Nosič na krámy při cestování - radu prosím

5 nepřečtených
  • camillio

    Ahojte,

    okolnosti tomu chtějí tak, že na svůj Leader Fox Zero s karbonovou zadní stavbou budu muset naložit nějaký náklad (spacák, stan…) a cestovat s tím cca 2 týdny po přilehlých zemích, takže žádná expedice, spíš výlet. Vzhledem k tomu, že pojedeme dva a přítelka má trekkingové kolo s klasickým nosičem, o zátěž se můžeme rozumě podělit. A teď ten problém – smysl má zřejmě jen nosič na sedlovku, jiný na ten zadek evidentně nepřidělám. Mohou zkušení přispět nějakou radou, který nosič ano a který ne? Jde vozit věci i bez brašen, aniž by to z toho padalo? Idea je taková, že já vezmu stan, spacáky a alumatky + nějaké drobnosti tak, abych nepřetížil ten nosič. Přítelka jídlo, oblečení atd. Plánuju ještě batoh na záda, ale do toho jen minimum věcí, už jsem na tyhle věci starý (kdysi jsem vezl 14 kilo na zádech na silničce skoro dva týdny, ale to bylo před 10 lety a já ještě v pubertě :-))

    Díky za každou radu.

    0 0
    • lendl  

      Ten nosic na sedlovku vydrzi celkom dost, osobne toho vela nevozim, takze to neviem odhadnut, ale u druhych som videl snad aj viac ako 15kg. Problem je s kapsami, prakticky tam tazko idu dat tie samostatne bocne kapsy, ale das tam tie co su vcelku, napr od Autora aj ta velka, len musis mat tie bocne vystuhy na nosici a este si ich musis niecim spevnit, lebo sa ti budu stlacat k sebe. Staci aj kus dreva. (Vid foto ta dama vpravo.)

      0 0
    • Howgh  

      přidej co největší kabelu na řidítka

      0 0
      • camillio  

        No to se mi právě moc nechce, rvát mezi ty hadičky a bovdeny ještě nějakou kabelu…

        0 0
    • ptrs  

      Předloni jsem byl nucen nandat bagáž na celopéro.Na nosič na sedlovku jsem dal jen spacák a karimatku a ostatní jsem naládoval do brašen na předním nosiči na odpružené vidlici od Sportarsenalu.Až na to že to na tom fulu vypadalo divně to fungovalo velice dobře.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.