• Radex8

    Názor na kolo Norco RANGE A2 2020?

    https://www.norco.com/…um/range-a2/?…

    0 0
    • Mr.Duck  

      Sram SX je prehazka z plastu a neměla by existovat natož být na kole. Rám, brzdy, vidlice a tlumič jsou ok, kola nic moc, pohon tragédie. Řekl bych solidní kolo ale SX na kole přes $1000 nemá co dělat. Nebo na žádným kole fakt..

      Ale aspoň to vypadá že se zbavili toho „powerspline“ středu co byl v A2 2019 co má na sobě napsané „Road and XC use only“ a vydrží pár jízd :)

      0 0
    • novas752  

      Souhlas, s Duckem. Akorát ještě ten tlumič, nemá zamykání což to kolo takhle jak je limituje na lanovky/vývozy autem nebo tlačení. Na otevřený pružině do kopce jezdit prostě nechceš.

      0 0
      • LRRTM1  

        Tak to dělám poslední rok něco špatně :-)

        0 0
        • novas752  

          Muj názor no. Cca měsíc mám pružinu na Jeffsy (typově podobné kolo, 160/160) a v otevřenym stavu je na tom jízda do kopce čistej masochismus. Naštěstí tam mám i zamykání a zamknutý to jede krásně (Jade X zamyká víc než kde jakej vzduchovej tlumič).

          0 0
          • jeniiiik  

            A kinematiku toho rámu znáš a jel jsi na tom? Na Opticovi taky zamykání nemáme a ničemu to nevadí a pokud neslapes jako debil, tak se to nehoupe.

            Ano, pružina se houpat bude, ale vybírá se tady skoro freeridove kolo. Jinak tazateli koukni klidně i na SIGHT, je to z kopce podobné kladivo.

            A hazku vyměníš a řazení funguje normálně.

            0 0
            • novas752  

              To neznám, ale ani muj rám neni nějaká extra houpačka, na poměr trail/enduro kola spíš naopak. I přesto tam považuju lock za nutnost, minimálně s pružinovym tlumičem.

              Freeridové kolo se nahoru buď tlačí nebo jede autem/lanovkou, tam je nějakej antisquad jedno.

              Řazení SX normálně moc nefunguje, je to jako strkat prst do hov.. Naštěstí ani ta páčka (Deore, SLX i XT) moc nestojí, zbytek může zůstat.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.