• comman53

    ahoj moje přítelkyně si chce pořídit kolo ale nechce do toho moc investovat mohli by jste mi nějaké doporučit? Maximalní cena 8000,– budu rad za kažý návrh díky

    0 0
    • Josef Panek  

      Celej set

      0 0
    • johninho017  

      asi bude lepší, když aspoň napíšeš, jak moc přítelkyně jezdí a co jezdí. On asi bude nejlepší podívat se zde: www.cyklobazar.cz

      0 0
    • Azmir  

      Za ty prachy to bude všecko trága, máš dvě možnosti, tu chytrou, že koukneš po bazarech a pak tu méně chytrou, že spolu vyrazíte po obchodech a vezme si první kolo, které se jí bude líbit, protože v obchodě stejně nic rozumného za ty prachy nenajdeš.

      0 0
    • Dunde.e1  

      za ty peníze si u nového kola opravdu nemáš moc co vymýšlet. Ale můžeš si vybrat alespoň dobrou velikost kola a design, takže na tohle se zaměř, máš možnost to ovlivnit.

      Kolo odpovídající velikosti, sice kvalitativně horší bude mít pro slečnu větší přínos jak kvalitnější kolo nesprávné velikosti, na kterém by se třeba musela natahovat k řidítkům apod, nebo si na něm připadala jak přerostlé děcko.

      Pak si ujasni záklaní věci typu, zda budete jezdit cyklostezky v bílem čistém civilu a tedy oceníš více úzké kola a fungující blatníky (treking), nebo zda chceš jezdit více po lese (MTB).

      Zda chce přítelkyně typickou nizkou dámskou štangli, nebo dámskou prohlou štangli, nebo pánskou vysokou.

      Hodně se tu v této cenové relaci preferuje značka polygon.

      http://www.polygonbike.cz/…

      0 0
    • comman53  

      Dekuji vam vsem za nejakou Tu radu

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.