Názory na Specialized PITCH COMP

55 nepřečtených
  • tomtt1

    Ahoj bikeři! Chci si koupit celopéro v kategorii enduro a zaujal mě model Pitch od „Spešla“.

    Jsem ve výběru bohužel omezen cenou na max. 38tis. a Pitch se dá pořídit už od 34tis.(ceny na netu). Jezdíte někdo na tomto kole? Rád bych věděl jesti snese i tvrdší zacházení? Mám ny mysli rychlou jízdu z kopce kamenitým terénem, sjezdovky apod. Myslím si, že zdvih 140/140 je tak na hranici. Víc sem mi zamlouvá model ENDURO, ale ten je pro mě bohužel cenově nedostupný. Jde mi taky o to, abych na něm zvládnul i 70km trip( na hardtailu jezdím cca 130). Nemám s celopéry žádné zkušenosti, tak budu rád za každý názor a vlastní zkušenost.

    Díky s pozdravem Tomáš!

    0 0
    • Jaromír  

      trošku odbočím. není pravda musíš na fulu ujet míň než na HT, leckdy je to i naopak. a ten pitch může být tento případ.

      0 0
    • MlokCZ  

      Všechno co popisuješ na něm v pohodě zvládneš a bude na to vhodný. Normálně jsou Spešly dost předražený, ale za 34tis. bych do něj šel, to je dobrá cena..

      0 0
    • De.Fly  

      ten se mi taky libi,ale na naky ostrejsi jezdeni,treba i v bikeparku to nebude…

      0 0
      • tomtt1  

        No právě z toho mám obavy, že brzy budu na hranici možností odpružení. Jezdil jsem dost na enduru(moto) a na kroskách, tak jsem zvyklý to nešetřit. Jenomže za tyhle peníze asi nic lepšího neseženu!  Nevíte někdo, v čem vyšel test tohoto biku?

        0 0
        • Jaromír  

          jestli si dobře pamatuju tak byl test pitch x enduro v cykloservisu. ale nevím kdy.

           
          0 0
        • De.Fly  

          ja na nej koukal v 69 a rikali mi tam ze naky sjezdy kamenitou cestou v pohode,ale na blbnuti spis SX,ale to je cena uz  nekde jinde…ale taky by me zajimalo co ten ram vydrzi

          0 0
    • Archer  

      IMHO, Pitch je hodne podcenovane kolo (stejne jako FSR XC). Obrovska vyhoda je, ze ma odpruzeni v standardni velikosti, je na nem misto pro upgrade.

      0 0
    • pitos  

      Tento týden si Pitch Pro pořídila manželka,už jsem předtím jezdil i na nižším modelu..má ho kamarád.

      Je to celkem slušný bike  na AM až EN ,má dobrou váhu(Pro má do 14kg),zadní stavba chodí myslím dobře,je dost citlivé prostě FSR,Geo kola je dosti individuální a mě docela sedí,příjemně položený hlavový úhel,nízko střed.Snad jen má kapku delší rozvor kol a jde trošku hůře na zadní ale nic s čím by se nedalo jezdit a zvyknout si.Celkově dobrý základ s možnosti tunningu ale také to lze ponechat jak je a v pohodě jezdit.My ho máme z obchodu za necelých 38t…myslím že na tento bike slušná cena.

      Osobně bych na EN bral SX ,Pitch je výborné enduro pro ženu:)

      0 0
      • pitos  

        Ještě musím napsat že do kopce jede dobře a třeba po rovině na asfaltu také,žena si ho dost pochvaluje,nebude problém na něm jezdit vyjížďky kolem 80km.Také hodně nízka horní trubka na takovém biku není na škodu.

        0 0
    • d3ad  

      mam ho dva dny, dneska jsem si koupil pedaly :D jinak je skvely, sice moje prvni celopero takze nemuzu moc porovnavat, ale je s nim fakt zabava, lehoucky, moc se nehoupe. ten comp nema zamykani, pro jo, ale da se to utahnout tak ze je to prakticky jako zamkly. a za tu cenu co je ted je to luxus. mam radost ze jsem si nekoupil rock machine blizzard 50, o kterym jsem uvazoval predtim.

