• Kol.ista

    Cau vseci, uz sem to tady videl ale opet nenasel :D Potrebuju odvzdusnit Juicyny a hodne lidi tady psalo ze to dela pomoci trubicek strikacek a tak co koupili v obchode. To sem koupil ale posledni vec schazi… Ta koncovka do brzdy kterou se nasroubuje hadicka na brzdu… Je to vlastne dutej sroubek ale kde ho sehnat? Dik za kazdou radu a kdyby se nekomu jenom tak valel :-)

    0 0
    • kubad  

      najdi si na stránkách Sramu návod na odvzdušnění tvých brzd je tam jasně vidět co potřebuješ a jak se to dělá. Bohužel jen šroubek na brzdič nestačí. Odkaz hledat nebudu, ale je to tam.

      0 0
    • Bobesss  

      V posledním Velu je docela slušný návod na ovzdušnění včetně obrázků

      0 0
    • zed  

      Pokud sis koupil tu sadu tak tam vse co potrebujes. Myslim ze to co popisejes je trn a olivka pomoci kterych se zkracena hadicka sroubuje zpet do brzdy. Toto ma byt take soucasti te odvzdusnovaci sady.

      Pokud si chces ovsem sadu kompletovat sam tak budes potrebovat hadicky ktery udrzej urcitej podtlak zadny mekky silikony. A navic budes muset sehnat ty trny a olivky…ty by mely bejt k sehnani v kazdym vetsim servise.

      Ten trn a olivku samozrejmne potrebujes jenom pokud chces zkracovat hadicky…pokud jenom odvzdusnujes tak nikoliv.

      0 0
    • MARIN  

      mozna se mi nekde 2 navic valeji (pokud ne mel bych nekde v praci najit vykres) ale jinak ti to udela kazdej soustruznik a je lepsi to jeste utesnit o-krouzkem

      0 0
      • Kol.ista  

        No ty jedinej vis asi co myslim. Vseci pisou o sade ale ja mam trubicky a aji strikacky co sem si koupil, ale potrebuju vlastne tu koncovku jak ji nasroubuju na paku a na trmen misto toho torx 10 sroubu. Navod sem cetl na iVelu a vsecko. Kdyby se ti to doma valelo tak bych byl mooooc vdecnej :-) Kdyztak mi napis na mail a aji kdyby byl ten vykres :-) Chodim na prumku takze bych si to kdyztak vytocil sam a bylo by :-) Ale porad lepsi kdyby to uz bylo pac na tom neni co zmrvit abych to nedelal xkrat :D KAzdopadne dik

        0 0
        • MARIN  

          Tak ty dve koncovky nyvic jsem nenasel ale urcite se mi nekde valet musi. No aspoin ti behem dne poslu nacrt na mail co mas v profilu

          0 0
        • Vilík  

          Čau! Stejnej problém jsem měl i já když jsem si pořídil Avidy,ale dá se to jednoduše vyřešit.Taky jsem si udělal svou sadu a nestálo mě to moc. Ty koncovky který šroubuješ do třmenu nebo páky jsem si koupil u Cykloprofi Holice.Koukal jsem teď na jejich stránky a mají je pořád,jen ta cena je nějaká vysoká.Jsou od Alligátoru,otevři si MONTÁŽNÍ SADY PRO HYDRAULICKÉ HADIČKY.Jedna koncovka je pro Maguru a Hayes a ta druhá je přímo sada koncovek.Z té jsem si nechal poslat jen ten díl co potřebuješ.Musíš si ale nechat stočit ten závit na průměr 5mm(mají 6mm)ať je můžeš použít pro Avid. Mám je už třetí rok a slouží pořád dál a není s nima problém.

          0 0
          • Vilík  

            Jooooooooooooo!I ty olivky a trny u nich koupíš.......­...olivka 13,– a trn 12,–Kč.

            0 0
    • Seadat  

      hele nech si to udelat za 100kilo a neblbne ´te tu s tena dotazama

      0 0
      • deutschland  

        Radši si to udělám doma než utrácet za servis(v Bikelive mi řekli za zkrácení a odvzdušnění 800,u Kraba 250),ale to si radši udělám sadu za pár korun a odvzdušním si kdykoliv bude třeba a klidně i kámošům :o) (2× stříkačka 20ml-6kč,2× mosazný šroub nebo tyčovina se závitem M5 délka 2cm-5kč,akvaristiská hadička-5kč,O-kroužek 2kč,brzdovka 0,5l-120kč)OZNAČIT DŮLČÍKEM STŘED ŠROUBU,VYVRTAT DÍRU 1,5–2mm,ZAHLOUBIT OKRAJE DÍRY,OBROUSIT ZÁVIT(PONECHAT CCA 4–5mm),USTŘÍHNOUT HADIČKU,SESTAVIT A JE TO.

        0 0
        • deutschland  

          detail

          0 0
          • deutschland  

            Ještě tam přijdou o-kroužky.Kratší hadička je k brzd.páce(drží sama kolmo vzhůru),dlouhá je ke třmeni.

            0 0
        • Pi†el  

          klobouk dolu, jestli si schopny s toudle vrtackou vyvrtat rovnou diru techto rozmeru do tohoto sroubu..

          0 0
    • honza.biker  

      Nvm jestli jsem te spravne pochopil ale ten duty sroubek je nasroubovany na trmenu a pri odvzdusneni ho staci povolit…

      0 0
  • MARIN

    kde se stala chyba? no nic mas to v mailu

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.