• TomJ

    Zdar hoši, chci kupovat nové kolo. Budu mít 30–35 litrů. Začínám objíždět zdejší cyklo prodejny abych to okoukal-osahal.. Chci jezdit silnici i terén (nějakej rozumnej). Mám 196cm a jsem pěkně vyžraný 102 kilový prase.. (letní váha bude 97 jako vždy).. No byl jsem v jednom obchodu kde mi bylo nabízeno hardtailový kolo značky CUBE .. Máte s ní nějaký zkušenosti ?

    popř. doporučte mi prosím kolo s co nejlepším poměrem cena/výkon.. Určitě chci Hardtail.. Děkuji mnohokrát

    edit: zapoměl jsem napsat, že bych rád 29" kola a 23" rám.. jak jsem psal jsem trochu větší čuně

    0 0
    • novas752  

      Cube nejsou špatný, ale nevíme jaký přesně model. Jinak maj dobrý ceny Canyony, Radony, Kellys, CTM, český RB (tam je výhoda, že se dá kolo obarvit a osadit libovolně).

      Za 30–35k by to už mělo být celkem bezproblému kolo. Vyber kandidáty a dej sem odkazy.

      0 0
    • atty  

      Cube dělá kola od cca 12 tisíc po bambilion, takže je dobrý napsat konkrétní vybraný typ. Mají specifickou geometrii u většiny HTček (což není nic proti ničemu a spoustě lidí to vyhovuje) a v rámci 30–35 tisíc se u nich dá vybrat už slušný kolo s dobrým osazením.

      Nicméně za 35 tisíc se dá postavit v hliníku už velmi slušné kolo pro nastíněné potřeby (lépe oslovit klidně zdejší stavitele) – kolo nedělá jen rám, ale taky vidlice a ostatní osazení a díky výprodejům např. z bikediscount se dá hodně ušetřit (za 35 dáš dohromady kolo, které tady stojí třeba 50 a více, nebo obráceně – za 20 koupíš to, co se zde prodává za 35 )pokud Ti jde konkrétně o Cube, který je na Bikediscount v hodně dobrých cenách třeba rok, dva starších modelů).

      Když tomu toliko nerozumíš, stejně na prodejnách na kolech nic moc „nevykoukáš“, spíš je lepší si na nějakých vybraných a půjčených zajezdit, zda to celkově vyhovuje.

      0 0
      • TomJ  

        https://www.bike-discount.de/…black-652329?…

        Jak je to s dodáním? platí se nějaké clo nebo něco takového ?

        0 0
        • pavlik6022  

          clo ??? evropská unie…, jake clo?

          0 0
        • Yatza  

          Ja tam objedaval 2× a dodani 4 pracovni dny v obou pripadech.

          0 0
        • AussigBiker  

          Koupil jsem od nich kolo a nakupuju pravidlene. Vzdy dobrej servis, dodani, dobrej vyber a ceny.

          0 0
          • Wojtkingson  

            Jak to funguje? Pošlou ti to do čr v krabici? Kolik tak stojí doprava cca?

            0 0
            • Yatza  

              Dopravu mas u kazdyho zbozi uvedenou, kdyz nakupujes vic polozek tak platis jen tu nejvyssi, nebo aspon ja to tak mel. Treba toho CUBE z odkazu vys je ted doprava gratis. Ja kupoval ram a napodruhy zapleteny kola, oboji s nejakejma drobnostma. Prislo to normalne v origo krabicich.

              0 0
            • AussigBiker  

              Ja kupoval Radona, to je jejich znacka. Priplatil jsem si za lepsi krabici, postovny maj uvedeny na strankach. Uz si to nepamatuju. Jasne, ze kola posilaj v krabici, jak jinak :). U norlamiho zbozi maj postovny od 250 euro zdarma, kdyz to posles dpd, pres dhl je to i tak 5–6 euro, jinak 8.

              0 0
        • Idas  

          Na tu tvoji vysku 196cm chces opravdu 27,5", ja bych ti doporucil 29".

          0 0
        • Smazaný účet  

          Při tvých 196cm bych určitě nevolil velikost 27,5" …

          0 0
    • TomJ  

      V obchodě mi bylo nabízeno toto https://www.cyklopejcha.cz/…en_2418.html

      Kouknu i na další značky..

