• myskin

    Zdravím všechny, pro dceru chci koupit kolo odrážedlo. Je jí šest let a je dost velká. Vzhledem ke zdravotnímu omezení se teprve učí stabilitu, takže proto odrážedlo. Pro takhle velké děti se s odrážedly už moc nepočítá, největší jsem našla Kokua Maxi, případně novinka od Puky ( to je o něco menší). Nemáte někdo zkušenost? Díky

    0 0
    • dopi  

      A co takhle vzhledem k věku koupit normální kolo, sundat řetěz, kliky a mít z toho odrážedlo. Až vychytá stabilitu, můžeš jí to tam vrátit a může frčet..

      0 0
    • myskin  

      Díky za reakce, já celkem chápu co mi doporučujete, ale nejde mi ani tak o to, jestli pak odrážedlo rozumně prodám, ale co je pro ni teď lepší. A pro racka – četla jsem dobře co mi doporučoval dopi, psal, že vzhledem k věku,…A to je právě to, většina lidí by to řešila jak píše – vzhledem k věku s vyhlídkou, že se dítě naučí rychle stabilitu. Protože mají zdravé dítě. Někdo (nevím jestli jsem to našla tady nebo na jiné diskuzi) to řešil právě odstrojením kola a spokojenost moc nebyla. Odrážedlo má menší váhu, řidítka mají omezený pohyb. Ale netvrdím,že ve finále nemůže být vaše varianta lepší.

      0 0
      • nitraq  

        O menší váze lze diskutovat/pochy­bovat, ale co se týče omezeného pohybu řidítek, tak i toho lze na kole dosáhnout. První myšlenka může být např gumicuk uchycený na jedné straně k rámu a na druhé k řidítkám nebo vidlici, který bude působit proti otáčení řidítek.

        0 0
      • oddie  

        Pochybuju, že se na tuhle výšku a věk sežene použitelné odrážedlo hotové. Podle mě by se dalo rozumné odrážedlo vyrobit z něčeho jako je Sobi 20 – vzít ten rám, 20" kola, dát na to normální nízká řídítka. Nebo podobný rám tohoto tvaru. A pak to časem jen dovybavit šlapkami, ať už na naučení na kole, nebo pro prodej dál…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.