• TPK

    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s oblečením firmy ETAPE? Chtěl bych koupit volné kraťasy freeride www.etape.cz/…-kalhoty.php a možná vestu www.etape.cz/…_mistral.php Můžete doporučit? Střih a velikost můžu vyzkoušet v obhodě, ale životnost, odolnost … ukáže vždy až praxe. Díky za odpovědi.

    Anketa: Spokojenost s výrobky ETAPE

    5x
    15%
    0 0
    • kámen úrazu1  

      Mám dva dámský dresy Etape. Jeden od svých prvpočátků (jaro 2005), druhý loňský. Prvý jsem krátce po zakoupení trochu porouchala na zádech suchým zipem, ale dál se to nepáře. Jinak jsou oba dresy v pohodě, drží a drží, střih mají fajn, můžu všem dámám doporučit – jsou dostatečně dlouhý, nikde neškrtí.

      Dále mám od nich dámský kraťasy (2006). Vložku nemají elastickou, ale tvarově a velikostně je nejlepší, co jsem zatím měla. Letos nabízí už i na dámských kraťasech elastickou vložku, jestli má stejný střih jako ta moje, stála by za hřích. A opět – nikde ani náznak párání se, vložka je taky i po roce ježdění v pohodě.

      Od zimy 2005, ještě než jsem zakoupila kolo :-), mám i bundu Etape. Chybí ji jen kapsa na zádech, soudě čistě jen podle fotek ji ale už loňský model měl. Přežila už bezpočet pádů, nikde se nenatrhla, ani při jízdě ostružiním, kdy zaplakal zbytek oblečení (čapáky, rukavice). Vozím ji i v zimě, není sice zateplená, ale když pod ní strčím teplejší triko, v pohodě mně stačí. Naopak v létě, když se naráz ochladí, mně v ní bývá vedro. To dávám přednost vestě. Etapácký, jak jinak. :-) Materiál je stejný jako u bundy, prostě neroztrhnutelný protivítr s teflonem, co odolá pár desítek minut v mírný přeháňce. Extra rychle schne. Oboje je skladný, lehký, dobře větrá – vesta má síťovinu na zádehc, bunda na bocích. Bundou bokama v zimě nefouká, jak jsem se původně obávala.

      U vesty jsem si musela zapošít otvor pro ramena, byl na mě velký. Dýlkově jsou mně oba pánský produkty trochu delší, ale zaroluju je dole v gumě.

      Teď snad i nějaký nevýhody… ta guma dole. Roluje se, možná to bude ale tím, že to od ní žádám a ona se přizpůsobila. :-) Netuším, každopádně záda mám přikrytá. Krytí zipu u bundy i vesty. Nevím, jestli se to změnilo, ale moje kousky si žádají opartnější zapínání, zipy jsou podloženy stejnou látkou, jakou je oblečení vyrobeno, ta je tenká a zipu při zapínání překáží. Délka rukávů u bundy – určitě to chce vyzkoušet, rukávy jsou dle mě kratší než bývá u pánských výrobků obvyklé!

      Suma sumárum. Výrobky Etape jsem si zaškatulkovala mezi výborné, přitom relativně levné. Brala bych jen větší výběr z barev. Hlavně u větrovky bych uvítala nějakou barevně výraznou, třeba zářivě žlutou či oranžovou, jak nabízí konkurence, abych byla na silnici líp vidět.

      0 0
    • ekib  

      Mám ty volné kraťasy a jsou pohodlný jen mi po cca roce na sedacím svalu dost řídnou. Myslel jsem, že to vydrží déle.

      0 0
      • Jarry  

        S řídnutím látky na volných kraťasech stejná zkušenost, 2× reklamace, nejprve výměna a opět stejná závada tak podruhé mi vrátili peníze. Kalhoty nedoporučuji.

        0 0
    • Dave.6  

      Mám komplet dres Etape – dres, kratke eleasticke kalhoty + rukavice a nemuzu si je vynachvalit… Ted jeste premyslim nad nejakou bundou nebo alespon vestou..

      No jeste uvidim.. Vesta nevim k zda by byla pro me dobra kdyz ja porad votim batoh s hydrovakem a tam je ta sitka tak abych ji neponicil…

      Jinak teda muzu doporucit…

      0 0
    • o.1  

      Mam elasticke kratasy-dobra vlozka, zatial ich mam iba kratko, ale vyzera ze by mali dost vydrzat. Este mam mapnik-OK a rukavice-sa mi prediera latka na malikovej hrane lavej ruky-mam take so sietovinou na dlani, asi mohli tie kozenne dosadacie plochy trochu inak rozmiestnit. Celkovo sa mi lubia ich vyrobky-kopie osvedcenych typov z kvalitnych materialov za o cosi nizsie ceny

      0 0
    • rock  

      Mám zateplený čapáky. Zatím relativně krátce, takže životnost nekomentuji. Zmínil bych spíš perfektní střih a příjemný materiál za hodně malý peníz … snad to bude dobrý …

      0 0
    • dieegoo  

      Dneska jsem si ty kalhoty Freeride zkoušel. Moc se mi líbí, ta vnitřní vložka vypadá hodně slušně. Jediný mínus – docela šustěj.