      Mám ještě jeden dotaz. Když objednám kolo online, příjde mi v krabici? V jakém stavu? Zvládnu ho postavit?

      0 0
      • atty  

        Za ty prachy by Ti tu spousta lidí řekla, že je tam hodně obyč vidlice, nemá to pevné osy, jsou tam hodně základní brzdy (na Tvou váhu) a je to relativně těžký (v rámci ceny). Použitelné to určitě je a na Tvé potřeby asi dostačující.

        Nicméně pokud oslovíš třeba ty stavitele, opět můžeš buď ušetřit v rámci podobného osazení, nebo při stejné ceně získat o třídu lepší součástky a možnost kustomizace (na čem Ti bude víc záležet – třeba díky váze bych preferoval nějaký rám s pevnou osou a lepší brzdy – do 35 by ses i s těmito požadavky měl vejít.)

        Někde tady byl často dáván odkaz na myslím nějakej Felt, který v rámci tvojí ceny (do těch 35) byl hodně doporučován (slušný rám, pevný osy, slušná vidle, lepší brzdy, slušnej pohon i brzdy – prostě hodně dobrej poměr cena/výkon).

        A kola obvykle choděj v krabici (v pytlíku je neposíla :) j) a zda jej zvládneš „dosložit“ (obvykle jen pár věcí došroubovat, nastavit atd.) – to záleží jen na tom, jak jseš šikovnej a zda máš alespoň nějaké základní nářadí ala inbusy a povědomí, jak tam některé součástky jsou přimontované a jak fungují – není to atomová věda :)

        0 0
      • Nutribird  

        Ahoj, v krabici myslím kolo dorazí se sundanym předním kolem a řidítkama. Pokud bude predseřizene neměl by být problém. Na YouTube najdeš návod na vše a začít je dobré hned od začátku. V servisu ti to udělají vždy, ale záruku, že budeš spokojený ti nikdo nedá. No a trefit dobrý servis je další věc.

        0 0
      • jardalee  

        kolo to neni spatny,je na tom akorad horsi vidlice coz je vseobecne bolest seriovych kol ,pokud nechces stavitele a nevaditi ti online prodej tak asi tohle https://www.cyklonemcik.cz/…slx-7000-9-9 ale zase nedam ruku do ohne ze to unese 100kg v nakym tezkym terenu :) no a je to 21" max ale tam zase zalezi na geometrii ,treba cube sice dela hodne velky ramy ale ma je vseobecne kratsi

        0 0
    • Czupqa  

      Ahoj, já jezdím Cube 3 roky (Cube LTD Pro) a nemůžu si stěžovat. Mám 188cm a 95kg, mám 21" a jezdím xc, Rychleby někdy i trochu větší maso, sem tam nějakej pokus o malej skok a na pohodu. Otázka sériovky vs stavba se tu řeší v každém tématu o novém kole, takže to je na tobě. Za mě můžu rám Cube doporučit.

      0 0
    • Wojtkingson  

      Já mám Cube attention nějakou dobu už, nejsem z nejlehčích a rám pořád drží, takže za mě úspěch :D

      0 0
    • theedge  

      Švagr jezdi Cube Attention SL, ma cca 100kg a v pohode … Cube je nemecka znacka kol a nevidim duvod proc by s ni mely byt problemy. Dlouhodobe maji dobrej pomer cena/vykon.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mám CUBE LTD PRO z roku 2015 a sem s ním mega spokojen. Kvalitní osazení a kolo mě nijak nelimituje. Z mého pohledu jsou CUBE kola s cenovkou 30k a více zcela bez kompromisů. Snad jediná vada na kráse je váha – kompletně osazené kolo váží 12,9kg, což někomu může vadit, ale na to domácí hobby ježdění si myslím, že OK. Když vyměníš pláště, dostaneš se tak na 12.4kg :-D

      Nelituju, že sem vybral CUBE. Takový poměr cena/výbava málokdo nabídne a konkrétně u Canyonu vidím největší potíž v tom, že nemají kamenné prodejny. Pro laika jako sem já zásadní věc – ke svému prodejci jezdím několikrát za sezonu měnit řetězy, ale hlavně tam jezdím na servis, který bych si sám nebyl schopný udělat.

      Jednu věc je ale třeba brát v úvahu – CUBE rámy jsou kratší, určitě bych kolo nejprve osobně vyzkoušel.

