Obutí a brzdy pro Amulet Maxima 2003

10 nepřečtených
  • no hits

    Zdravím, protože sem za posledního půl roku asi 12× píchl dušu, rozhodl sem se, že koupím lepší obutí a po zkontrolování brzdových špalků mě napadlo že i ty by potřebovaly vyměnit. Jaký je váš názor na vybrané komponenty? Ještě dodám že nezávodím, ale zse jezdím každý den až na výjimky 12 měsíců v roce. Můj terén jsou polní vesty, cesty kolem jezer kde jsou napadané drobné větve a listí. Bahnu se vyhýbám a pokud to jinak nejde tak si beru cestu nejmenšího odporu. To je asi vše.

    Pláště:

    http://www.cykloworld.eu/…port-26×2–1/

    Špalky:

    http://www.cykloworld.eu/…ky-mtb-959v/

    Kolo:

    http://cykl.cz/…l0309_11.pdf

    Děkuju předem za vaše rady :-)

    0 0
    • mr.nikdo  

      ja ti doporucim todle:

      http://www.bike-eshop.cz/…stop-bbs-10t

      popr vyssi verzi kde menis jen vnitrky…

      0 0
    • vlasof  

      myslím si že když se trochu posnažíš tak najdeš lepší pláště za stejnou cenu(nebo stejně dobrý za nižší cenu samozřejmě). na ty tratě cos popsal mi tohle příjde ne zcela adekvátní. ale možná se to bude pomalu ojíždět – kdoví co je to za směs

      0 0
      • no hits  

        Já jsem na tento plášť četl zajímavou recenzi která ho ukazovala jako nejvhodnější. Jakou značku případně i model upřednosňujete? Já se v cyklistice moc nevyznám proto se obracím na zkušenější a zkušené jezdce zde na fóru, tak se na mě nezlobte.

        0 0
        • vlasof  

          jen jsem myslel že jestli nejezdíš v nějakym těžkym terénu tak by sis mohl pořídit pláště co budou líp valit a rychlejš ti to pojede. ale neříkám že v tom bude markantní rozdíl jenom možná ušetříš stovku a projedeš se stejně..

          no ale ode mě si nenech moc radit protože já těma zkušenostma taky moc nehýřim;)

          0 0
    • t29  

      koupil jsem tyhle tříbarevné baradine a můžu je doporučit, brzdí opravdu dobře

      Smart Sam Sport jsem kupoval na treking, na kterém celoročně jezdím do práce, a osvědčily se mi – zatím najeto cca 1500 km a zbývá víc než dvě třetiny vzorku. Jestli jsou rychlé nebo pomalé a jestli v mezních situacích podrží nebo ustřelí, mě až tak nezajímá.

      0 0
      • Mr.Duck  

        Ty špalky vypadaj od pohledu na chlup stejně jako moje Acor. Taky byly za rozumnou cenu, a brzdí dost slušně i za mokra.

        K tomu Smart Samu, mám SS Evo 2.1 v kevlaru, cena trochu jinde, ale řek bych že vlastnosti nebudou tolik jiný. Okusil sem ho na všech možnejch površích, při jízdě od XC po „FR“, a překvapivě docela drží, nedovolí mi to co nějaký traktory, ale je dost čitelný a vim co si můžu dovolit, občas cítím že lehce plavu, ale nechá se to poznat a neustřelí aniž by nedal vědět dopředu. Jediný, kde je jak na ledě sou klasicky mokrý kořeny, tam to je o hubu :-(

        Celkově můžu Sama na zadek určitě doporučit, vypadá že vydrží dlouho, a kromě zmíněnejch mokrejch kořenů mě překvapivě drží (nemám srovnání třeba s RR nebo NN), jede dost rychle. Vepředu se cítím líp s Karmou, přece jenom do zatáček vede líp, ale řek bych že zdaleka nevydrží tolik co Sam, a možná nebude tak rychlá, ale jestli tak to nebude nic velkýho.

        0 0
    • zdich  

      Smart sam je dobrá volba na sucho.Slušná váha i v drátu a valivý odpor je taky OK.

      0 0
    • no hits  

      Procházel sem recenze a ještě mě zaujalo toto

      http://www.cyklosvet.cz/…i/17739.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.