pedál sh 520 - prasklá pružina

5 nepřečtených
  • Andrew

Včera se mi stala nečekaná závada. Praskla mi pružina držící kufr v pedálu. Nejsem si jistý, jestli jsem při tom lehce štrejchl kámen. Překvapilo mě to, ale asi nic nevydrží věčně. Pedály už mají 3 roky, tak asi mají nárok na výměnu. Nevíte někdo, jestli se nedá koupit někde jen ta pružina. Nechce se mi kupovat celý pár pedálů, když jinak jsou funkčně ještě OK.Mám SH 520. Dík

0 0
    • borda  

něco podobného jsem sháněl kdysi do 535 a u langeho se mi v podstatě vysmáli. takze asi ne…

0 0
    • romachain  

Myslím si teda že pružina samotná k sehnání nebude, ale já bych věděl o jednom páru lehce jetých stříbrných 520tek kterých bych se rád za nějakej peníz zbavil… Maj najeto asi 1500 km, jsou v pohodě, žádný funkční rozdíl od nových. Jenom klasicky malilinko poškrábané. Jsem z Brna jako ty, takže předání by nebyl problém. Myslel jsem že tak 200 za pedály bez kufrů je férová nabídka. Jak říkám, jsou v pohodě, já chci zkusit jiný typ pedálů a je mi líto si je kupovat jen tak když tyhle slouží. Takhle bysme si pomohli navzájem.

0 0
      • Andrew  

Tak to je super nabídka. Jdu do toho. Takže se můžeme domluvit na předání. Odkud jsi? Já bydlím kousek od ronda a pracuji na lesné. Ale není pro mě problém se domluvit kdekoliv po Brně.

0 0
        • romachain  

Wow, to jsem mohl zkusit chtít víc :-) Pisnu ti na mejl, ať to tady nezaplácáme nějakým domlouváním…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.