      0 0
    • TomJ  

      Hoši díky všem za reakce. Byl jsem ve Velo centru kde se zaměřují na Specialized. Musím říct, že čím víc se zaměřuji na tohle téma, tím mi stoupá rozpočet.. Bylo mi tam doporučeno toto https://www.velo-centrum.cz/…-191255.html

      je tu už 40 papírů ale kolo dost slušný podle toho co chlápek říkal.. Jaký na to máte názor ? co ty Specialized rámy ? Díky, pěknej den.

      0 0
      • TomJ  

        Ještě k tomu rámu.. Je to 21" .. údajně má být mezi 23" a 21" rozdíl 5cm.. to si myslím, že nebude problém ne ? :)

        A zase nepíšou váhu toho CHISELa sakra

        0 0
      • novas752  

        Rámy maj dobrý, ale to osazení je celkem mizerný. 40 papírů za hliník na Deore 2×10, to je celkem peklíčko. Aspoň že to má pevný osy a celkem slušný brzdy.

        A ty pohádky v popisu ohledně vidlice, přehazovačky… :')

        0 0
      • slavekRM  

        Když opomenu, že ten Cube je 27,5 a tedy pro tebe není až tak vhodný, tak ten Spešl je krok zpět. Hledal bych Cube se stejným osazením a 29.

        0 0
      • plysovykozisek  

        Je to krasavec, Specialized má sice třeba proti Cube slabší výbavu, ale řekl bych, že má Spešl kvalitnější rámy a hlavně Spešl má narozdíl od Cube delší záruku na rám.

        0 0
      • Dazz  

        Dělej jak chceš, ale spešl je děsně předražený. Cube je lepší koupě.

        Asi by jsi musel něco ještě přihodit ale https://www.canyon.com/…slx-8-0.html

        proti tomu může jít spešl někam :-)

        0 0
        • TomJ  

          To vypadá slušně.

          0 0
          • Dazz  

            Rám s moderní geometrii, dobrá vidle i celkové osazení. Prakticky žáden kompromis co více si přát :-D

            0 0
            • TomJ  

              Ještě mi sem napište někdo co na to říkáte.. Koukám, že opravdu počkám měsíc a došetřím.. Vyplatí se asi no..

              0 0
            • gersa  

              Neříkám, že je Canyon špatný. Osazení je více než dostatečné. Ale nějaký rok nazad jsem koupil za 43k GrandCanyona na XT (ještě 2×10) s DT 1700 kolama.

              Když se mrkneš na cyklobazar, je tam nabízeny nový Cube na XT

              https://www.cyklobazar.cz/…race-29-2017

              To je zase o level lepší kolo. Snad až na kola, někde se tu řešily, že to není žádný zázrak. Alespoň ne ke zbytku kola

              0 0
        • TomJ  

          Je někde ve východních čechách prodejna kde by mohli mít toho Canyona na vyzkoušení ? Jen se na to posadit, projet se.

          0 0
          • novas752  

            Ne neni, Canyon je directsale značka, kupuješ to přímo z továrny, takže neplatíš marže dovozci a prodejci – žádní nejsou, proto jsou za dobrou cenu.

            Nějaký testcentrum Canyonů je na singletrailu Moravský kras pár kilometrů nad Brnem. Nebo můžeš vyhledat nějakého ochotného majitele nebo se posadit na jiné kolo s podobnou geometrií, což neni zase tak těžký – hardtaily maj geometrie hodně podobný.

            0 0
          • gersa  

            Ne, Canyon tu má jen zastoupení, ale kola prodává přímo přes své stránky.

            Mohl bych tě nechat projet na svým, ale mám Mko. To bys byl jak vosa na bonbonku :)

            0 0
    • Finidi  

      Mám rok silničku CUBE. Kupoval jsem ji na Rutlandcycling – UK eshop. A vyšlo mě to i s dopravou a následným složením v cykloservise o cca 20 tisíc korun levněji než totožná silnice kupovaná u nás v ČR. U nás 60k v UK za 40k.

      Kupoval jsem takhle první kolo a byl jsem celkem nervózní z toho, že jsem zaplatil balík peněz a dva týdny jsem nedostal žádné info co se děje ani nějaký tracking nr., (bylo před Vánocema) ale pak to přišlo. Pěkně a bezpečně zabalené v krabici. Šel bych do toho zase.

