• spartakcz

    Ahoj, před nedávnem jsem vybíral full na moji vyšší váhu. Nakonec jsem se dostal k tomu, že tuto kategorii opustím a zůstanu u HARD (děkuji, že mi nebudete navrhovat případné full biky).

    Tak jako tak jsem u lokálního prodejce narazil na prodej kol CUBE a ihned jsem tak nějak upřel oči na následující dva modely. Pokud bude mít někdo chuť rád si nechám poradit, proč ano, či proč ne udané kolo/kola.

    Ihned musím dodat, že prodejce má v nabídce kola značky GT, Ghost, CUBE. Nechce se mi realizovat nákup někde mimo region, či skrze NET. Důvodem osobní jednání při koupi a bezproblémový servis v místě bydliště.

    Bike1: http://www.cube-bikes.cz/…

    Bike2: http://www.cube-bikes.cz/…

    Díky.

    0 0
    • Dave-geo  

      Kolik měříš? Vážíš? Co na tom chceš jezdit?

      PS: Oni vážně cpou na kolo za 40 litrů Shimano M395 brzdy, nebo jen blbě vidim? :D

      0 0
    • duty9999  

      vem to kolo s brzdamy magura ty shimana jsou podprůměr

      0 0
    • Dejv94  

      Mám Cuba SL 29 model 2012 a nelituju tý volby, velmi dobrý kolo, pěkně zpracovaný rám. za ty peníze pěkný, hlavně ta foxa chodí jak víno. Šel bych do něj znova, nikdy mě nezklamalo, po malém tuningu jsem se dostal i na slušnou hmotnost. Mám ho v bajkách na profilu. Jezdil jsem s ním svoji první závodní sezonu. Jinak mám 189cm, 71kg a rám 21¨. Jinak při tvé váze bych spíš asi volil hliník.

      0 0
    • Jetson  

      Pokud jde o vzhled, tak se mi Cube líbí moc, hlavně karbon, ale pohledej tu trochu v historii, mám pocit, že za rok jsem tu zahlédl dost reklamovaných rámů Cube.

      0 0
    • Dadyc  

      Letos jsem koupil CUBE LTD SL 29 kolo splnilo očekávání vidlice výborná jediné s čím mám opět problém je sedlová objímka musím to pořád čistit a mazat jinak to začne po každé cca druhé vyjížďce skřípat ale to se dá přežít není to hodinová záležitost to vyčistit a máznout řešil jsem to tu dotazem. Vyměnil jsem brzdy za elixir-7 ty původní magury mi neseděly a vavíc jsem jednu páku urval hned druhý den o větev je to z AL plíšku nic to nevydrželo,měnil jsem i představec za delší ale to je o nastavení kola pro každého idividuální a zvolil bych jiné pláště jak je trochu vlhko ujíždí to kam jen může jinak rám je tuhej mám cca stejnou postavu a váhu jako Ty a s kolem jsem spokojenej výbava slušná a kolo mám za rovných 30000 a přidali mi SPD pedály nepočítám-li nové brzdy.

      0 0
      • Dadyc  

        Bohužel musím konstatovat že jsem předchozí reakci na CUBE LTD SL 29 zřejmně přechválil bohužel se mi hnula stavba zadního kola vubec nevím kde a jak ale všiml jsem si toho na asfaltce uplně celé se to dodělalo kolo je vyosené hnula se i zadní přehazovačka totální odpis musím jít kolo reklamovat a jsem zvědav jestli se domůžu vrácení peněz nový rám odmítám nejezdím jako prase a vubec si nejsem vědom že bych to kdekoli nějak poškodil mám po sezoně jak tak vidím a to jsem ne něm najel ani ne 800km!!!

        0 0
    • ales-r2  

      Pozor na horská kola Cube v návodě mají udávanou nosnost 115Kg.

      0 0
    • Herdy  

      Ahoj,

      V Dubnu jsem také vybíral nové kolo.

      Rozhodoval jsem se mezi tím reactionem a už jetým TREK Superfly 2011.

      Z důvodu toho, že Vážím ještě o 8 Kg víc než ty šel jsem do Treku.

      Prodavač od Cube mi tvrdil, že ten carbon mají na 135 Kg ale dle info od dodavatele je pravda co mají na ofiko stránkách a to je 115 Kg včetně váhy kola.

      Trek dle hlavního dodavatele pro ČR sdělil, že je nosnost 136 Kg bez váhy kola (tedy pouze jezdce).

      Jezdím na Carbonovém Superfly 2011 a popravdě neměnil bych.

      Najeto zatím jen 800 Km, ale šlapeto jak hodinky.

      Odkaz na aktuální model: http://www.trek-bikes.cz/superfly/p-137

      Snad jsem pomohl.

      H.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.