznal brzdy a ony nebrzdily jak jsem čekal:-))

                                      0 0
                                      • goofy  

                                        Ja letos jednou.. Kdyz jsem menil desky.. taky to nebyl nejlepsi napad :o)

                                        0 0
                          • gazman  

                            Používat zadní brzdu.

                            0 0
                            • pitos  

                              no nepovídej:)…to je přece samozřejmé i při jízdě bez nášlapu,natož s nima.

                              0 0
                              • gazman  

                                Samozřejmě že je to samozřejmé,ale v tom případě nechápu,proč si šel na krovky:-)

                                0 0
                                • pitos  

                                  Udělal jsem prostě chybu.Moc jsem zato zabral a dostal jsem se do bodu kdy už není moc šance reagovat,pak to jde hodně rychle a nebyl čas ani na brzdu.To není ale důležité, původně jsem chtěl říci, že pokud se člověk něco takového učí od samého začátku tak jsou platformy lepší, protože má jezdec větší jistotu když už se něco přihodí.Přece jenom ta noha jde dolů rychleji,navíc při přepadnutí dozadu jde nohu vypnout dost špatně.

                                  0 0
                    • mr.antik  

                      Tak takovej příběh jsem neslyšel ale určitě to nebylo pedálama. A hlavně by se určitě našlo stejné množství příběhu, jak někdo spadnul z platforem a narazil si goule :-))

                      0 0
                  • Mr.Duck  

                    Přesně kuli tomu sem nášlapy pořídil, když mi na jednom kořenu slítla noha z pedálu, holeň sice ok, ale lýtko okusilo převodník nádhernym způsobem, myslim že ho tam mám obtisklej navěky :-) Ale nebyly to nic moc pedály a já začínal, s pořádnejma platformama by to asi bylo ok, a taky s trochou umění což mi pořád chybí :)

                    Ale myslim, že XC s SPD je i bezpečnější, přece jenom vycvaknutí je naprosto automatický(leč nechci se přesvědčovat o opaku). Ani si nejsem moc jistej jestli bylo rozumný je sundavat na blbnutí a poletování, ale k tomu mě ukecali a něco do sebe to taky má.

                    0 0
      • goofy  

        Dobre jsem se tak navecer zasmal.. Diky!! :-D

        0 0
        • vrrr  

          A proc by ses taky nesmal, ze jo. Vzdyt nemas (alespon dle profilu) ani XC kolo, takze asi nejake to slapani padesat, sto kilometru neresis a jistotu slapani na korenech na kole s mensim, nebo zadnym zdvihem asi taky ne. Vytlacit a sjet, na to urcite budou lepsi platformy. Podobne na polety. Ale kluk, co zalozil vlakno se ptal na XC.

          0 0
          • JMT  

            jo ten kluk se ptal na xc a ty mu tady pises o klipsnach…

            0 0
            • vrrr  

              Hmm, to bude asi tim, ze jsem dlouha leta xc s klipsnama jezdil. A ty?

              0 0
          • Nimrod  

            padesát jsem jezdil na sjezďáku s platformama… ;-)

            0 0
            • Lišák  

              Kolikrát týdně? ;-)

              0 0
              • Nimrod  

                kolikrát byla chuť :-) ono jde spíš o to, že jsem jel pomalu a tudíž únava zas tolik nepřicházela… na xc jsem rychlejší, to je jasné, ale už se nemůžu kochat okolní krajinou a tak… celkem mi to chybí, i když sjezďák byla už moc velká kráva… ale to je už hodně ot, nemyslíš? :-)

                0 0
          • Smazaný účet  

            50km ujedu na sve tezke potvore(16+kg), 160/160 na platformach jako nic. Nijak moc najezdeno nemam, ale kolem 25km/h vydrzim po rovine bez vetsiho vetru slapat vpohode-i 100km se ujet da, jenom je to na delsi dobu(neresim).

            0 0
      • JMT  

        Souhlasim ze mit nohu napevno ke kolu je prinos (a obrovskej)ale klipsna aby tohle splnovala tak musi bejt v kombinaci s tretrou na klipsny (kufry na klipsny) a mit utazenej reminek-coz mi nepride uplne inteligentni reseni ani na silnici-natoz do terenu. Klipsny sou super, ale asi jenom na drahu v dnesni dobe. Na vse ostatni naslapy a nastelovat kufr.

