pedály shimano 520 x wellgo - kompatibilita

13 nepřečtených
  • Lance

Zdar, chlapi nemate zkusenost s tim, zda kdyz mam na tretrach kufry co byly u pedalu wellgo, tak kdyz koupim shimana 520 tak nebudu muset prehazovat ty kufry? potreboval bych v jednech tretrach lezt jak do wellga, tak do shiman, co myslite pujde to BEZ PROBLEMU? dik

0 0
    • scalar  

Nevím, jaké máš konkrétně Welga, ale já jsem si koupil nějaké na zimáka a kompaktibilní se Shimanem nejsou.

0 0
      • juli  

Tak to musíš mít ukrutnou smůlu. Dívám se na web Welga a našel jsem jenom jedny bajkové, co nejsou kompatibilní se Shimanem.

0 0
    • JSt  

kompatibilni to je castecne. kdyz jsem strcil sh kufr do wellg, nemohl jsem pak vyndat nohu. naopak to bylo pouzitelnejsi, ale taky tam byl nejaky zadrhel. uz si presne nevzpominam – wellga jsem zavrhl pred ctyrmi lety.

0 0
    • kajulka2  

Kufry mám wellga a pedály jak 520-ky tak wellga(prodával to Author) a funguje to bez problému.

0 0
      • Lance  

dik vsem, presne jak pises mam taky „origos“ wellga a pak ty authoracke a ted chcu dalsi,ale wellga uz ne, chcu ty 520, tak to teda risknu :-)

0 0
    • jonti  

Vozil jsem to dlouhodobe a bylo to bez problemu, jen nastup a vystup u shimano kufru a wellgo pedalu nebyl 100%, ale vubec me to neomezovalo. Naopak to bylo bez problemu uplne.

0 0
    • Luk02  

Ahoj,

nevím jestli Ti tím pomůžu, ale používám Shimano kufry do pedálů WELGO WPD 70 a je to úplně v pohodě. Takže by to snad opačně mělo jít taky…

0 0
    • Motyll  

Mam Wellgo kufry a jezdim Sh 520 a bez problému už pár sezón.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz