• volt

snazim se pouzivat od garmina navigaci edge 800. Bohuzel se mi stale nedari pripravit trat tak aby jasne ukazovala kam mam jet. Ve vetsine pripadu vidim pouze barevnou linku podle ktere mam jet , ale uz ne informaci za 100 metru zahni doleva. Pouzivam dodany basecamp a trasu si nahravam z garmina z jiz projete trasy.

Nemate s tim nekdo zkusenosti?

0 0
    • koko0925  

To je v pořádku, takhle to funguje. Navigace jako třeba v autě probíhá klasicky po zadání – Kam vést a dále dle Tvého výběru. Musíš mít ale správně nastavený podmínky navigace – trasování.

Jinak k tomu co popisuješ Ty, u tohodle typu navigace dokonce vypínám podkladovou mapu, je to pak daleko přehlednější. Jukni na zdejší vlákna o Edge 705 a 800. Všechno tu je.

0 0
      • volt  

pokud pouziju Kam vest tak mam zasadni problem v tom, ze nemuzu ovlivnit to kudy pojedu. Potreboval bych neco jako Kam Vest + zadani predpripavene tra­sy.

Nekde jsem se docetl, ze mapy musi byt routovatelne, jen mi neni jasne jak zjistim ze dany soubor gpx je routovatelny.

Jen pro info jak vypnu zobrazeni podkladove mapy ?

0 0
        • Bonebiker1  

Jak píše koko0925, všechno už tady je, musíš hledat, prošli jsme si tím všichni, nebo skoro všichni :-)…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.