• canonndale

    Ahoj,máte někdo zkušenosti s plášti Sweetskinz?Jsou to barevné pláště.Díky.Jde mi o to,jestli nejsou jen nějaké designové shitky.

    Anketa: Ahoj,máte někdo zkušenost s plášti Sweetskinz?Líbí se mi,protože jsou barevný.Co vy na to?

    ne
    10x
    50%
    ne
    10x
    50%
    0 0
    • Shadow.1  

      NE

      NE

      xD

      0 0
    • metr-x  

      Cirkus..

      0 0
    • jipík  

      a co by jsi chtel o nich slyset

      0 0
    • jipík  

      Tak tady máš ty fotky. Ty pláště jsou ve skutečnosti Thajský popř. Vietnamský podle toho z které manufaktury Vee Rubber http://www.veerubber.co.th/ a na nich je barevný nástřik a ne jak tvrdí či tvrdili na Lomtradingu že to je unikátní technologie zapravená přímo do gumy plášťů, tuto věto po reakci jednoho nespokojeného zákazníka myslím si že tady z BF nebo z Na kole odmazali jelikož to zavánělo podvodem a myslím si, že s americkým originálem Sweetskinz http://www.sweetskinz.com/ to nemá moc společného, ten kdyby se dozvěděl jakou kvalitu tu jeho jménem prodávají tak by asi čuměl. Ta probrzděná ploška je po jednom zabrzdění, ty gumy jsou tak měkký že když projedu po zámkový dlažbě tak aniž bych brzdil stačí jenom projet, tak je za mnou černý otisk jak se hoblují a ten popraskaný nástřik mluví sám za sebe a pak sídlo Adresa a kontaktní informace:

      LOM TRADING, SPOL. S R.O.

      CIKANECKÁ 13

      SVRATKA – ČESKÁ CIKÁNKA

      592 02 SVRATKA

      a jelikož jsem tam chvilku bydlel a s majitelem se znám tak i to je důvod proč bych už nic o něj nekoupil. Doufám že ti to stačí :-D jsem se rozepsal až moc :-D

      0 0
      • jipík  

        :-)

        0 0
      • Kuba - Lomtrading  

        Milý pane Jipíku,

        základ pláště je opravdu Vee Rubber. Na něj pak za tepla a tlaku nalisují barevný materiál. Ten je dost měkký, to máte pravdu. Unikátní technologie to je, ovšem na kolo to není ono. Koukněte třeba na Nascar tam to používají na akcích pro sponsory.

        Odmazali jsme ten překlad z originálních materiálů Sweetskinz. Bylo to na základě „stížnosti“ jednoho majitelem plášťů že se mu ojíždějí… Takže radši méně informací, než dohadování se s lidmi co nechápou, že plášť se svým používáním opotřebovává.

        Do Sweetskinzu byste měl napsat, že prodáváme jejich kopie. Myslím že by je to pobavilo:o)))

        A Lom trading má sídlo v Praze 3…

        Pěkný den

        Kuba Nepraš – Lomtrading

        P.S: tvrzení pana Jipíka je úplně trefný návod jak vznikají fámy:o)))

        0 0
        • canonndale  

          Zdravím,ale fotky nevypadaj moc vábně.A zatím nenapsal nikdo kdo by byl spokojen.Tak nevím..

          0 0
        • jipík  

          A proč tam pod barvou je Thajsky výrobce Vee Rubber a ze Svratky je teda prodejce nebo lufťák, který to prodává ta adresa je z netu ale, že prodáváte šunt je pravda dřív za 900,– 26" a teď už jenom za 500,– co? asi nejdou na odbyt však se k těm fotkám můžete vyjádřit více profesionálněji, proč vypadají tak jak vypadají to jsem ještě zapomněl napsat že mě 2× vyskočily z ráfků, jelikož nedržely patky a že nemají moc symetrický tvar a když se je podaří pořádně nasadit do ráfků tak pořád házejí, toď vše jedno je jisté, že podruhé je jíž nekoupím a doufám že to rozmluvím všem co o to budou stát. A až pojedu do států, tak se po nich kouknu, hlavně mě zajíma to logo Vee Rubber no toď vše a Solidnímu obchodu zdar Kubo :-)))

          0 0
            • newbie  

              tyvoe se trochu uklidni :-) portál žďár nad sázavou asi opravdu nebude ten správnej zdroj na hledání firemních sídel – lom trading tam mají pro jistotu i třeba v hostivaři

              0 0
              • jipík  

                Já jsem klidnej, já aby Kuba viděl svýho prodejce co mě doporučil jeho zboží ne, mě o nic nejde já žádný kšeft netratím :-))) není mě 20 aby mě to rozhodilo :-)))

                0 0
                • Vilém  

                  Neni to zadna sranda, to po tobe cist:)

                  0 0
                  • jipík  

                    Teď už to je sranda, ale nebyla když mě ten plašť vyskočil z ráfku za jízdy a ještě na předním kole, ještě že jsem neměl našlápnuto z kopce, a to bylo hned první jízdu na těch pláštích, jo to bylo k…, to asi v Lom tradingu drnčeli i hrníčky s kávou :-)

                    0 0
                    • Kuba - Lomtrading  

                      Já naprosto chápu Vaše rozhořčení. My jsme si mysleli, že to bude bomba a ono to tak nedopadlo:o))) Pokud se Vám něco na pláštích nezdálo, existuje reklamace a my bychom se k tomu postavili čelem.

                      Firma sídlí v Praze, sklad má v Praze a ve Svratce jsme měli moravského dealera. Takže internetu nelze ve všem věřit, je lepší se obrátit na „oficiální“ místa. Jsem přesvědčem o tom, že se tak nestalo…

                      Pěkný den

                      Kuba Nepraš – Lomtrading

                      0 0
                      • jipík  

                        :-D jo bomba to byla když, vyskočil ten plašť a bouchla duše :-) jj a já nereklamuji, to nemám zapotřebí, se handrkovat o pár korun, já už pak od takového prodejce nic nekoupím, net obchodů tady je jako sraček, ale já už radši nakupuji z očí do očí, je to lepší, ono když se na mě prodavač podívá, tak se už radši nesnaží mě věšet bulíky na nos :-) :-D stačí zezadu :-D

                        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.