Pláště Schwalbe - znovu a 1000x

22 nepřečtených
  • Brenekv3b

Vím, že první odpověď na toto téma bude, ať si pročtu historii :-)

Dotěď jsem jezdil pláště Specialized captain sport 26×2.0.

Mám zálusk na:

Předek: http://www.kupkolo.cz/…2–25_z92973/

Zadek: http://www.kupkolo.cz/…2–25_z92970/

Nebo mám jít rovnou předek+zadek: http://www.kupkolo.cz/…2013_z92977/

Je velký rozdíl mezi 2.0 a 2.25. ? Jezdím klasické duše a kolo Specialized Camber Elite 2011

0 0
    • Fran-tic  

pořádně nechápu, co tu primárně řešíš. nenapsal si ani, jaké máš hlavní užití. captaina jezdím ve 2.2 vzadu a tloušťkou odpovídá zhruba 2.2 schwalbe.

0 0
    • Výběr z produktů
      PRO TURNIX TEAM AF sedlo, 152 mm Skladem > 2 ks

Akce -20% PRO TURNIX TEAM AF sedlo, 152 mm

4 249 Kč -20% MOC 5 299 Kč

Shimano XTR CS-M980 kazeta, 11-34T Skladem 1 kus

-15% Shimano XTR CS-M980 kazeta, 11-34T

6 799 Kč -15% MOC 7 999 Kč

FORCE odrazka do pedálu Skladem 2 ks

-15% FORCE odrazka do pedálu

5 Kč -15% MOC 6 Kč

Přejít do shopu (Komponenty)
    • rasken  

Jo do terénu super také to mám a spokojenost předtím jsem měl 2.1 maxxis

0 0
      • Brenekv3b  

A jezdíš 2.1 nebo 2.25? A ty EVO nebo Snake skin? Jde mi o to jestli má cenu si připlatit za Snake Skin.Jezdím tak 60% terén 40% asfalt, ale je to pouze o přejezdech.

0 0
        • TJK  

ono spis zalezi vic kde jezdis… ja nemel problemy ani s papirovejma Furiama ani s RK 2.2 SS a ty maj boky fakt jak igelit na baleni salamu :-)… zase na druhou stranu znam lidi co jezdej v jiny casti republiky tam je teren slozenej tak blbe ze sou schopni doprasit i Snake Skin… to se dost tezko pausalizuje.. ale obecne vetsi odolnost neni nikdy na skodu…

0 0
          • Brenekv3b  

A je velkej rozdil v rychlosti na asfaltu mezi 2.0 a 2.25?

0 0
            • black.horse  

Na asfaltu u stejné gumy (hlavně u XC modlů) bude relativně malej u dvou sousedních velikostí, hlavně danej nárůstem hmotnosti což ucítíš nejvíc při akceleraci. Mnohem větší rozdíl bude mezi různými tvrdostmi směsí použitých při výrobě.

0 0
            • TJK  

hele reknu ti to takhle… kdyz sem mel na HT 2.25 RaR 650b TLR .. nafoukany stezi na nejakejch 1,6 ATM vzadu .. 1.2 ATM vpredu (podotykam na bezdusich) a rozjel sem to z kopce a sbalil se do vejce tak mi to bez slapani jelo stejne rychly jako kamosovi na silnicce :-) a to sme jeli vedle sebe.. takze zadnej vzduchovej pytel :-) .. jako ber to s rezervou ale je to fakt… s tou sirkou to na tvrdym a suchym podkladu je skoro jedno.. vic zalezi na vzorku, smesi a kolik mas nafoukano… kazdopadne za me sirokej plast do terenu jen samy pozitiva… uzovky sem ted zase zkousel a nechci to :-)

0 0
              • pepek  

Kamoš je ovšem anorektik.

0 0
                • TJK  

no ja mam solidnich 90kg a on byl klasicka horska blecha no :-)

0 0
              • Člověk a jeho svět  

Taky je dobrý srovnat kvalitu kol, nejen obutí.

0 0
                • TJK  

ZTR Crest zapletenej Sapim Laser na Chris King ISO… cca 1600g pár s notubes páskou a ventilkama

0 0
              • Brenekv3b  

Má teda cenu dávat dozadu RaR a ne rovnou jak předek tak zadek NN?

0 0
                • TJK  

dozadu je podle me NN na XC jezdeni zbytecnej… jestli chces krapet lepsi grip tak dej dozazdu RoR… ale s 2.25 RaR na bezdusich sem nedostatkem gripu fakt netrpel…

0 0
                  • Brenekv3b  

OK jezdím sice duše, ale vemu RaR.Díky za rady

0 0
                  • Brenekv3b  

Poslední dotaz.KOukám že bude asi potřeba koupit nový duše když ty původní jsou na pneu 1,5–2,125 ?

0 0
                    • TJK  

nebudou… to zvladne vklidu… 26er duse se v nouzi v klidu da narvat i do 29er… si to schvalne nafoukni ve volnym stavu nekdy :-) ti to udela kolo jak od traktoru :-D

0 0
            • nox159  

proc resis u biku rozdil v rychlostech na asfaltu?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.