• lOlA

zdravim. myslite ze je toto novy alivko lepsi nez to stary?v servisu mi po reklamaci nandali na bike tuto velkou potvoru.je to rok 2006.sem se celkem vydesil ale s funkci jsem docela spokojenej.radi to asi lip.jen to hur vypada.

v obrazku je novy Alivio 2006

odkaz na stary Alivio: kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=29_34&produc­ts_id=506

Anketa: ktery Alivio je lepsi?

0x
    0%
    2x
    100%
    0 0
    • TinkTink  

K prehazovacce se nevyjadrim, ale mam vyzkouseny, ze to novy Alivko ma lepsi ergonomii…

0 0
    • Nikdo  

taky jsem se zhrozil kdyz jsem to uvidel na kamaradove kole, ale funguje mu to

0 0
    • maxtor  

Jestli je nové Alivio lepší než staré?? Dobrá otázka:-)

0 0
    • Biker Marcel  

Jezdil jsem kdysi Alivio a popravdě řečeno bylo po zkušenostech pro mne lepší než Deore, přehazovačka déle vydržela – nicméně taky žádný zázrak – třeba to letos zlepšili-ukážou kilometry..

0 0
    • robby1  

designově mě nová přehazka Alivio zklamala, nelíbí se mi velké vodící kolečka a až Acerově zaoblené tělo. Jezdil jsem starší model Alivka, díky ceně, dobrému chodu a životnosti je to dobrá volba pro mnoho začínajících bikerů. Momentálně testuji přehazku Altus, líbí se mi víc než nové Alivko, a nepozoruji zatím žádný rozdíl ve funkci a chodu oproti Alivku, otázka bude životnost, ale předpokládám, že bude srovnatelná.

0 0
      • lOlA  

taky me desingnove zklamala ale prijde mi ze odvadi praci tak jak ma. opravdu sem s ni nemel zatim zadny problemy coz s tou starou jsem musel tak kazdych ctrnact dni stelovat a hned po prvni vyjizdce uz to bylo znat.lip a tiseji to prehazuje jen to ale hrozne vypada :/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.