náročnost Škodabike maraton Plzeň

96 nepřečtených
  • Bruk600

    Ahoj, chtěl bych se zeptat loňských účastníků jak technicky náročná je trať této akce? Hlavně mi jde o to zda se pustit do 60km tratě, nebo to rozumě zredukovat na 30km. Okolí Radyně maličko znám, ale netuším jak mohou vypadat cesty v lese za Kozlem. Jezdím spíše po silnicích a drsnější terén s nějakým kotrmelcem si rád odpustím.

    0 0
    • MlokCZ  

      Účastník nejsem, ale kudy vede trasa, tak to všude znám. Kolem Kozlu a Maršálu to žádným skutečným terénem nevede. Jediný trošku zajímavý kořenitý úsek, co je u Maršálu červená po hřebeni, tak ten to úspěšně z větší části objíždí.

      Tedy aspoň trochu zajímavé úseky jsou pouze při přejezdu Radyně.

      0 0
    • rš2  

      Nic náročnýho, natož technicky…než se dostaneme pod Radyni tak je to rovný pole a silnice v Černicích, na Radyni je celkem zajímavá cesta lesem, pod vrcholem trochu nálož přes kořeny a kamení, potom sjezd těch kamenných schodů (když je mokro jako předloni tak fakt zážitek) a zase les, ale pohodový široký cesty…dál už je to na dlouhou a tu jsem nejel (jedu letos, protože ta krátká je fofr sprint a jsi zpátky… :-D), ale co znám tak stále trasa na pohodu. Když se potom vrátíme pod Radyni tak je společný sjezd, který je opět naprosto v klidu…Shrnutí: technicky velmi lehká trať!

      Jinak poznatek z účasti: krátká 30km trať má každý rok 39km a o dlouhé to říkají kluci taky, že to nesedí celkem o dost… :-D

      Jinak dlouhou jedeme s kámošem project, jestli chceš můžeme vyrazit všichni…viděl bych to na příští víkend. Kdyžtak písni – rskubal@centrum.cz nebo Skype skubankojc (Horní Bříza)

      0 0
      • OLy  

        já tam minule na těch schodech trefil 4 vedle seboe jedou ci frajírky co hulákali jakej to je mazec a před schodama se všichni zastavili a tlačili a ja nemel kudy projet skoro:( grrr:D

        0 0
      • Dzordano_Bruno1  

        Pánové, mohu se přidat?:)

        0 0
      • Bruk600  

        Ahoj, díky za nabídku. Když vám nebude vadit, že máte ve skupině brzdu – veterána, tak bych to asi zkusil. Pokud tedy pojedete v sobotu. V neděli jdu do práce.

        0 0
    • OLy  

      zrovna tedka uz sedám na kolo a jedu si projet po trati 30km tratě. 30 km trať je pohada i pro mě a to jsem na tom špatně nejvic da zabrat samosebou radyně tam se jede po nejstřemjších kopcích co tam jsou, a 60 km neni taky tak hrozná tam je ještě težkej výjezd na maršál. jestli máš naježděno tak 60 dáš v poho

      0 0
      • MlokCZ  

        Radyně, že se jede po nejstrmějších cestách co tam jsou? Tak to ani náhodou. Na Radyni je větší množství mnohem prudších po kterých ta trať nevede (našlo by se i pár míst, kde by měli účastníci problém to i tlačit, natož jet).

        A na Maršál těžký výjezd? Vždyť se to jede směrem tak, že jediný krátký prudčí náročnější výjezd co tam je se jede směrem dolů.

        0 0
        • OLy  

          j s tim sem trochu ujel že po tech nejstrmějsích vim že jsou tam prudší ale zas mi nepřišli tak dlouhé ale je rpavda že znam jen pár.

          0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Jako největší zlo vidím sjezd z Radyně, kde to opravdu hází a není to úplně ono, když má člověk nějakej pud sebezáchovy. Pro mě je nejhorší prostě tenhle sjezd, ale na druhou stranu si tam člověk zkusí jakej je sjezdař než ostatní :D

      Minulý rok, jsem to jel dolů hopem, ale nahoru to bylo horší. Hodně lidí jelo krásně nahoru. Předjeli mě jako fík a při onom sjezdu jsem je potkal, jak kolo tlačí.