      0 0
    • TomJ  

      Díky za rady hoši

      0 0
    • TomJ  

      Ještě mi prosím napište něco o tomto kousku. https://www.cyklopejcha.cz/…ue_2423.html

      23" rám

      když si vysomruju 10% slevu ? :-)))

      0 0
      • theedge  

        Vybavený to je velmi dobře – komplet XT včetně brzd, nicméně mne zaráží ta váha – 12,7 se mi zda na takový HT celkem dost. Je to sice v AL ale i tak …

        Canyon Grand Canyon 8 je komplet na SLX – což je taky v pohodě ale má trochu horší brzdy, vidlice jsou stejné. Přitom je o kilo lehčí … to by mne zajímalo kde se nabralo to kilo rozdílu.

        0 0
        • gersa  

          Že by to bylo koly? Přeci jen, deore + Cube ráfky asi nebudou nic lehkýho

          A samozřejmě rám

          0 0
      • Yatza  

        Pokud vysomrujes, tak za 40K si myslim, ze z nove kolo z obchodu lepsi nesezenes. Dokazal bych si predstavit lepsi zaplety, ale jinak tam nevidim nic spatnyho.

        0 0
      • gersa  

        A není lepší to Cube z cyklobazaru?

        Má karbon rám, asi lepší kola, váha 11kg (udávaná)

        0 0
        • TomJ  

          Moje situace dovoluje řešit koupi zhruba za 2 měsíce. To už bude to kolo na bazaru pryč. Řeším to takhle předem abych měl dost času se pevně rozhodnout. :-)

          0 0
      •  

        dávat 40 za 13 kg xc kolo ?, to vážně nechceš

        0 0
        • PavlikXSS  

          můžeš dát třeba 40 za 11,5kg scott, ano sice není na XT ale zato karbon s foxinou

          https://www.hupnakolo.cz/…ale-935-2018

          0 0
          • jardalee  

            Scott peknej az na brzdy ,kde to trochu dohnali 180mm kotoučem ale mel bych trochu obavu z toho 1*11 30 zubu ve předu je spis kolo na těžší terén ,pokud pojede po silnici nebo cyklostezce tak to asi nebude úplně ono ,ale těžko říct co jezdí

            0 0
          • vapenna  

            píšou s vidlicí FOX ,ale na fotce i v popisu je RS

            0 0
        • TomJ  

          Poraď jak bys to viděl ty. :-)

          0 0
          •  

            tak hlínu do 40 třeba 1×12 s Rebou https://www.radon-bikes.de/…-29-90-1x12/

            a nebo 2×11 s Fox lehce přes 40 https://www.radon-bikes.de/…-29-90-2x11/, vážit budou kolem 11,5 max., 13 kg Cube fakt ne

            0 0
            • oddie  

              Váhu u toho radši neuváděj, a že to bude vážit 11,5 max i ve velikosti 22", kterou potřebuje, o tom velmi pochybuju. A ze 100kg+ na Crossmaxech bych měl trochu obavu…

              0 0
              •  

                nech se překvapit :-), ale klidně ať si to těžítko od Cube koupí, alespoň mu ten rám hned neprdne jako kdyby si pořídil Supa

                0 0
                • palo7  

                  Jen aby Cube nebyla jediná značka kde je váha reálná ;-) Nevidím nějak moc důvodů, aby při podobném osazení vážilo zásadně více než jiné značky

                  0 0
              • jardalee  

                no to modry tak pisou bez slapatek a nejmensi ram takze pocitat aspon 800g ale je moc pekny a pokud jezdi silnice tak urcite 2×11 je lepsi nez 1× cokoliv ,ohledne hmotnosti je to stejne u MTB a 100+ jezdci tak nejak jedno a pokud tam ma proste urcity komponenty tak muze byt rozdil v kolech ale opet pokud sou tam slusny naboje tak uz muze byt rozdil jenom v rafcich a plastich no a lehkej rafek muze znamenat min pevnej no a lehkej plast zase znamena co nejdriv predelat na bezduse ,protoze jinak ten papirak bez mlika nekde okamzite pichne :)

                0 0
                •  

                  nemyslím si že rozdíl mezi 18" a 22" rámem bude 800 gr

                  0 0
                  • jardalee  

                    no este tam musi dat naky slapatka :) no a at uz naslapy nebo platformy tech 350–500g udelaj

