• Pietro37

Ahoj, je vůbec možné aby tahle osa byla ze dvou kusů nalisovaných do sebe? A že se to může rozpadnout na dvě části? A ze vám zůstane ořech s kusem osy v ruce? A nasadíte ten ořech zpátky, utáhnete kazetu a rychloupínák na krev a už to nejde rozdělat i když chcete?

0 0
    • Vilém  

A neni to spis zlomeny? Naplet to na neco normalniho a mas vystarano.

0 0
    • novas752  

Ten konus tam nejspíš bude nalisovaný no. Zlomit to určitě půjde. Ale s těmahle mizernýma nábojema se nemá cenu zaobírat. Vystříhat to pryč a naplést na něco spolehlivého.

0 0
      • Pietro37  

@novas752: Taky myslím že to je nalisované. Narval jsem to zpátky a od té doby zase pohoda jako by se nic nestalo.

I v servisu to všechno drželo pohromadě, tak jezdím dál. Nic nedělá brajgl, řadí perfektně, prostě záhada.

Lepší náboj jsem koupil, ale momentálně vlastně není co řešit. Přes 1000 km od té doby a jako by se nic nestalo.

0 0
    • Pietro37  

Jinak mám nachystaný DEORE FHMT401, paradoxně levnější, ale s průmyslovými ložisky. A ne, nebudu si kupovat nový kolo kvůli pevné ose. O ničem jiném ve specifikaci QR/135/Micros­pline nevím.

0 0
      • Vilém  

Jen aby to nebylo z blata do louze.

Moznosti je dost.

0 0
        • Pietro37  

@Vilém: poraď tedy: QR/135/Microspline náboj.

0 0
        • novas752  

Tyhle náboje nejsou zase tak zlý. Odpadá úzkostlivý hlídání kónusů, na nenáročný ježdění to stačí.

Lepší třeba Bontrager Rapid Drive 108 non-boost + redukční koncovky na RU. Nebo klasika DT 350 + koncovky, ale to už vyjde poměrně draho.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.