      Hlavní je nepřepálit start a tak nějak se šetřit na ty kopce, aby byla energie ještě to krásně dojet. Mně tachometr ukáza minulý rok 34km.

      Jinak jsem si tuhle trasu projel před 14dny a jako při stoupání na Radyni pře překvapilo, že jedná prašní cesta není už prašná, ale posypaná kamením, takže se na ní nedá jet!!! Člověk musí kolo tlačit, prostě jinak to nejde:( škoda. Uvidíme, jak to bude vyřešené tento rok, třeba udělají objížďku a pozmění trať.

      0 0
      • lukas.rusty  

        mně taky vždycky ukázal 34km ;)

        0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Pofrčíš ho taky tenhle rok?:) Já si asi zajdu během týdne podat přihlášku :D

          0 0
          • lukas.rusty  

            jojo, prihlasenej uz jsem :) chci to teda videt, letos sem toho moc nenajel..

            0 0
            • Dzordano_Bruno1  

              Já jedu tak nějak maličko připravenej, ale nebude to zázrak podle mě. Snad se vejdu do první 150 :D

              0 0
      • MlokCZ  

        Jestli dobře koukám na trasu na stránkách Škoda biku, tak dolu z Radyně se jede žlutá směrem na Plzenec, tedy ten úsek s pár kamennými schody, pak pár kořenů a pak se uhne doprava na červenou, kde je zase pár kořenů, která vede do Šťáhlav a po té červené se nedojede ani až k silnici, ale zase se to z ní znovu vpravo.

        A pokud to tak opravdu je (ta mapka na stránkách není moc detailní, takže si nejsem úplně jistý), tak to přeci není žádné zlo. Vždyť je to poměrně rychlý jednoduchý sjezdík, kde stačí sem tam lehounce přibrzdit, tedy v podstatě jen na těch schodech (pokud je teda nechce někdo celé skočit, což možné je, ale to už je opravdu jiný level, jsou na to hodně dlouhé) a pak před odbočkou na červenou.

        Z toho co se tu píše vidím, že dobře dělám, že takové akce nejezdím. Nemám šanci být se svojí výkonností na špici a když je někdo schopný na závodě takový lehký sjezd dokonce tlačit, tak to tam tedy musí vypadat…

        0 0
        • OLy  

          ten sjezd je největší zlo protože hodně lidí tam jedou primo k nim a když vidí prvni schod zastaví a ty už máš co dělat abys je objel

          0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Nezapomeň, že mám na kole Gilu :D:D:D:D Mít tam něco normálního, tak je to v pohodě…

          0 0
        • pepino  

          Tak jestli ty schody celý někdo skočí, tak to dejte na net:)

          0 0
          • MlokCZ  

            Viděl jsem v reálu je skočit cca o něco výše než z půlky – takže skok opravdu pořádný (ani jsem přesně nestačil zaregistrovat z kterého byl odraz, byl to fofr a jen jsem čuměl a byl to někdo cizí, takže znovu jsem to už vidět možnost neměl). Já je skákat zkoušet nehodlám, to je mimo můj technický lvl, stačí mi je rychleji profrčet.

            Já jsem byl loni rád, že se mi je poprvé podařilo vyjet (nahoru s částečným objížděním vpravo).

            0 0
            • pepino  

              No technicky to musí bejt zajímavý, první půlku sjet a druhou skočit, nějak mi to nejde do hlavy.

              0 0
              • MlokCZ  

                Proč? Pouze je třeba tu první část jet relativně rychle a pak se více odrazit (přeci jen rychlost nemůže být libovolně velká, jinak poletí rovnou z prvního schodu přes větší množství schodů i bez odrazu nahoře).

                Když ty schody jezdím, tak určitě mám rychlost, aby byla dostatečná na skočení řekněme poslední minimálně dvou, spíše 3 schodů dle odrazu (a sjíždět část bez skočení půjde rozhodně i rychleji), jen bych nebyl schopný se při tom odrazit ke skoku (nezkoušel jsem to, protože mi to nepřišlo pro mojí úroveň dovedností jako dobrý nápad, nerad padám).