      0 0
      • pitos  

        Zamykání bych neřešil,to je na takovém biku dost mimo(skoro jako na každém fullu:)

        0 0
        • d3ad  

          tak ja jsem zvyklej z pevnyho :D ale vidlice by se celkem hodila zamykat, specielne pri jizde nekam do dalky, precejen to na rovinkach klade nakej odpor.

          0 0
          • pitos  

            nevím jak jezdíš ale mě se při jízdě třeba po asfaltu Lyrik ani nehne,tak samo jakákoli jiná vidlice.Při šlapání ve stoje se rozhoupat může jenže ve stoje se na takových fullech do kopců nejezdí(krom krátkých technických výjezdů ale tam je funkce vidlice zase žádoucí)

            0 0
            • MlokCZ  

              Přesně tak.

              0 0
            • d3ad  

              to je fakt, ze se to houpe spis jen ve stoje. na tom starym jsem vidlici zamykal, ale to bylo tim ze byla 6 let stara a daval jsem ji celkem hruzu :D ve finale uz nesla ani zamknout, proste pruzila porad.

              0 0
    • misak.kadlec  

      Kdyby jste někdo chtěl tak teď mají v liberci v cyklosportu Brzák jetej test-bike Speciaized Pitch pro za 35 000 možná by se dala domluvit ještě nějaká sleva. Škoda že je to L jinak bych ho bral já.

      0 0
    • Log1ck  

      Oživím trochu tohle vlákno. Pokukuju po Pitchovi Comp, kterej se dá sehnat za docela pěkný peníze, ale zajímaly by mě zkušenosti těch, kdo ho už mají. Hlavně mě zajímá jak chodí ten osekanej Pike 327? Co ten tlumič, jakej je, nechybí u něj lock? Budu rád za jakýkoli postřehy :-) Díky.

      0 0
      • pitos  

        Pitch Pro lock nemá také…taky není důvod na takovém kole něco takového mít.Jinak ten X Fusion chodí pěkně,až mě to překvapilo,toho bych se nebál.Vidlice jsou na obou stejné,jediný rozdíl je že na Pro je loc a ten je stejně nanic.Jestli chodí jinak než jiný pružinový Pike nevím ale pochybuji že budou nějak lepší.

        0 0
        • gulii  

          prosím mohl by jsi mi vysvětlit ten lock? má ho tedy nebo ne model Pitch Pro a mohl by pls někdo porouvnat Pitch Pro s GT Force popř. Sanction…

          0 0
          • pitos  

            Vidlice lock má,tlumič je Fox a ty lock nemají.

            0 0
          • Tušnak  

            Ten Force je na to zdvihově stejně jako te Pitch, akorát je bráno jako jezdivější AM kolo, neže by ten Pich nebyl jezdivý, ale u něj bych se nebál i větších poletů celkově hrubšího zacházení. Ztoho force to dělá i geometrie, osazení, vidle bez pevné osy a z toho plynoucí váha.

            Sanction bych přirovnal k Pitosovu Norcu, čistě Enduro bike, se kterým se můžeš pustit těžkým terénem prudce dolů, zalítat si a můžeš na tom absolvovat delší štreky, pokud to udýcháš:)

            0 0
      • Attila  

        Ten Pike chodí moc pěkně.

        0 0
        • tomtt1  

          Ještě by mě zajímalo, jak je to s výběrem velikosti rámu u celopéra? Spešl značí vel. S-Xl a prodejce mi řekl, že při své výšce 178 cm potřebuju rám ve vel. L.

          U pevnýho bajku volím rám 19", což je cca 48.3cm. 

          Díky!  

          0 0
          • pitos  

            Manželka má 180cm a má M,já o tři cm více a kdybych kupoval pitch tak beru také M.Prodejce je myslím moc chytrý…nemůže se dívat jen na nějaké tabulky,ber to co ti sedí.Takže nejlépe zkusit M a L,také záleží na co to chceš a co s tím budeš jezdit.Kdybych to kolo měl ale na ježdění v lehkém terénu a hodně cesty tak bych možná to L vzal.