      0 0
      • mar_tin1  

        ja ich mam od jesene a su fajn… vlozka je zatial najlepsia, co som mal… minus je prave to sustanie…

        0 0
      • TPK  

        Tak jsem je koupil a absolvoval první asi 3 hodinovou vyjizdku po Zdarskych Vrsich a jsou bezva. Navleky na kolena pod vnitrnimi kalhotami drzi a nesjizdeji. Vlozka je dobra. Mohu doporucit. Jinak jsem koupil ty sede a myslim si, ze je to o trochu jiny material nez ten cerny. Sede mi nijak zvlast nesusti.

        0 0
        • Jarry  

          Píšu to výš. Vše by bylo dobré, ale po 3 měsících téměř každodenního nošení začala řídnout látka na zadku.

          Nevšiml jsem si data:-(

          0 0
          • natureman42  

            a vozis je doted? Nebo si je po tech 3 mesicich reklamoval?

            0 0
            • Jarry  

              Reklamoval a pak ještě jednou a vrátili mi peníze. Koupil jsem Endura Hummvee a ty jsou OK. Látka na Etape Freeride je příliš jemná a brzo se prodře. Mám ještě letitý Pearl Izumi, taky volný, a ty jsou perfektní.

              0 0
              • natureman42  

                hmm, Endura urcite ano, ale na mne zbytecne draha..

                tak heste dve otazky :

                • jak Ti byly rozmerove? Tj. tvoje priblizna vyska + obvod pasu vs. vybranavelikost? (L, XL, XXL etc)
                • jak ta Lycra – byla ta elasticnost fajn nebo spis bez ni??
                0 0
    • Dave.6  

      Ted premyslim ze bych si taky koupil ty navleky na ruce a mozna na nohy. Jen bych potreboval vedet kde bych je sehnal. Na netu jsem toho nasel dost ale ja bych si je potreboval hlavne zkusit jelikoz merim 196 cm ale jsem hodne hubenej tak fakt si netroufnu tipnout velikost.

      Nevite pls nekdo kde by se dalo sehnat obleceni ETAPE pobliz pardubic?

      Diky

      0 0
    • natureman42  

      obnovim dred :

      Vozi nekdo volny kratasy ETAPE FREERIDE?

      http://www.etape.cz/…oty-freeride

      Dojmy, zkusenosti, zpracovani-vydrz etc.?

      0 0
      • mc.loki  

        přemejšlel jsem o nich nedávno, ale nakonec jsem koupil Endura Singletrack. Zatraceně dobrý gatě, i když trochu dražší.

        0 0
        •  

          trochu tě využiju, chtěl bych tyhle http://www.koloshop.cz/…ra%C5%A5asy/ a dotaz je zdali se dá spolehnout na jejich tabulku velikostí či vzít o číslo větší než doporučujou (mám celkem dost silný stehna) Tabulka velikostí:

          • míra v pase

          S – 76–83cm

          M – 84–90cm

          L – 91–97cm

          XL – 98–105cm

          XXL – 106–112cm

          0 0
          • mc.loki  

            no jestli můžu soudit podle těch singletracků, tak ve stechnech problém nebude. tam bude asi místa dost, hlavně jde o pás. mám 187 cm – 87 kg ( sádla moc ne, ale nějaká menší pneu tam je – 100 cm obvod :) a je mi XL v pase na doraz, všechno ostatní parádně volný. ještěže v létě zase zhubnu v Norsku a Alpách :D

            naštěstí eshopy ti to bez problémů vymění. Já si je jel raději vyzkoušet do Bikegallery. Jsem z Práglu, takže po práci na kolíčku. :D

            0 0
            •  

              díky za pomoc, mám v pase 95cm a vezmu XL, na nějaký výrazný hubnutí to u sebe nevidím

              0 0
              • dieegoo  

                Tak až je budeš mít, dej prosím vědět, jak na tom rozměrově jsou. V pase mám o 5cm míň, viděl bych to tedy spíš na L, ale stejně jak ty – mám silnější stehna a nechci mít z volných kalhot elastické :)

                0 0
                •  

                  v sousedním vlákně to kluci řešej http://www.bike-forum.cz./…-shorts.html#… , hlavně asi nohavičky s vložkou od Endura bude třeba o číslo větší, já však budu vozit nohavičky od sýkory, jsou pěkně odvětraný, jinak až mi příjdou dám vědět

                  0 0
              • jIrI___  

                Dobře děláš. Já mám mít dle tabulek M a musel jsem se při zkoušení dopracovat až k XL a teprv ty mi sedly (ale byly to Hummvee).

                0 0
    • krokus  

      Tak jsem si teď koupil „tento dres od Etape“http://ww­w.etape.cz/eta­pe/leto-2010/do-nepohody/dlouhy-dres-comfort a jsem z něj mírně řečeno na rozpacích. Docela snadno profoukne a přijde mi, že špatně odvádí pot. Jak jinak si vysvětlit toto: Při dnešní vyjížďce jsem dnes na sobě měl krátké funkční triko, na něm pak dlouhý dres od Etape. Po návratu byl dlouhý dres naprosto suchý, funkční triko naopak zcela mokré. Ve funkčním triku asi chyba nebude, ne?

      0 0
      • Zzz77  

        Není triko jako triko. Nevidím důvod, proč by v něm nemohla být chyba.

        Osobně si na funkčnost oblečení Etape nemůžu stěžovat.

        0 0
    • plevka  

      ahojte,nemáte někdo zkušenost s těmito kraťasy Etape Liberty?

      0 0
    • JakubCh  

      Větrovka VENTO, používám 2 roky, absolutní spokojenost…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.