                    0 0
                    •  

                      Ti pak to Cube bude v 22 vážit skoro 15 kg

                      0 0
                      • jardalee  

                        ty katalogovy hmotnosti sou proste o nicem ,moderni ramy vazi ± stejne ,no a pak uz je to otazka osazeni vidlice a hlavne kol a plastu ,na tom radonu je dobry ze je to stavebnice vcetne vypletu takze je celkem jasny kolik to nakonec priblizne bude vazit , u toho cube sou problem ty vyplety ktery si cube dela samo ,ale nevim ja mam taky 97kg a 1–2KG na kole teda nepoznam u me je to treba rozdil kdyz vezu tam 2flasky 0.75l a zpatky je mam prazdny ale ze by to nejak jinak jelo to nevim :)

                        0 0
            • Mafie  

              Asi jsem natvrdlý, ale proč u toho Jealouse 1×12 není žádný obrázek? Dá se to kolo někde prohlédnout/koupit?

              0 0
          • 2. Bóďa  

            Půjčit si na to Cube z Cyklobazaru. :)

            To je pěknej kousek.

            0 0
      • PavlikXSS  

        na nové kola se dává automaticky 10% když si člověk řekne a 15% když poprosíš :D a ke konci sezony 20% – 30% :D

        0 0
    • Kuzmici77  

      Zdravím, taky jsem si pořídil ke konci roku nové kolo a po dlouhém vybírání jsem si vybral Cube, konkrétně toto http://www.bikeinvest.cz/…acknred-2018. Zatím nelituji, hmotnost je sice vyšší (asi to bude fakt koly, pláště mají skoro 0,9 kg každý, nicméně nehoním každý gram), ale jezdí se mi na tom parádně :)

      0 0
      • TomJ  

        Jezdíš i silnice ? A pořád parádně ? :-)

        0 0
      • plysovykozisek  

        Dobrý až na ty brzdy.

        0 0
        • Kuzmici77  

          to TomJ: silnice primárně nejezdím, ale úplně se jim vyhnout nedá a ani nechci. Není to kolo na silnice, ale na přejezdy a hlavně moje jezdění je to v pohodě.

          to plysovykozisek: ano, brzdy jsou asi největší slabina, jsem rád, že nejezdím sjezdy, jsem hobby jezdec a oproti V brzdám (co jsem do teď vždy měl) je to i tak výrazné zlepšení. Ale časem je možný upgrade v tomto směru.

          0 0
    • volyn  

      kamarade tuhle fazi ti fakt nezavidim, ja vybiral kolo loni asi 5 mesicu. A kdyz uz jsem narazil na to prave, tak jsem zjistil,ze je vyprodany a maji jen velikost pro mensi dite. Hodne stesti

      0 0
    • TomJ  

      Co říkáte na tohle ? https://www.kola-online.cz/…28599/v50995

      necelých 12 kg.. komplet XT

      0 0
    • TomJ  

      Ä platí pořád, že Superiory praskaj ? 2017/8 modely ?

      0 0
    • TomJ  

      Jo a ještě jsem se chtěl zeptat zda-li je např. kilo, kilo a půl váhy celého kola navíc opravdu tak poznat.. Nebo je to jen o tom co máte v nohách ? Osobně se pořád nejvíce příkláním k tomu Cubu

      https://www.cyklopejcha.cz/…ck_2422.html

      Jen ta váha no.. díky za odpovědi

      0 0
      • jardalee  

        No na internetu byl test s watmetrem a měli kola 6,5kg a 9kg a jezdce 65kg a 100kg oba když jeli na doraz tak měli lepší casi o par sekund na tom lehčím ale celkove byl rychlejší ten 65kg jezdec takže závěr byl zhubnout ,ale byl to prostě test kdy jeli tu trat na doraz ,kdy pojedes turisticky tak to nepoznas ,navíc de o terén do kopce to pomůže z kopce je to jedno a po rovince těžší kolo a jezdec bude mít větší setrvačnost :) no a ještě tam byla dobra rada ze hodně lidi vozí 1,5litru vody což je 1,5kg ,takže nevozit a používat hospody a studánky :D a mas hned váhu usetrenou

        0 0
        • TomJ  

          No jo to ale dorazím domů nachcanej jak kbelík. Díky čau :-)

          0 0
          • Rowdy  

            Tak nejezdi domu a v hospodě rovnou přespi.