            0 0
          • Pavlos  

            Mko

            0 0
          • mar_tin1  

            určite M…

            0 0
      • Smazaný účet  

        a jak je to s váhou toho kola?

        tohle kolo už by mohlo vydržet i nějaké ty skoky ne? a dá se na tom jet i delší štreka?

        0 0
        • pitos  

          Nějaké rozumné skoky odpovídající zaměření tohoto biku a osazení komponentů to vydrží, toho bych se nebál…FR bike to ale není,to je jasné.Věčí vzdálenosti se natom dají jezdit v pohodě,kolo jede dobře a pohodové výlety kolem 60–80km nebudou problém.Je to lehké enduro a to je ke šlapání určené,třeba já na svém norcu jezdím v pohodě i 80km vyjížďky po horách.

          0 0
    • gulii  

      nemá někdo foto nebo neviděl někdo Pitch Pro /model 2008/ v testovací barvě?? Dodavatel píše, že je černý rám se zelenými linkami ale jak to vypadá, to jsem nikde nevyzjistil…

      0 0
      • pitos  

        Kup si nové Velo,je tam to zelenočerné na fotkách + test.Rám má barvy jak popisuješ,vidlice je bílá.

        0 0
    • Bolel  

      zde je odkaz jen se stačí zaregistrovat a můžete začít hrát. Je to online strategie která vás zavede do dávných dob mezi Germány Galy a Rímany pozačátku trochu nuda, ale jak se to rozjede trochu tak je to pak veliká sranda vřele doporučuji všem!
      http://www.travian.cz/?…

      0 0
    • mazak  

      Zdravim

      tady jsem našel video. Sice je to pitch pro, ale snad to nevadí…

      http://www.youtube.com/watch?…

      0 0
    • lumirek  

      Zdravim, sam od teto sezony jezdim Pitche Pro, na kterem jsem sice udelat par zmen, ale muzu jen vrele doporucit, CO se velikosti tyce tak ja jezdim L a merim 184cm a uvazoval jsem i o M ale nakonec jsem se rozhodl jak jsem se rozhodl a jsem rad, takze pokud ma nekdo 180 a min tak urcite doporucuji M. No co to kolo vydrzi tak jsem se presvedcil v kvetnu na Garde kde jsme bajkovali s klukama z Cykloservisu a jeden tam jezdil na tom testovacim Cernozelnem a co ten na tom dokazal, tak to me presvedcilo o tom ze to kolo chci. Jinak oni ho potom popisovali v cykloservisu v porovnani s endurem, tak to je dobre si taky precist. Takze z toho vyplyva ze plne doporucuji. Jinak vim kde ho jeste maji i v M i v L a za myslim supr cenu http://www.teamsport.cz/…-model-2008/ . uz je ale jen ten model COMP. a ze zkusenosti vim ze se neco malo da jeste domluvit co se tyce ceny, jsou tam pohodaci hlavne Lumir a Tomek :o))) vsak Pitos vi, ze?

      0 0
      • goofy  

        jo jo.. Team Sport je klasika. Tam uz jsem dotahl lidi :-D

        0 0
      • Tušnak  

        Doufám, že tam ten můj bělouš moc nesmutní:) jinak přišel titen mail s těmi odkazy? Adolf

        0 0
        • lumirek  

          ahoj…jj prisel dik…ale zatim nkdo nic…a neboj Forcak stale ceka…ale uz se po tobe ptal…:o))) na kdy to vidis?

          0 0
          • Tušnak  

            jsem optimista,tak co nejdříve:) mám rozhozené sítě i mimo hranice našeho regionu, tak doufám, že už to příjde! Se nemůžu dočkat až ho proženu po hřebeni, ale s tím počasím to vypadá tak na příští sezonu:/ Ale můžeme pak dát okruh okolo Morávky:)

            0 0
    • scooter  

      zdar našel sem tohle vlákno zahrábáno někde v historii a chtěl bych se zeptat kdo vlastní Spešla Pitch comp 2009 jestly by mi poslal nějaký info o tomhle kole na mail scooter@mstu.cz jde mi hlavně o jízdní vlastnosti ajak je na tom vydle a co všechno tohle kolo snese. díky za info nebo pište sem

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.