• ANTONIO187

    Rád bych pořídil na příští sezónu novej stroj. ORBEA Orca OMX M21eLTD-D 2020 (video představení) (original link) je pro mě láska na první pohled, ale rád bych se tu s Váma ještě poradil, jestli třeba nedoporučíte nějakou zajímavou alternativu nebo jestli máte nějaký zkušenosti a tipy na výbavu, komponenty, osazení, atp.

    Hledám silničku, která posune moje dosavadní průměry na další level, ale zároveň potřebuju, aby přežila i delší výlet na těch našich tragickejch silnicích (respektive abych na ní přežil já) a sem tam i nějakou tu polňačku nebo kočičí hlavy ve městě. Prostě univerzála, na kterým by se dalo jezdit rychle, sportovně a v rámci možností i pohodlně.

    Za +/- 150 tisíc bych si představoval lehkej a kvalitní karbonovej (aero) rám (s prostupností min. 30mm plášťů), kotoučový hydr. brzdy, pevný osy, karbonový kola, Ultegra Di2 nebo lépe Force eTap AXS (2×12)?, hodně se mi líbí taky celokarbonovej kokpit nebo představec, kterej schová bowdeny, ale nemám s tím žádný zkušenosti. Je mi jasný, že kokpit už si člověk nijak nenastaví, ale když mu sedne tak vypadá perfektně. Máte nějaký zkušenosti s tím interním vedením bowdenů v představci? Poslední dobou ho vídím stále častěji.

    Za všechny názory, komentáře a hlasy v anketě předem děkuji,–)

    Anketa: Příjde Vám Orbea ORCA M21eLTD-D za 156 tisíc Kč jako dobrej poměr cena / výkon?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.