                0 0
                • pepino  

                  No já si teď nevybavim, jak jsou dlouhý, ale přijde mi, že dost a nebavime se o skočení 2,3 ale všech:) No to je fuk,až tam pojedu, kouknu, kolik je to od půlky.Skočit dva tři jde samozřejmě v poho. Ještě jsem si vzpomněl, jak jsem kdysi jel poprvé a naposledy masovku Škoda maraton, na schodech všichni jeli krokem a přede mnou někdou udělal krásný salto přes řidítka (páč jel pomalu:))

                  0 0
                  • MlokCZ  

                    Ono jich tam zase tolik není, dohromady jsou ale celé na délku dlouhé dost, protože některé z nich jsou poměrně dlouhé.

                    2–3 je na co bych měl vždy s jistotou rychlost já, ne co se dá obecně.

                    Pokud na to nezapomenu, tak je někdy spočítám, jen tak z paměti odhaduju že jich bude jen cca 8, možná 10.

                    0 0
                  • MlokCZ  

                    A na polet přes řídítka mu jen pomalá jízda nemohla stačit (není problém je sjet sebepomaleji), k tomu musel přidat ještě značné jezdecké schopnosti :-)

                    0 0
      • OLy  

        jo tu panelovku pěkně zmrvili jak tam naházeli šutry jede se po tom blbě:(

        0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Pěkně tomu vytřeli zadek. Nedá se na tom jet. Bral jsem to tou strouhou..

          0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Pěkně tomu vytřeli zadek. Nedá se na tom jet. Bral jsem to tou strouhou..

          0 0
          • OLy  

            ale jo jet se to dá jen to neni takové jako minule vybelhal jsem se po tech štrech nahoru já tak to musíte zvádnout všichni:D

            0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      tak jsem se dneska regnul. Pěkně mi sere, že po mě chtěj rodný číslo. Nechápu k čemu jim je.

      Jinak, v kolik tam tak budete? :)

      0 0
      • robin!1  

        Rodné číslo se jako osobní údaj může vyžadovat jen v případech určených zákonem. Pokud se nepletu, tak rodné číslo nemůže chtít při běžné kontrole ani policie.

        0 0
    • Jarque  

      Zdravím! Co si zítra dopoledne projet dlouhou? Třeba tak od půl deváté, od desíti… ???

      0 0
      • Dzordano_Bruno1  

        Když se uskromníš s zkusíš si dát se mnou krátkou, tak proč ne :D

        0 0
      • FZS1000  

        Bohužel sem se dostal na BF az dnes,tak se chci zeptat,jestli se nekdo nechysta projet dlouhou trasu nekdy pristi vikend?Letos to bude moje premiera,tak at vim,do ceho jdu :-D

        0 0
    • glide  

      Škodabike 30 trasa pro google earth

      Nezaručuju 100% přesnost, hlavně cesta kolem Radyně…

      http://home.karneval.cz/…/skoda30.kmz

      náhled viz obr.

      0 0
      • mrozu  

        Vyjezd od radbuzy na slovany a zpetny sjezd do skoda arealu se jede po stejnym useku, pole pred radobycicema se nejede skrz a sjezd od krizovatky pod radyni je trochu jinak, zbytek vypada ok :)

        0 0
        • glide  

          Vycházel jsem z http://www.skodabike.cz/plzen/mapa.html… a tam je opravdu průjezd skrz pole. Sjezd z5 nevím třeba je to opatření před srážkou v protisměru. . Teď mam kolo poprvé po 7 letech komplet rozdělaný a čekam až mi přijde kazeta, řetěz a nové pláště a musim to stihnout složit + projet si trasu.

          0 0
          • mrozu  

            Mělo by to bejt takhle: http://tinyurl.com/2assjpg.

