• Luka

    Ahoj narode.

    Tak resime doma takovy dilemato :) Kam na hory (myslim velky kopce, tedy cizinu)… kam vy jezdite radi? Co byste doporucili pro pohodare tak na tyden, dosazitelne vlastni dopravou a v ramci rozumnych penez?

    Treba nas uchvatil Dachstein West, bylo tam liduprazdno, sjezdovky dokonaly, zajisteni a okoli taky, ale je to kruty co se tyka cen (kdybyste nekdo mel tajny tip kam tam za levno, sem – teda na mail – s tim!!!!)

    Ted bylo nadhozeno Val di Fassa, na netu to nevypada zle, i kdyz ted tam po snehu (jako ostatne nikde) neni ani pamatky. Nekdo si ale stezoval na netu, ze tam byvaj dost fronty…

    Planujeme to tak na leden/unor…

    Diky za nazory :)

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Jezdím již několik let do VAL DI FIEMME s ubytováním v Pradazzu a možností lyžování v oblasti DOLOMITI SUPERSKI FIEMME-OBEREGGEN. Musím říct, že za pár korun hodně muziky a super podmínky. Pokud neznáte, tak vřele doporučuji.

      0 0
      • Luka  

        diky za prvni vlastovku :)

        0 0
      • Zdenda CUBE  

        Tyto obrázky jsou z loňského března, kdy vlastně nikde nebyl sníh :-) !!

        0 0
      • přišlapávač  

        můžu potvrdit, už osum let jezdíme do fiemme- bydlíme teda v pozze di fassa, kvůli lepší dostupnosti k Val Gardeně a jinejm střediskům na Sella Ronda a výborný :-) do predazza jsme taky jezdívali ale poslední dva troky už ne, je tam moc lidí a dobrejch sjezdovek málo, moena je blíž, ale taky už vypadává z itineráře- nejlepší by bylo ubytoko v canazei- je tam přímo vagon, kterej Tě vyveze nahoru a pak m§žeš celej den kroužit kolem Selly po čtyř rúznejch střediscích- Val Gardena, Alta Badia- taky fajn ježdění- světák, Arraba a nakonec takový rodinný pojěždění u Campitella :-) …doprava cca 800 km, většinou se tam jede cca 8 hodin, když se netrhá asfalt :-)

        0 0
      • Meesha  

        jj fajn misto. Za 14 dni to jedu letos poprve testnout :-)

        0 0
      • Hnoj  

        Zajímavá shoda okolností, jezdím na takřka stejné místo. Každopádně vřelé doporučení.

        0 0
    • Zdenda CUBE  

      Ještě obrázek :-)

      0 0
    • Krys  

      V tomto ročnom období jedine Austrália alebo Nový Zéland. ;)

      0 0
    • Jenda  

      Livigno, sice za hodne penez ale fakt hoooodne muziky – na carving myslim naprosto super, takze i na SNB si to tam uzijes, je tam i nejakej freeride park ale na to ja fakt nemam:-)

      0 0
    • cova  

      Jezdím už cca 6 let jen sem… www.colortravel.cz/…g/vzdalenost

      0 0
      • wendak  

        když bych chtěl jenom lyžnit tak do Taliánska, když dovča tak do Krakonošova já jezdím do Harrachova : pivo do 35,– Kč, u Novosada domácí pivečko a srnčí medailonky, ceny v každý hospodě příznivější než za hranicema, když nemají pražáci prázdniny, tak čekací fronta na vleky cca 2 min. sjezdovka je sice jen trošku přes míli dlouhá, ale to mi ani neva …

        0 0
    • kolda  

      čusek,

      pokud chcete na celý týden, tak bych jel do Itálie.

      ceny jsou tam opravdu mírnější (hlavně v hospodách) a lyžování je OK.

      nevýhoda je delší vzdálenost.

      na 3–4 dny bych jel do rakouska. nejvíc se mi líbilo v Zillertalu.

      jo a hlavně si zjistěte, jestli nejsou v termínu nějaký prázdniny..

      šťastnou ruku při výběru !

      0 0
    • matts1  

      my jsme byli předloni v Itálii, Passo Tonale a Ponte di Legno, byli jsme přes cestovku, taková trošku divočina, ale ježdění super, krásně upravený sjezdovky a služby v pohodě. Autem je to od nás tak 800, takže taky v poho. Zkus na to mrknout. Říká se, že v Itálii bývá nejlepší počasí a my jsme fakt měli štěstí. Je tam ledovec, takže když to začlo dole tát, protože byl březen, tak jsme jezdili nahoře pomalu v tričku.