            0 0
          • jardalee  

            musis jezdit s mirou :D jinak pokud jezdis kratky trasy tezkej teren tak si proste maknes :) pokud jezdis delsi trasy lehkej teren ,stezky, silnice,polni cesty tak protivnejsi nez tezky kolo je protivitr :) jinak vseobecne drazsi a lehci kolo znamena ,vic se venovat udrzbe,plno veci ,ktery sou normalne tezky a ocelovy sou z hliniku nebo plastu v lepsim pripade karbonu a samozrejme se vic opotrebovavaj

            0 0
      • GULIN  

        Pokud nejezdíš závody tak váhu neřeš. Dřív se jezdilo na kolech mnohem těžších a všichni byli spokojeni.

        Ten Cube je fajn a pokud se ti líbí nejvíc kup ho.

        Ty z něj budeš mít radost

        0 0
    • TomJ  

      nebo tohle https://www.cyklopejcha.cz/…ne_2417.html XT výbava jen s horší vidlicí ? taky za podstatně menší cenu oproti https://www.cyklopejcha.cz/…ck_2422.html

      0 0
      • jardalee  

        jako nabidek je plno ,ti to reknu takhle bracha ma horsky kolo ,spis kvuli pohodli,je to obycejny kolo za 25tisic ,vazi asi 14.5 kilo ,bracha ma 110kg no a vybiral hlavne kolo ktery ho uveze a nakonec stejne ,musel asi po roce preplest zadni kolo ,vidlici ma obycejnou suntour air ,kterou kdyztak proste za 3roky vyhodi ,zatim po dvou letech chodi slusne :) s prevodama podobne 2roky to neresil a ted proste koupil za par korun 9kazetu a retez ,a jinak jezdi uplne lehkej teren silnice,ale je schopnej treba za sobotu nedelu najet 200–300km pres tyden do prace taky da tech 200km pres zimu nejezdi,takze jezdit se da na vsem ,vono pokud ma clovek 100kg tak je spis dobry se divat na nosnost ,vono plno zapletu ma limit 95–100kg ale nejspis to neznamena ze to vydrzi drsnou jizdu pres koreny nebo nakej skok nebo diru ve velke rychlosti ,ono proste jestli koupis levny kolo nebo drazsi ,tak te stejne casem cekaj vydaje at uz za servis a udrzbu nebo naky opravy a proste lip se opravuje levny kolo,cloveka proste tolik neboli treba rana do prehazovacky nebo prasklej vyplet :)

        0 0
        • AussigBiker  

          +1. Na druhou stranu 102 kg neni nejak moc na jeho vejsku, kola maj nostno 110–120 kg, Trek ma na strankach, ze nostnost kola je 136 kg vcetne kola, jezdce a nakladu.

          A tak nejak bejva snad vsechno tohle predimenzovany… takze tech 102 kg by to melo utahnout snad v pohode. Zaplety – to se uvidi, kdyz budou praskat draty, tak se to preplete / da se 32 dratu :).

          0 0
          • jardalee  

            nj vyrobci tam pisou hodne ja ted koukal na canondale a lefty a prej taky 130kg jezdec+naklad ,ale ze bych tomu veril :D nejak ta jedna noha ve me nevyvolava duveru :) zase ruzne ty odlehceny zaplety od vyrobcu maj casto jenom 95kg ,je teda pravda ze treba mavic tam ma neco ve smyslu ze pro dlouhou zivotnost by nemelo zatizeni presahnout 120kg na vypletech do 500euro

            0 0
            • novas752  

              Predstav si ze podvozky letadla jsou taky jednonohy a musi zvladnout i tvrdy pristani s plnym letadlem. :)

              Zrovna u Lefty bych se nosnosti fakt nebal, ta vidlice je oproti konkurenci mnohem tuzsi (a taky tezsi). Toho bych se daleko vic obaval u ty ultralehky Foxky 32 Step Cast a podobnych zalezitosti.

              0 0
    • TomJ  

      Tak jo kluci. Děkuji všem za rady, rozhodl jsem se pro Trek Procaliber 6 2018.

      0 0
      • Dazz  

        Vidíš jak dobře sis vybral :-) ať to jezdí. Pěkné kolečko.

        0 0
        • TomJ  

          Jsem nadšenej. Jakmile jsem ho dostal do ruky, hned jsem věděl, že je to ono.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.