        Btw k tem platformam, co takle poradny pedaly+five teny ? (nebo naky jiny poradny cyklo boty urceny na platformy)

        0 0
        • kassar007  

          Poradny pedal a 5.10 mam a musim rict, ze i pres poradne kamenity, korenity a ja nevim co … pole se noha ani nehne. Spis je nekdy problem, ze kdyz si na zacatku spatne naslapnu na pedal, tak se noha pri lehcim zatizeni neda ani posunout. Jedine nadzvednout a preslapnout :-)

          0 0
          • Mr.Duck  

            A je nějaká levnější alternativa k 5.10? Teď sem kupoval platformy a vybíral boty, ale skončil sem u obyčejnejch bot v akci nýbrž 5.10 byly trochu mimo realitu mojí šrajtofle :-(

            A drží to v tomhle počasí? Bo mě to natočný jakž takž drželo při tom poskakování, ale cestou dom sem to ňák namrazil a klouzal sem po pedálech jak klaun :-|

            0 0
            • Nimrod  

              vozím powerky za litra od baťi. maj tu výhodu, že čím víc jsou zničené od pinů, tím lépe drží :-) jen je problém, že po pár letech to ta podrážka nevydrží a zatýká do nich. nicméně za ty prachy se to dá, ty poslední mi držely 3 roky. ale i nové nedrží zrovna špatně. spíš bych řekl, že hlavně záleží na pedálech, pak tě nezachrání sebelepší bota…

              0 0
              • Kubas.1  

                Jo, v těch jezdím taky, ale vadí mi jak mají strašně měkou tu podrážu – po odpoledni na trailech už mě pěkně bolela noha z toho :-(

                0 0
                • Nimrod  

                  to se mi nikdy nestalo, ale jedny jsem měl i na běžné nošení a po 3/4 roce jsem ji prochodil tak, že jsem měl díru na patách v samotné botě…

                  0 0
            • KRAJIC  

              Letos jsem vozil sixsixone model DESCENT – botky pevné libové, noha drží, ale ke konci sezóny už je podrážka okousaná – obzvlášť co jsem teď vyměnil platformy a piny jsou ještě neojeté. V podstatě mohu říct, že zatím nejlepší boty co jsem měl a na to jak často byly používány je to opotřebení adekvátní – stály 2000. Ty 5.10 v budoucnu určitě zkusím jelikož ze všech stran se pějou ódy na nezničitelnost.

              0 0
            • kassar007  

              No reknu to asi tak, ze jsem mel moznost jezdit cca 4 boty na pinech. Skejt boty, nejaka klasika s tvrdi a mekci podrazkou, ale zadna se zdaleka nevyrovnala tem 5.10.

              Myslim, ze dela hodne i „koleckovy“ vzorek podrazky, kam se krasne ty piny napasujou a nehyba se to ani kdyz je pedal mene zatizen. Ale myslim, ze i s nejakou mekci botou to take pujde. Jedine na co bych si dal pozor je to, aby skelet podrazky (nemyslim tim naslapnou vrstvu) byl tvrdy. Poznas to pri dopadech a zaberu boty do pedalu, kdy odpadne prohybani a deformace klenby. Ale ani 5.10 nejsou vsemocne, jelikoz oproti klasicke tretre v tuhosti nesaha ani na 60%

              0 0
              • Mr.Duck  

                Díky (i všem ostatnim) za odpovědi :-) Já právě vybíral aby to mělo co nejtvrdší skelet a měkčí podrážku, přesně jak řikáš, kam se piny zabořej rozumně, to myslim že celkem splňujou (jakýsi skejtky vod fóln to sou), ale jak sem jel na sněhu, tak to zmrzlo a nešlo dělat nic :-/ No, tak holt až je dorvu jednou, tak snad bude lóve víc a ty 5.10 zkusim, sou taky jedny z mála co se mi i líbí (běžně nosim glády, ačkoliv ty by taky mohly držet :P).

                0 0
                • kassar007  

                  :-) … a hlavne v gladach mas zaroven chranic kotniku a holene (pokud nosis vysoke :-)

                  0 0
                  • Mr.Duck  

                    Jojo, jel sem v nich dom když sem kolo koupil, tudíž poprvý po letech na kole a ocenil sem to :D Ono se v nich nejezdí špatně, ani nevim proč v nich vlastně nejezdit :-O

                    0 0
                • Mr.Duck  

                  Teda teď jak to po sobě čtu, to je hrozný..to dělá ta škola, zápočty a tak :P

                  0 0
                • KRAJIC  

                  Na ty sixsixone DESCENT ses díval? Splňujou to co chceš – skelet opravdu tvrdý – podrážka vytvořená přímo pro platformové pedály – cena za ty vlastnosti velice přiměřená – 2000kč. Vozí to firma KATMAR. Nejsou nezničitelné, ale vydrží co se týče podrážky minimálně 4× tolik co nějaké baťovky a opravdu výrazně chrání nohu tím, že se neprohýbají při záběru a při doskocích.

                  0 0
                  • KRAJIC  

                    Tak už se zřejmě nevyrábí…Alespoň mne to donutí koupit ty 5.10 – i když jediný model co se mi tam desingově(ne barevně) líbí je CARVER pro děvčata.

                    0 0
                    • Mr.Duck  

                      Jo zrovna sem po tom koukal, a marně :-( Ale myslim že to pak neni zas o tolik levnější jak ty 5.10, tak jestli dorvu co mám, tak je holt taky budu muset zkusit :)

                      0 0
                      • KRAJIC  

                        Pokud se z toho modelu CARVER pro chlapce ostřihne ten podivný

                        kryt na tkaničky tak to nebude vypadat zle. Určitě našetři na nějaké ty 5.10, nemá smysl rozbít 2 nebo troje levné boty za sezónu. Navíc ty vlastnosti a odolnost 5.10 jsou opravdu vyhlášené – lepší boty se s největší pravděpodobností nevyrábí.