      0 0
      • ptak1000  

        jjj, mohu potvrdit. Byl jsem tam asi 5× a vždy tam byl sníh a dokonce i v březnu. Na tom ledovci je sezona tuším od října do května. Slušný snowpark a mnoho sjezdovek ruzných obtížností. Od loňska je spojený středisko Tonale a Ponte lanovkou. Dříve to šlo jen dolu po sjezdovce a nahoru skibusem. Ted to je VELKÝ +. První dva týdny po novém roce jsou v cestovkách za SUPER prachy. Mrkni třeba na dovolenou na rádiu IMPULS. Jsou tam zájezdy s vlastní dopravou, v ceně skipas atd do A, IT, FR a myslím i CH.

        0 0
    • lidumil  

      Livigno super, teď před vánocema na 5 dní pobytu, 3 dny lyžování 4200,– sice bez cesty a jídla, ale pizza 5–7 E, těstoviny taky tak. Leden je cenově taky docela fajn a pak až druhá půlka března. Jen mám obavu, že už asi neseženeš místa.

      0 0
    • Haho  

      Já taky doporučuju Itálii, za málo peněz relativně hodně muziky:-) Loni jsme byli v Bormiu a i když sníh byl jenom na sjezdovkám, bylo to super:-)

      0 0
      • Jenda  

        Tak Bormio by mohlo bejt v lednu celkem OK – preci jenom to se tam jezdi sjezd. Jenze pomer vykon cena mi prijde lepsi v Livignu.

        0 0
    • C.A.C  

      Několikrát jsme byli v oblasti Ahrntal ( Itálie )na Klausbergu, www.klausberg.it/de/ a nemělo to chybu. Ubytování do 12E za osobu a noc, přímo naproti kabině. Skibus rovnou před barákem, Speikboden je hned vedle, www.speikboden.it/…ndex_d_.html Platí tam společná permice.

      0 0
    • RADO77  

      Dolomity – Sella Ronda (Arabba, Val Gardena, Corvara). Od pohodových sjezdovek až po černé, kde se jezdí svěďák (Gran Risa). I parádní skialpové tůry… Ceny ujdou a servis super. Jezdíme tam každý rok na prodloužený víkend před Vánocemi a paráda.

      0 0
    • fík  

      my jedeme se ženou sem https://www.utvs.cvut.cz/tour/lesm.php a nebo se můžeš podívat ještě sem https://www.utvs.cvut.cz/…ist_wint.php a nebo si můžeš např. s p.Žáčkovou dohodnout na něčem jiném, zastupuje tu The Partners

      0 0
      • fík  

        omlouvám se, že to na kliknutí nefunguje, jestli přijdu jak na to dám vědět, ale myslím, že Ty si s tím poradíš dřív sama

        0 0
        • fík  

          2. pokus https://www.utvs.cvut.cz/ pak KURZY pak PŘEHLED KURZŮ a pak FRN01

          0 0
          • fík  

            3.pokus v googlu najít např. „Doc. PaedDr. Drnek Jiří, CSc.“ pak na stránky ÚTVS – Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT pak KURZY pak PŘEHLED KURZŮ a pak FRN01, aspoň mně to tak funguje, ......holt těžký život hackera

            0 0
    • MARIN  

      Jen se zkusim prizivit.

      Nema nekdo nahodou zkosenosti s lyzovanim v Bulharsku?

      0 0
      • JMT  

        prej dobry :-)(bavime li se o freeridu) ale nikdy sem tam nebyl

        0 0
        • MARIN  

          no prej jo – uz jsem to ho precetl dooost ale nejaka osobni zkusenost z posledni doby(1–2roky) neni a ta z doby pred 8roky taky tvrdi ze parada

          0 0
    • dancing dog  

      Livigno, jedině Livigno…

      0 0
    • JMT  

      Kupuju pravidelne sezoni permici na amade,ale jenom kuli tomu ze sem linej jezdit na vikendy do francie (to se podle me ale ani moc realne neda) takze bud rakousko (dostupnost, slusny ceny) nebo francie (super ale daleko) nic jinyho podle myho nazoru nema cenu (no este by nemuselo bejt spatny bulharsko a rumunsko, ale na to sem asi malej pankac :-D)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.