• coyot

    Tak by me zajimalo, jestli by do nich nekdo sel?? Znam majitele a jednam s nim o zastoupeni…

    www.tagwheels.com/wheels.aspx

    Budou delat jeste lehci XC variantu, jinac na FR, DH a tak jsou to fakt hodne dobry kola… Akorat cena je trosku vyssi :-( Zas neni zapotrebi (krome naboju) zadnej servis a pokud je clovek nerozseka (coz da extremne hodne prace!), maj' temer neomezenou zivotnost! Tak dejte vedet svuj nazor…

    0 0
    • chodec  

      Nedávno jsem se tu poptával po tom, jaká bezúdžbová kola pořídit. Tohle by mohlo splnit mé požadavky – 440 DTčka náboje, žádné centrování, žádné praskání drátů. Nestudoval jsem to příliš, ale pokud je tam varianta na rychloupínák, tak máš dost možná prvního zákazníka – tedy pokud je ta cena včetně nábojů – protože pak mi to s ohledem na kurs dolaru nepřijde zas o tolik přeťápnuté oproti některým zapleteným kouskům a jsou navíc sexi ;-)) Dej vědět na mail, kde kdy budou k dostání a přesně za kolik.

      0 0
    • ivaneck  

      Jak se to centrujem, kladivem?

      0 0
    • ddd - andy  

      No… loukote na FR a DH… nesel bych do toho – az do chvile kdy jsem si procet: „Crash Replacement Program“ coz zni zajimave.. Jinak u takovejch kol mi prislo vzdycky vic zaporu nez kladu. Jo, pekne to vypada, ma to dobrej zvuk kdyz jednou a jsou tuhy, ale jakmile fouka vitr jinak nez z boku clovek je rad ze sa na tom udrzi, zahodit to mezi sutry pri FR nebo DH je pro ne s nejvetsi pravdepodobnosti smrt a jakakoli servisovatelnost je nula.

      0 0
      • coyot  

        uprimne – ty resis pri DH vitr?? kdyz mas kolo vazici 20 kg??? ale dik za nazor :-)

        0 0
        • Manas  

          Divil by ses co s tebou vitr udela kdyz chces vybrat stopu a nebo nedej boze bych letel vzduchem, te to dokaze i na obyc kole stahnout treba o metr a vic stranou.

          0 0
          • coyot  

            No, asi mas do urcity miry pravdu, ale nejsem si jistej, jestli to je takovy negativum, ze to prebije (nesporne) vyhody… Nuz co, taky nazor, dik :-)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.