            Jinak s kolem to mam přesně opačně, po zkušenostech z minulých ročníků dokurwim kliky, kazetu, řetěz a pláště na závodě a pak teprv dám nový :D

            0 0
            • rš2  

              Nevím co na té mapce má být, ale je tam nějaká blbost… :-)

              Jinak po startu a Škodovce samozřejmě průjezd přes pole až k výjezdu cca 300m zpětně za start a potom klasika – pole, asfalt, Radyně a krátká dolů…bývalá prašná panelka na Radyni je posypaná pěticentimetrovým kamením a místy dosypaná jemným štěrkem a uválcovaná (teď už se to ject dá, ale dost blbě a bere to mraky sil), výjezd na Radyni stále není odklizen od pořezů od lesáků takže se nedá ani jít, snad to stihnou nebo nás můžou kluci pustit po turistický…ten sjezd je masakr, někdo nahoře píše o pár kořenech a občasném přibrždění :-) kořeny co 10cm s propadlištěm cca 15–20 cm takže ject je to dílo :-/

              Dal jsem si včera dlouhou (krátká je hrozný sprint a jsi zpátky) a zklamání – za Kozlem nic není, jenom širokánský lesní cesty a polní s vyjetým vzorkem od traktorů…žádný výjezd, sjezd, technika…nic

              Jinak kdo byl tak je v pohodě, protože trať je již několik let beze změn a asi dlouho bude :-(

              Ke krátké: nejhorší část = dostat se zdravý a s celým kolem na startovní čáru :-D …po odjetí dlouhé když těch 500 lidí pustí ke startu skrz tu dvoumetrovou bránu a kdejaký magor si myslí, že rozhodne závod hned na tom mostě a proto musí být o místo vpředu…most a silnice je stejně zavřená tak to můžou natahnout na tu tříproudovku od Slovan, odstartovat dlouhou a potom krátkou bez nějakého přejíždění…

              0 0
              • BSP biker  

                Většinou to bývá tak, že se dopředu narvou magoři co vyjeli letos 3X na kole, při vjezdu do škodovky to uklouzne na kolejích a na louce už bývá klid, pak je akorát třeba aby člověk neudělal nějakou kravinu na schodech a je to uplně v pohodě. Letos jedu dlouhou, vždycky to střídam, na startu 60 by měl být větší klid :)

                0 0
              • mrozu  

                Vcera jsem to jel a cela trasa 30km se da jet bez sesednuti z kola, takze katastroficky scenare se nekonaj. Pokud nebude prset, tak to bude nuda :D

                0 0
                • FZS1000  

                  Využiji tohohle vlákna a zeptám se,jestli se někdo nechystá zítra projet dlouho trasu???Že bych se přidal?

                  0 0
                • rš2  

                  Sorry, ale včera jsem to jel a výjezd nahoru na Radyni je zasypán větvemi z odřezů jak plenili kus lesa…cesta zmizela a nedá se to ani projít…jak dáš těch cca 20 metrů na kašpárka nebo pěšky tak se dáváš vpravo – klasická cesta vede rovně a ta je ok – a po cca 20 metrech je ende, snad to stačí odklidit…tahle cesta vede po kořenech a kamenech a vyplivne tě nahoře před posledním výjezdem na vrchol (samozřejmě při závodě to vede ještě trochu dolů a potom teprve stojka na vrchol)

                  0 0
                  • mrozu  

                    Já vím, která cesta to je… Větve jsou jen na pár (cca 25) metrech na začátku, dá se skrz to jet, až na konci se ten největší bordel přejde nebo objede zleva lesem. Prostě terén, nemyslím, že s tím pořadatelé budou něco dělat :)

                    0 0
                    • rš2  

                      Předpokládám, že s tím něco dělat budou :-) stejně tak s tím štěrkem…třeba trať podél cesty po poli za ten barák :-/

                      0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Počasí se nám nějak kaboní. Snad nebude pršet..

      0 0
      • rš2  

        Počasí už je v pohodě, nééé? :-))

        Alespoň se nebude prášit za kočárem… :-D, bude to trochu mazlavý za ty dny deště, ale myslím, že tak akorát na pohodu.

        0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          No jsem na to zvědav. Zítra je ten ten den, kdy se ukáže má kondice :D

          Dáme tedy to pívo?

          0 0
          • rš2  

            Bajka jsem prohlédl, budu hledat ten super košík…jakou jedeš? Já dlouhou a doufám, že jsem za 3 hodinky zpátky… :-)

            0 0
            • Dzordano_Bruno1  

              Frčím krátkou:) Ale kdo ví, jak dlouho mi to potrvá:) Popř. se můžem posilnit před startem:)

              Růžový košík je jistota, to mě najdeš :D

              0 0
              • mrozu  

                Tak košík je masakr :D Já jedu taky krátkou, chci bejt v cíli dřív, než začne smrdět guláš :D Na pivko bych se taky přidal, minimálně na to jedno, co bude zadara :) Košík snad nepřehlídnu, kdyžtak mám číslo 1195.

