Neco adekvatniho ke Qayron Ram Q? Nic jsem nenasel

11 nepřečtených
  • Lukas_Koluch

    Ahojky,

    Jizbdva mesice jsem majitelem mazlíčka Qayrona Ram Q a nemuzu si ho vynachvalit. Nedavno jsem ho testnul na Sumave a 250km mi dokazalo, ze jsem vybral spravne a nemenil bych.

    Zaroven by me zajimalo, zda je schopen nekdo kolo za tyto penize a v teto vybave sehnat. Komplet deore XT 1×11, vidlice AXON, cena 36k.

    Diky za reakce, Lukáš.

    0 0
    • novas752  

      Tenhle rok jsou/byly ty Qayrony možná nejlepší kup na trhu. Malej výrobce, zároveň dovozce Suntouru a zároveň Direct Sale forma prodeje… Jediný co to 1×11 řazení. Ale příští rok už budou mít určitě 1×12 nebo tu velkorozsahovou 11 Deore na levnějších.

      0 0
    • Datel Stepní  

      Vybral jsi kolo s nejlepšími komponenty na trhu za danou cenu.

      0 0
    • solidus  

      Já si pro něj jel 200km a nakonec nekoupil, tak k tomu taky něco napíšu. Osazením je to určitě top nabídka na trhu. I dobrý kola a náboje, atd. U RAM Q mě ale zastavila barva. Je to určitě fajn, mít neobvylý kolo, ale ta vojenská základovka v reálu fakt nic moc :( Takže jsem koketoval s CODE X 1, což je karbon na SLX a na prodejně se dalo dohodnout tam hodit kazetu 11–50 (stále 1×11 samozřejmě), řazení XT, prostě změny, co bych si přál. Nakonec jsem si ale řekl, že HT za 40, to už si můžu koupit radši FULLa za 60. Ale to je jinej příběh.

      Nenašel jsem ceny, které měl Qayron loni, ale podle ohlasů jsem si dovodil, že letos museli jít s cenou dolů. Někdo tam dokonce zmiňoval Carmu přes 60tis, což letos žádná nestála.

      Každopádně skvělý kolo a užij si ho!!!

      0 0
      • Lukas_Koluch  

        Já jsem to kolo taky původně zavrhnul kvůli barvě, ale pak jsem si říkal, že barva nejezdí ty kilometry a tak jsem do něj šel. No a jak jsem ho viděl na živo tak se mi barva i líbila a stále se mi líbí víc a víc a tak nějak cítím, že lidi koukaj, jaké mám kolo :-).

        0 0
      • Edwin  

        Kde to je foceny, že tam mají i Santu a treky?

        0 0
    • solidus  

      Prodejna v Hradci Karlove :-))

      0 0
    • majklpajkl  

      Ahoj, zajímalo by mě, jakou máš velikost a jestli jsi zkoušel kolo vážit. Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.