• Filipecek07

Dobrý den,

Chtel bych se vas zeptat: mam starsi kolo a radici paky mam Shimano 105 ST5700 10s a prehazovacku Shimano 105 RD5701 10s a s maximem co uvadeji 30zubu na kazete.

Jelikoz jsem hobik tak bych rad kazetu aspon s 34zubama.

Chtel bych se zeptat jakou prehazovacku poridit aby fungovala se soucasnyma pakama co mam a pobrala takovej rozsah zubu na kazete. Napadla me prehazovacka Shimano GRX RD-RX400, ale nechci nic kupovat a nezjistit si rady a zkusenosti od ostatnich.

0 0
    • Chlebovnik  

MTB 9rychlostní hazka by s tím měla fungovat. Kazetu pak horskou 11–34 nebo 11–36.

RX400 s tím určitě fungovat nebude, ta má stejný tah jako 11 a 12rychlostní silniční sady.

1 0
      • Vilém  

Jen doplnim, ze MTB od Shimana.

0 0
      • Filipecek07  

Takze jestli to chapu, kdybych poridil ALIVIO RDM3100-SGS 9s

A k tomu MTB kazetu 9s tak by to melo fungovat s pakama 105 co mam a budu mit tedy 9 prevodu misto 10soucasnych?

0 0
        • Vilém  

Prevodu budes mit uplne stejne, nemej strach :)

0 0
          • Filipecek07  

Takze poridit 9s nebo 10s kazetu kdyz pises ze prevodu budu mit stejne. Nejak jsem to ted nepochopil

0 0
            • Vilém  

Ano, kazetu 10sp s nejvetsim pastorkem nepresahujici max pocet zubu toho Alivia. Pocet rychlosti urcuje razeni.

0 0
    • Filipecek07  

Děkuji vám! Vyměněno a jsem rád za to co jsem přesně chtěl spokojenost a stalo to minimum. Za par korun jsem spokojenej. Diky panove

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.