Blíží se nám nový rok a tak je tu tradiční vlákno pro Pé eFka :)
Blíží se nám nový rok a tak je tu tradiční vlákno pro Pé eFka :)
Všem do nového roku hodně zdraví a štěstí,ať nejste v jednom kole ale více na kole.
Všem přeji povedený nový bikerok bez pádů, defektů a bez bolesti.
už jsem myslel že letos todle vlákno nevznikne. :)
hlavně zdraví..
Do nového roku jen to dobré.
Přehlídka kýčů a pokryteckého grafického neumění odstartována. Až jsem se lekl, že se bez něj bude muset letos B-F obejít. Tak pojďme, sypme to sem! :-)
Zapomnels na to PFko, jsem zvedav :-)
Kdybych tyto nesmysly chtěl podporovat, resp. byl schopný grafik, tak už tu je :-). Takto se ale nehodlám přidávat k lidem, kteří něco splácají v malování jen kvůli „Hele Máňo, Lojza udělal péefko, tak já rychle taky nějaké udělám, ať nejsem pozadu.“ a jako bonus popřeju krásný nový rok všem cizím lidem na netu. Na ulici by taky člověk nezastavoval každého cizího člověka kvůli tomu, aby mu popřál… A teď se už jen budu kochat, doufám hojně, přibývajícími výtvory :-)
To je jasny, ale psals „sypme“, tak jsem cekal, ze taky budes sypat ;-)
Na školení v práci nám říkali, že je třeba být týmový hráč, protože to přispívá k motivaci a lepším výsledkům spolupracovníků. Proto jsem místo „sypte“ napsal „sypme“, právě abych namotivoval ostatní :-D
jiri, vanoce jsou svatky klidu a miru, tot pravy cas ti poradit, abys sel do ******. ......
A já Ti do nastávajícího roku přeju spoustu štěstí, zdraví a úspěchů v pracovním i osobním životě.
Tye a ja zrovna dneska pral vesele vanoce, kazdemu koho jsem potkal na kole.. :)
Jsem si zrovna říkal, co to bylo za vlezlýho otravu :-DDD
Pointa je, že tohle dělají neschopní „grafici“:)
původně jsem nechtěl nic vymýšlet a dávat, ale když Jiří tak pěkně poprosil, příspěvek spešl pro něj :)
Doplnit to o comic sans, tak klobouček.
comics sans je mrtvý jako kalhoty do zvonu s kapsami na kolenou
.
no hezkypěkně, zatím vedeš :)
já už to sem málem vložil, když do toho se vložil Jiří a já vyměkl… Díky za motivaci!
Tož všem vše nej!
PS: nezapomeňte ty kapry pořádně naklepat, ať jsou kosti pěkně nadrobno a neseknou se v krku! (:
Hodně najetých kilometrů bez nehod do nového roku :)
už jsem se lekl, že bude chybět přání v anglině…
Francouzština, angličtina… Prostě multikulturní společnost na B-F :)
:)
Di do ****** čobole!
Grumpy umí potěšit :)
Přejeme šťastné a veselé Vánoce od štědrovečerního „stolu“ :-)
PS: PFko nemám, ale kvůli Vám si střihneme klidně ještě jeden piknik na silvestra :-D
Né úplně bikové téma ale vzhledem k počasí aktuální ;)
Dovolím si též popřát všem Nej do Nového roku..
Tak to pěkně děkujem! Božkov a plný kýbl!!! :-D
Až na druhej pohled mi došlo, že v kýblu není nablito. Nebo je?
Tak i já přispěji svým.
Tak pro Jiřího.
Úplně jsem na moje oblíbený vlákno letos zapomněl :D
Péefko co dílna dala.Vše NEJ v roce 2016 na trailech i v životě.
Supr!
Když to tady Jiří tak pěkně uvedl, s radostí se přidám…
Přeji v novém roce vše nejlepší, dobré zdraví, spoustu najetých kilometrů bez nehody a spoustu pěkných zážitků v sedle kola.
Roman Čechák
Carpe Diem v roce 2016