• Dodmund

Praskl mi na pedále ten díl, který drží pružinu a je v něm přichycený sroubek na povolování/do­tahování. Nevíte, zda se dá někde sehnat? díky moc, nechce se mi kupovat nový pedál.

0 0
    • plastic boy  

A já myslel že jsou nezničitelný. Zkus kamenné obchody, občas někde něco maj v krabici, jen tam musí být ochotný prodávající.

0 0
      • Dodmund  

Díky, zkusím. Dneska jsem volal do pár servisů, ale nikde to neměli. Budu muset najít nějaký malý zapadlý, co dokáže asi vše.

0 0
    • biker90  

Jestli je to u 540 stejný, mohl bych ti to sundat. Mám tu jedny v krabici s věcmi do sběrných surovin, ale tohle by mohlo být ještě použitelné. :)

Záleží, jestli by se to vyplatilo posílat.

0 0
      • Dodmund  

To by bylo výborný. Návod je stejný pro oba typy, a dle fotek na internetu to tak i vypadá. Byl bych ti velice vděčný. Já se pohybuji konstantně mezi Brnem a Prahou. Případně by se mi to vyplatilo i poštou. Stále je tu totiž varianta, že se to běžně sehnat nedá.

0 0
        • biker90  

Tak to jedině tou poštou. Kdybys to nesehnal, tak se můžem domluvit. Když mi zaplatíš poštovné převodem, tak to můžu poslat jako „psaní“ a bude to za pár korun.

Ještě se rači mrknu, jak to vypadá, ale myslím, že tomuhle by nemělo nic být.

0 0
          • Dodmund  

Tak jsem obešel 3 servisy a nikde to nemají. Jestli bych tě tak mohl poprosit o zaslání. Dej mi vědět, jestli ti vyhovuje dobírka, nebo zaslání peněz na účet předem. email na mě je: martin@dodmund.cz

Před díky moc!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.