• boo-beek

Ahoj, mám nějakou šanci upgradovat DT 350 tak, abych mohl střídat ořech mezi 350 a 240? 54t EXP upgrade na 350 a používat ořech z 240?

Poku ano, bonusová otázka, mají stejné rozměry těla nebo se liší?

Díky!

0 0
    • novas752  

Ne. 350 má Ratchet sytém. Aktuální 240 mají Ratchet EXP. Kompatibilní to neni.

0 0
    • JerryRed  

Zdravím, potřebuji poradit s ořechem. Mám na grevlu MTB nábu DT240 EXP ratchet36z a tam bude ořech HG9 jelikož 11sp Ultegra/105 11–32 sedí pefektně ale rád bych zkusil od kámoše PG-1170 11–36 a ta už je pro HG11 s přihlédnutím k tomu že šilhám po 12sp Ultegře tak bych potřeboval upgrade ořechu jen se v tom množství a možnostech vůbec neorientuju.

Bude tam sedět toto ? : https://www.koloshop.cz/…covkou/62834

Mám viz. foto

0 0
      • krabica  

Mrkni na webovky DT, tam to je.

0 0
        • JerryRed  

Tam sem právě odpověď nenalezl asi blbě hledám :(

0 0
          • krabica  

Vybereš nábu-support-vybereš konkrétní specifikaci náby-show-conversion- vybereš požadovaný ořech

1 0
      • Chlebovnik  

Normálně tam tu SRAM silniční kazetu dej. Bude pasovat bez nutnosti cokoliv měnit.

0 0
        • JerryRed  

Vyzkoušeno, nelze je širší a pojistná matice se už nechytá

0 0
          • Chlebovnik  

Jé, sorry. Já četl „na gravelu“ ale už jsem nějak neviděl „MTB nábu“.

Pak ale nechápu, jak tam 11rychlostní silniční kazeta 11–32 může sedět perfektně? Není to náhodou 11–34?

0 0
            • novas752  

Je to jiný model, který je dělaný pro normalní ořech. V „gravelových“ velikostech kazet je v tom docela bordel.

0 0
              • Chlebovnik  

No to má právě Shimano jen u 11–34. Kazety HG700–11 (105) a HG800–11 (Ultegra). Na silniční ořech s podložkou. 11–32 by měla být klasická silniční, delší, kazeta.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.