• otakarburator

    Mam takovy dotaz! Chci si koupit nove mtb tak do 15000 a nevim kterou znacku! Poradte kdo mate zkusenosti s nejakou znackou!

    0 0
    • honza.biker  

      Myslim ze znacka neni nejdulezitejsi, zalezi spis na osazeni…

      0 0
    • Lišák  

      Desatero:

      3)Nedělejte z lidí blbce – používejte vyhledávání Někdy je opravdu těžké odpovídat 100× na stejnou otázku (navíc třeba během týdne). Ti klidnější jednoduše neodpoví, slušně pošlou do historie, nebo odkážou na příslušný thread. Ti, kterých se to dotklo, vám z něj udělají kůlničku na dříví. Takže používejte vyhledávání, není to nic složitého.

      4)Když jste tu noví …tak jistě chcete poradit. Zkuste ale nejdříve použít vyhledávání. Nadšení z fóra je pochopitelné, ale jistě není třeba zakládat thready „Hurá jsem tu“. Týden třeba jen čtěte a zkoumejte, než budete přidávat příspěvky.


      www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…

      0 0
      • orca  

        myslím že takhle bych to neformuloval , jen ať se ptá a klidně ať je tu za tejden 10 otázek na to „samé“ ALE ty otázky musí bejt konkrétní a to typu chci koupit kolo XY a nebo AB ? v čem se pro mě liší . Pak je to v pořádku ale výkřik chci kolo je fakt málo..... Historie je od slova historie, má jen omezenou vypovídající možnost.

        0 0
        • Lišák  

          Však ho taky neposílám do nijak vzdálené historie. Ani to nemyslím zle. Vím, že pokud jsem někde nový, tak se blbě orientuju, než se rozkoukám. Proto jsem mu okopčil ty body z desatera a dal odkaz na ten stejný dotaz.

          0 0
    • Brzdič  

      Nečekej, že se všichni shodneme na jedný značce. Spíš se neshodneme na 10–20. Obejdi si obchůdky ve svým okolí a vybírej podle sebe – co se ti líbí a na čem se ti dobře jede. Vyjednej si zkušební jízdu. Trošku ušetřit můžeš u loňských, nebo předloňských modelů. Jinak je nabídka zhruba srovnatelná.

      0 0
    • T-Bag  

      ja mam zkusenosti se znackou: Zakaz vjezdu!!!!!!!

      0 0
    • Hejdik  

      Tady jsou lidi,co mají zkušenosti snad se všema značkama co jsou na trhu.Stačí náhled na fotky kol. Takže ti každej dá doporučení na něco jiného. Takže nejlepší asi bude,když se podíváš na net a projdeš si značky kol,doporučuju mrknout na stránky www.cyklo.cz,na katalog kol.Vyber si co se ti líbí a potom si ho třeba nech odsouhlasit nějakým zkušenějším bikerem. Jinak je dobrý ,když lépe identifikuješ,co od kola čekáš,tvůj jízní styl jakým chceš jezdit a tak. Jinak bych ti celkem doporučil loňské modely,které jsou o dobrou třetinu levnější než letošní. A na značku moc nehleď,spíš na osazení.

      0 0
      • Hejdik  

        Sakra to takže a jinak bych měl omezit,když na to tak čumím.

        0 0
      • otakarburator  

        jo diky ja tam kouknu ja to myslel spise jestli nejaka znacka neni zbytecne predrazena atd.! Kdyz jsem se bavil s nekym znamim a rekl mu ze se mi libi nejaky kolo tak furt rikal ze si ho nemam kupovat! Ze je predrazeny a dalsi mi rikal ze zas ne! Chapes

        0 0
        • orca  

          otázka je jakej „přístup“ ke kolům má ttvůj kámo … jiné ceny jsou na obchodě jiné ve skladu jiné u dovozce – je to o známých … tak jako ve všem…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.