Nazor, zkusenosti na znacku 4ever?

22 nepřečtených
  • lukysheck

    Mate nekdo zkusenosti/kolo od zn. 4ever, docela se mi libej ty jejich karbonovy Ht virus, videl jsem v realu a svez jsem se na xc1 a na tech Mavicach fakt parada! Stacil by mi jen ten ram, ale chtej za nej dvacku… nevim jestli do toho jit..?

    0 0
    • bikerR  

      Mám od nich starší rám (RedHot)cca 5 let a v klidu(zadna prasklina, vypadá že to je i bytelne svařeno).Ted jak to je netuším (navíc ty se ptáš na karbon a ten ja nemam) :)

      0 0
    • haklicek  

      z minulého víkendu – Rychleby nepřežil…

      tím tě od něj samozřejmě nechci odrazovat… :) všechno jednou praskne … :)

      0 0
      • Vilém  

        Jak se to prihodilo?

        0 0
        • haklicek  

          no je tam trošku promáčklina, tak to vypadá na nějaký náraz o kámen nebo něco podobného. takhle to ale prasklo až při silovějším záběru do kopce, takže to mohlo pracovat den, dva, možná týden (bylo to totiž pod tou ochranou rámu proti odření řetězem). takže přesně nevíme, co se tomu stalo…

          0 0
          • pepek  

            neměls zatuhlý některý ložisko?

            0 0
            • haklicek  

              kolo nebylo moje, stalo se to kamarádovi, takže nevím, ale pochybuju… spíš to ale fakt vypadá, že to dostalo nějakou ránu… zkusil reklamačku, tak uvidíme.

              0 0
    • Svart  

      Mám virus sxc1 a nebál bych se ho vzít znova. Už se mnou zažil celkem dost a pořád drží i přes spousty provozních oděrek. Trochu blbě se mi před dvěma roky sháněla náhradní patka, až mi ji dodal nějakej bike shop kousek od jejich fabriky – borec se mi stavil přímo k nim. Zlomil jsem ji pár dní před odjezdem na Gardu, tak jsem hodně spěchal. Dneska už to asi takovej problém není, ale pokud to nebude standard patka, tak v zahraničí ji seženeš těžko.

      0 0
    • Thomas  

      Mám od nich již druhe kolo (-1-. 4Ever Ultra Dic 06 –2-.4Ever Virus SXA2) Po zkusenostech s HT jsem chtel i FULLa od nich.

      Duvod? U HT mi skvele sedla geometrie a taky pristup znacky k zakaznikovi. Kdyz jsem zlomil poprve patku tak my poslali postou nove a zadarmo. Podruhe uz standardne na dobirku :-). Kdyz jsem kupoval ram SXA2 dali mi 1000,–kc slevu oproti katalogove (nesmlouval jsem ani je jinak nezkousel) Pri nakupu batohu jsem je upozornil na chybu na webu, tak mi jako omluvu/podekovani poslali batoh se slevou a navlasni naklady. Vloni jsem objevil na zadni stavbe u svaru malou prasklinu , tak jsem ram reklamoval primo u vyrobce. Od prvniho kontaktu mi do dvou dnu prisla nova zadni stavba s prislusenstvim s tim ,ze starou at jim poslu po vymene. Takze zatim FÜR IMMER 4EVER

      0 0
      • Radez  

        Mně poslali za dara dvě patky.

        Problém ovšem u mojeho ramu je, že je nějak blbě udělanej a že se musi patka trochu zapilovat, aby tam pasovala (je to 100% na ten můj rám,přesto to tam nepasuje)

        0 0
    • vsn  

      mě se od nich líbí Bára :)

      0 0
    • michomin  

      Výrobci, který ani není schopen správně vyplnit tabulky velikostí, bych teda nevěřil.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.