                        0 0
                        • BorisFR  

                          Carvery sice vypadají hnusně, ale ten, jak ty říkáš kryt na tkaničky, je čistě účelová záležitost a docela mě sere, že to na Impactech nemám. :) Míň se do nich dostává bordel a když ti nikde neplandají tkaničky tak je to taky fajn.

                          Jinak za mě 5.10 určitě jo. Mám na nich odježděnou loňskou sezonu a jenom si je pochvaluju. Podrážka vypadá téměř jako nová a fakt na pedálu drží fest.

                          0 0
                        • gazman  

                          Mám carvery a kryt je výborná věc,to jak vypadaj moc neřeším,stejně jsou obalené bahnem.

                          0 0
              • goofy  

                Treba Vansy, ktere mezijinymy taky vozim maji tvar podrazky taky perfektni.. Jsou lepive, a zaroven po cele podrazce jsou takove „vceli plastvy“, kde se piny paradne zaseknou..

                0 0
                • kassar007  

                  A jsou tuhy? Ja mel prave problem, ze vetsina bot, kdyz uz mela docela dobrou podrazku mela moc mekky skelet. Nerikam, ze jsou 5.10 vsemocny, ale zatim jako jedniny se aspon trochu priblizili tomu co bych chtel. Jinak jak rikal KRAJIC ty 661 budou asi taky dobry.

                  0 0
                  • goofy  

                    Jo tam je prave problem.. To je jasne.. Ale jedny byly docela bore tuhe a byly vklidu, druhe uz na tom byly hur.. Ja je na kolo stejne beru az po tom, co v nich aspon rok chodim..

                    0 0
                    • fousek  

                      Sk8 boty by meli mit naopak docela mekej skelet, protoze na prkynku je lepsi kdyz kopirujou prohnuti (concave). Ale pokud je dostatecne velka platforma tak se sk8 botama nemam problem.

                      0 0
                      • goofy  

                        Jo jo.. Mely by byt mekci, ale jak rikam, je tam celkem rozdil.. Mozna proto, ze nektere jsou signovane BMX jezdci? Kazdopadne taky s tim nemivam problem.. Ale ja jsem v tomhle ohledu asi divny :-)

                        0 0
                        • KRAJIC  

                          To tě nikdy po dlouhém kamenitém sjezdu v Beskydech(např z Pusteven po modré) nechytaly křeče do chodidel? V takových situacích tu pevnost boty poznáš. U skoků to nějak poladíš a připravíš se na ránu, ale v případě rychlých po sobě jdoucích nárazů se to dost projeví.

                          0 0
                          • fousek  

                            Sice to neni na me, ale krece do chodidel me vetsinou chytnou ve spanku, ale v kamenitem sjezdu se mi to jeste nestalo:-) Nechtelo by to nejak poladit zadni odruzeni?:-)

                            0 0
                            • KRAJIC  

                              Na tebe to opravdu nebylo. Já mám HT a Goofy má taky HT(nejspíš), co na tom chceš vzadu ***** ladit?!

                              0 0
                              • fousek  

                                No prave to HT vzadu, tim se zvetsi prilnavost podrazek na pedal o dost vic nez vymejslet boty s mekou nebo tvrdou smesi a jakej maj vzorek:-)

                                0 0
                          • goofy  

                            S chodidlama jsem fakt nikdy problem nemel.. To me teda spis boli ruce nebo nohy z tlumeni..

                            0 0
                    • kassar007  

                      Jelikoz ja treba problem s chodidlama mam … musim mit treba i upraveny nebo na miru delany vlozky tak pevnost je docela dulezita. A jak se tu zminuje KRAJIC podemnou, tak jsem mel treba po 3 nebo 4 hodinovym vyslapu docela velky bolesti.

                      0 0
              • Robin Hood  

                Jensom Bikes USA. Maji docela velky slevy, treba po vanocich i na tyhle boty. Ted tam stoji 90 dolaru plus par kacek za balik, takze do dvou litru s prehledem, po sleve i do 1500.

                0 0
          • mr.antik  

            tak to maj asi hodně přilnavou podrážku a tohle vůbec nemusím. Ale ony se ty piny třeba ošoupou (pokud to nejsou takový ty dutý)

            0 0
    • blesk888  

      Vozil někdo Truvativ Hussefelt ?

      426 Kč se mi zdá dobrá cena, ale ty piny nevím, jaké budou.

      0 0
    • kali222  

      dlouho jsem se tomu branil, ale jezdim ted na ciste XC kole (ht+80mm vidle) 14 dni platformy :). vysledek= zadna bolest kolene a hnusnej vzhled bajku,ale to koleno…to je teda ultra mega giga super,takze tady konci vsechny starosti s naslapy pro me :). kdysi jsem mel na hopsacce chvalene dmr 3 roky a ted jsem jedny doje… dostal, tak jsme si je tam soupl a piskam si. jen me prvnich 20 min bolela klenba nohy,ale to uz se neopakovalo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.