• Macháně

Ahoj. Nevi nekdo kde se na packach da nastavit aby chodily jen na dvojplacku?

0 0
    • mirage  

ze spodu těch páček, bude tam 2–3

0 0
      • Macháně  

tak jednoduchy to neni, sou tam tri sroubky ktery kdyz odsroubuju tak se cela packa rozsype

0 0
        • mirage  

nic nerozebírej,to tam musí být nebo je tam takový plastový šroubek.Jestli to tam není,tak se to nedá přepínat.

0 0
          • Vilém  

Neni nad to vyfotil uplne jinou packu:)

0 0
            • mirage  

ano máš pravdu,je jiná,myslel jsem že když jsou tyto páčky určené na 2 i 3 převodník tak že by tam mělo být takovéto přepínání ze spod páčky. Jen jsem poslal fotku,jak by to mělo vypadat :-).Vypadá to že se páčka nastavuje na 2 či 3 převodník jen na seřizovacích šroubech na přesmyku. tož až se to podaří,možná i něco najde na youtube.

0 0
              • Vilém  

Mezitim jsem to docetl az do zdarneho konce:)

U shimana prisli na to, ze je to zbytecnost a stoji je to prachy navic, takze lidem napisou do manualu aby to udelali tak, jak se to delalo cely roky, kdyz chtel clovek pouzit dvoupilu..

0 0
      • Macháně  

Nikde nic.

0 0
    • figur  

Vobrázek

0 0
      • Macháně  

Dobre si zagooglil, ja to nenasel. Takze je to vlastne v poradku, ted se stim budu muset jeste smirit. Dekuju

0 0
        • goofy  

A čemu to má vadit?

0 0
          • Macháně  

Tak mohlo by se stat ze bych to pretah a spad retez?

0 0
            • goofy  

Na to snad máš dorazové šroubky na přesmyku ne? Já vozím dvojplacku na trojpačce už nějakých 12 let, a tohle se mi nikdy nestalo.

0 0
            • figur  

Když nastavíš správně horní doraz smyku, tak nic nepřetáhneš a řetěz nemůže spadnout. Ani nebudeš vědět, že je to taky na trojplacku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.