• Thadone

    Zdravím všechny cyklonadšence. Před chci upozornit, že forum jsem poměrně projel a potřebné informace jsme nalezl. Zajímá mně však zda-li se nenajde někdo kdo můj výběr nedoporučí.

    S přítelkyní jsme se rozhodly k nákupu MTB. Původně jsme si řekli každý do 15k, ale pak se s tím trošku hnulo.

    Po projetí fóra a několik telefonátech můj výběr spočinul na tomhle:

    Přítelkyně měří 178 cm a váží 60kg. Ja měřím 187 cm a vážím 95kg.

    Já jsem si vybral Apache Blackhawk D '08 – na kupkolo.cz ho mají za 17.990,– což je dle všeho super cena – cykloadam.cz to má za 20k.

    Přítelkyní jsem vybral Apache Tanka Tate D. Tam je cena mnohem horší. Adam za něj chce sice necelých 15k, ale jen za 21,5 verzi. Takže mně čeká smlouvání. Snad mi prodá 2 kola za cenu konkurence. Adama mám za rohem baráku a kupkolo.cz je někde na severu. Nechce se mi platít za servis. Pokud znáte nějakou prodejnu v Praze, která dá cenu konkurence, budu rád za odkaz.

    Prosím tedy o radu, zda-li to mám objednát nebo se poohlednout po něčem jiném.

    0 0
    • Krocan  

      a je tak nutné mít kotoučovky?…zvlášť na kole tvé přítelkyně

      myslím si že třeba tohle by stačilo

      0 0
      • Thadone  

        No tak uplně nutné to není, ale v té ceně – pokud se mi to podaří uhrát na 15k to bude výhoda ne? Nebo jsou tyto kotouče nekvalitní? No a další věc je to, že to je asi jediné kolo po 50 ti shlédnutých, které se jí „líbilo“.. :)

        0 0
        • Krocan  

          Tady právě nejde o ty brzdy…ono totiž verze V a disc sou většinou rozdílný v ceně a to tak že za cenu jednoho modelu disc pořídíš o řadu lepší V…třeba tak jak to je tady s tím Tanka Tate D a Blackhawk V…už jenom když koukneš na tu vidli tak poznáš rozdíl, potom tady máme taky rozdíl v přehazovačce(mys­lím si že podle toho jak si lidi vychvalujou XT 08 tak je celkem dobrý a LX se s ním nemůže rovnat)…potom tu jsou vlastně všechny ostatní komponenty a na závěr samozřejmě ještě ta váha

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.