pánské krosové kolo do 7000kč

50 nepřečtených
  • vurunin13

dobrý den,chci si koupit krosové kolo a vůbec nevím jaké si vybrat, je toho na internetu strašně hodně.

mohli by jste mi prosím doporučit nějaké kvalitní do 7000kč,mám strach at si nevyberu nějaký šrot.

měřím 175cm a mám 85kg.

předem moc děkuji za rady.

0 0
    •  

Do 7000,– máš ten strach dost oprávněně :)

0 0
      • vurunin13  

uvažoval jsem o nějakém kole PELLS.

mohli by jste nějaké doporučit,nebo může být klidně i jiná značka.já se v tom moc nevyznám.

0 0
        •  

Tak zaprvé pověz co vůbec chceš jezdit, jestli jen nějakou tu silnici, nebo třeba i do lesa.

Za druhé – měl by ses podívat na bazarovky a přitlačit do těch 10k, a byl by to už pohodovej bajk.

0 0
          • vurunin13  

spíš silnice,sem tam i nějaký lehký terén-s přítelkyní na výlety,mám opravdu max. 7000kč-7500kč.

najedu max.1000km ročně.

opravdu by se nic nenašlo co by za to stálo??

0 0
            •  

Co něco TAKOVÉHO ?

Nevím kolik měříš, jiná velikost bude pravděpodobně o něco dražší, ale to kolo mi nepřijde za ty peníze tak zlé.

Alivko, hazka Deore, brzdy nejsou bezejmenné, pevná vidle (za tyhle peníze by odpružená nefungovala a navíc byla těžší), navíc vypadá celkem hezky.

Pokud „lehký terén“ znamená polňačka nebo pěšinka v lese, tak by to šlo.

0 0
              • maajkee  

No tohle je celkem fajn bych řekl.

0 0
                •  

Navíc to asi bude celkem lehkost, oproti různým Suntour těžítkům.

0 0
              • frdrx  

Tohle je, myslím, skvělej tip za tu cenu, jestli je ještě k dostání. Rozhodně bych upřednostnil pevnou vidlici. Nechápu, proč má většina crossů to pseudoodpružení; na co probohy? Navíc tenhle Felt působí o třídu lepším dojem (a taky v ní asi je) než podobná kola v této cenovce.

0 0
    • BigKarel2  

Jesi nevemeš nějakej Olpran, tak to v týhkle cenový relaci bude ± to samý…

0 0
      • vurunin13  

tak já už fakt nevím jaké.mám opravdu max těch 7000kč.

opravdu se nic slušného nanajde?

mohli by jste mi prosím napsat třeba 3 kola které by v této cenové relaci byly nejlepší.děkuji

0 0
        •  

kua támhle nahoře jsem ti poradil krásnýho Feltíka za ty peníze… napiš kolik měříš a mrkni na něj

0 0
          •  

edit: jsem debil, tys to psal :)

0 0
            • vurunin13  

měřím 175cm

0 0
              • vurunin13  

co říkáte na tady to:

http://www.sportklapka.cz/index.php…

0 0
                • maajkee  

To je to samý, co už tady dvakrát padlo akorát v černý a řekl bych že v černý je hezčí. Za tuhle cenu myslím novýho nic lepšího neseženeš.

0 0
              • felix.org  

FELT je jasná volba. I velikost by mohla odpovídat. Otázka je, jestli ho mají…

0 0
                •  

Jinak je ještě TADY

0 0
                  •  

kua já sem omylem zkopíroval ten tvůj :) Viděl jsem ho ještě na jednom shopu ve víc velikostech.

0 0
                  • maajkee  

No tak tenhle v černý vypadá ještě o dost líp, fakt pěkný kolo.

0 0
                    • vurunin13  

mají pouze tuto velikost: 55 cm (21.5"),

co myslíte???

0 0
                      • maajkee  

To bude moc, na 175cm spíš ta 52cm, ale koukám a maj tam na výběr i z 52cm, jak jsi púřišel na to že maj jenom 55cm?

Ono na tu výšku by možná sedla dokonce i ta 48cm z mojekolo, záleží jak je rám dlouhej a jak máš dlouhý nohy.

0 0
                        •  

U silnic jsou ty rozměry nějak jinak?

0 0
                          • maajkee  

Rozměry jsou stejně, akorát u mtb se udávaj většinou v palcích (jeden palec = 2.54cm) a u silničních se většinou berou větší velikosti než na mtb, u mtb potřebuješ víc prostoru v rozkroku u silnice a krosu tolik ne.

0 0
                            •  

jasně, palce si přepočítat umím, jen že bych na jeho výšku čekal nějakých 18", a ty radíš 52 cm (20,5")

0 0
                        • scalar  

Pozor na velikost, crossové Felty nemají sloping a mají kratší horní rámovku (taková spíš silniční geometrie), takže ta 52 cm by měla sedět.

0 0
                          • maajkee  

No já jsem tu 52ku taky myslel, ale jestli má třeba kratší nohy jako já, tak by mu to mohlo bejt až moc velký.

0 0
                      •  

Nevím jak je to u silniček, ale na 175 cm bych tipoval tak 17" – 18" ..?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.