• Venda

Mam tyhle paky na ctyrpistkovych 520tkach. Levou uz mam druhou, bo prvni jsem ulomil a tak nejak se obe chovaly stejne.

Ale prava, zadní ma pomalejsi zpětný chod, obcas i jakoby zadrhne. Predpokladam, ze to neni v pořádku.

Da se to nejak opravit, neco promazat? Pistek v pace? Pistky ve trmenu? Nebo nejaky napad?

Diky za pomoc!

0 0
    • va-bo  

Rozebrat, vycistit. Normalni servis. Nic jineho me nenapada.

0 0
      • Venda  

Paku? Trmen? Jeste jsem to nikdy nedelal, za tech 20 let jsem musel max odvzdusnit a menit desticky…

0 0
        • va-bo  

Bude to v pace, kdyz to pred vymenou nedelalo. Jestli si na to netroufas, tak musis ukecat nejakeho servisaka. :-)

0 0
          • Venda  

Koukam na videa a moc si na to netroufam. Spousta malinkatejch dílků. A jak nejsou videa v cestine, tak jeste ani nevim jestli to nebude chtit nejkay specialni mazani ci vazelinu.

Delalo to vzdycky, ted to akorat dela vic. Na funkci to vcelku asi nema vliv, ale stve me to…

0 0
    • va-bo  

Jeste me napadlo: odpojit hadicku u paky a otvorem pro kapalinu do paky strcit treba stary drat do kola ( je tam dira cca 3 mm) opatrne zkusit chod paky – stisknout paku, pistek vytlaci drat, dratem vratit pistek. Melo by to chodit hladce. Pak budes muset odvzdusnit.

0 0
      • Venda  

Odvzdusneni neni problem. Ale dobry typ, tim zacnu a alespon zjistim, jestli to je fakt v páce.

Kdybych se do servisu pustil, tak by alespon mohli mit stejny dily prava a leva paka. Nejaky osicky, pistek a podobně. Ze bych to kdyztak vymenil s tou ulomenou.

0 0
        • va-bo  

Je to jednoduchy, akorat je tam takova nimrava segerovka, budes potrebovat maly kleste na segerovky.

1 0
        • va-bo  

Pod pistkem v pace je takova mala pruzinka jako z propisky, ta by to mela zvladnout vracet.

0 0
          • Venda  

Tak bude nejspis problem a bude to pridrhavat. Snad to bude jen nejaky spinavy a ne zniceny. Abych na to nemusel nic navic porizovat a shánět…

0 0
          • Vilém  

Jako z propisky? Nove paky jsem rozdelane nemel, ale to by je museli dost prepracovat, aby tam bylo meco tak titerneho.

0 0
            • va-bo  

Tak trochu vetsi propiska. :-) Je to stejne jako starsi rocniky.

0 0
          • Venda  

Tak jsem to cely rozebral, nejvetsi pakarna byla s tou zavlackou (jak tam, tak i zpatky), zdalo se mi, ze je pricpanej vstup do paky. Každopádně to nejak zasadne nepomohlo. Na funkci to nema vliv, ale furt me to stve. Jeste muze pridrhavat ten bilej pistek v tele paky. Tak treba kdyz se bude chtit, tak to rozeberu jeste jednou a trochu ho obrousim. Nebo se na to uz vybodnu a casem poridim jinou paku…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.