• Lukster

Ahojte, rád bych aspoň na neděli na celý den na tento svetak, ale vzhledem k mému zranění krku ještě budu mít límec a tak je řízení autem limit. Nemáte někdo v plánu jet a misto na tu neděli? Sobota by byla bonus, ale ubytování jsou plná a do stanu nechci. Trasa z Ostravy, Olomouce apod;). Díky!

0 0
    • zbartos  

Připojím to s dovolením sem, ať nezakládám další téma s podobným obsahem.

Ptal jsem se dnes pořadatelů na možnost koupě vstupenek v den závodu 25. 5. 2025, protože na webu https://www.mtbnmnm.com/cs/tickets jsem o tom nic nenašel a tady je odpověď:

"Vstupenky na místě bude samozřejmě možné koupit. Cena bude tak jako teď, tzn 700 Kč, platit budete moct hotově nebo kartou. Do poslední chvíle se bude dát nakoupit i po internetu, abyste se vyhnul stání ve frontě u pokladny.

Startovní listina se vydává vždy až den předem, ale mimo Pidcocka by neměl nikdo chybět a je potvrzený i Van der Poel."

1 0
    • popokatepetl  

Ahoj,

příští týden je SP v novém městě. Tam se jedu podívat. Ale tento víkend tam budu taky při jiné příležitosti. Má smysl si vzít kolo a trochu pojezdit traily nebo trat. Nebude to už pro veřejnost uzavřené? Třeba místní budou vědět, na netu jsem nic nenašel. Díky

0 0
      • Singlespeed  

Jezdit po závodní trati je docela voser. Je těžká a motáš se tam mezi trénujícími závodníky, kteří kolem tebe lítají naprosto nepochopitelnou rychlostí jak nahoru tak dolů. Pojezdit v okolí je naopak super, jak traily, tak volně v přírodě po turistických značkách nebo lesních cestách a pěšinách..

3 0
      • andy97  

Za 2 týdny je světák ne?

0 0
      • Beekeeper  

Určitě kolo vem. Ty traily jsou vedeny dost mimo trať SP a jsou sjízdné i při právě probíhajícím SP.

Viz zákres trati do mapy s traily.

1 0
        • popokatepetl  

Tak jsem tam o víkendu pojezdil všechny trasy a je to tam celkem pěkné. Už pracovali na údržbě části závodní trasy, opravovali lávky.

0 0
          • Beekeeper  

Na trati bude letos novinek po skrovnu. Je přeshapenovaná skákací lina na sjezdu ze stadionu (nahoře jsou vidět i nějaké naskladněné prefabrikáty klopenky…) , nahrazují se všechny pletivové lávky novějšími s kamenivem zapečeným v pryskyřici a stejně tak je přeshapenovaná obrátka pod BMX. Pak možná nějaké drobnosti..

1 0
    • Charles2k  

Chtěl bych v rámci světáku v NMnM využít testování kol, ale nenašel jsem žádný odkaz, kde se na to registrovat. Na jejich stránce odkaz není aktivní. Nevíte někdo jak to tam ohledně testování kol funguje?

0 0
    • jIrI___  

Jak to bývá v neděli po hlavním závodě s odjezdem z parkoviště? Dá se na prvním kilometru očekávat hodinová kolona jako při cyklokrosovém MS v Táboře nebo toto mívají organizátoři lépe zvládnuté?

0 1
      • Slyther  

Minulý rok se dalo úplně v pohodě odjet, žádné čekání a popojíždění v kolonách, ani zmatky na parkovišti, takže žádný strach

1 0
        • J1RKA  

kdes parkoval, dik

0 0
          • Slyther  

Na odstavné ploše hned u areálu vedle Černého rybníka.

0 0
            • J1RKA  

aha, tam to tedy masakr bejval vdycky, pravda, vloni jsem vynechal.

0 0
              • Beekeeper  

No, je otázka, jak to bude letos (a další roky) vypadat, páč to horní „parkoviště“ se přestavuje na fotbalové hřiště, takže zůstává jen to dolní. Asi na přilehlých loukách, či pod sjezdovkou.

0 0
      • myscho  

Viem, ze sa pytas na nedelu.

Ale prave na mna vyskocilo, ze sobota je zadara. To bude veselo :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.