                0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      tak jak? :))

      0 0
      • Jarque  

        Dobrý, líbilo. Počasí vyšlo parádně! Akorát mi skoro nefungovalo kolo… :) Přišlo mi, že to měli letos dobře značený a organizovaný, asi líp než loni… Palec dolů tedy za tombolu, to bylo dost slabý.

        0 0
      • glide  

        V cíli mě předjelo nějaké malé děcko takže nic moc, se asi vrátím ke svým 8 kolečkům (inline) :-) Moc jsem zkrátil řetěz a do kopce na Radyni to docela haprovalo (s nejmenším převodem sem tak nějak nepočítal), schody a kořeny jsem proskákal jak to šlo, při sjezdu jsem trochu vyjel z trasy tam jak byla špatně vidět šipka, navíc tam nikdo nestál a neukazoval, naštěstí mě včas obrátili místní. Příště už nebudu startovat z úplného konce a zkusim zlepšit čas alespoň o 10 min…

        0 0
      • Bruk600  

        Tak max. spokojenost. Počasí se povedlo a asi jsem jel pod svoje možnosti, páč v cíli jsem nebyl asi udejchanej :-) No schody jsem nevěděl co to bude a tak 3 jsem sjel a další už raději pěšky. Na svoji obhajobu mohu napsat, že jsem nepřekážel a ty co mě předjeli jsem si pak zas posadil za záda :-)

        0 0
        • Jarque  

          Teda, teda… já je dal bez problémů i bez přední brzdy:) ale důležitý je nezavazet a nikoho nezabít. loni se přede mě nacpal nějakej borec na trekovce s pevnou vidlí a já se za ním mrcasil celej sjezd…

          0 0
          • Dzordano_Bruno1  

            tak na trekovce jsem tam dneska taky potkal jednoho blázna. Ale byl dobrej. Jel jako démon:)

            Jinak jsem tento rok opravdu spokojenej. Počasí krásný, trasa jako vždy super a značený to bylo líp než minule:)

            Já jsem dojel do cíle, dal si guláš a pak pádild om. Moc jsem an to tombolu nebyl:(

            0 0
      • Trainman  

        Hezkej závod až na "Kde jsou ty sakra ty scho cho cho cho cho cho cho dy? To byly oni… :-D

        0 0
      • rš2  

        Šedesátka byla pro mě nálož…stejně jako krátká je delší než 30 tak dlouhá byla skoro 64 km, up 1.090m, dal jsem to 2:59 takže splněn vlastní cíl do tří hodin, ale bylo to výrazně těžší než jsem čekal…za tím Kozlem mi strašně sil braly věčné příčné kořeny (mám HT) a to, že došly gely a pití :-( a z toho plyne poučení: jak začneš brát gely tak je musíš hrnout až do cíle protože jak dojdou tak přijde obrovská krize jak je tělo zvyklé na zvýšený přísun energie… :-/ Kopec Šťáhlavy – Radyně na cca 50. km mi zcela zavařil nohy (gel nikde, pití nikde), potom mi dělal problém i kořen na cestě a nezbavil jsem se toho do cíle, ale celkově spokojenost. Jinak tombola je klasika – jen aby se neřeklo a zklamala mě občerstvovačka – právě po tom kopci který mi odvařil nohy jsem si chtěl dát ionťák, holka mi ho podávala, říkám si super, ale byla to nějaká malinovka, no hnus…

        Tak zase za rok! :-)

        0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Kořeny, kořeny, kořeny.. totální hnus. Já jsem to prostě vyřešil tak, že jsem slez a ten úsek přešel. Nedalo se na tom šlapat.

          Příští rok možná zkusím tu 60, ale nevím, nevím. Nějak nemám zkušenosti s takovým závodem. Přeci jen 60km závodně je něco jiného než jen tak s přítelkyní.

          gely tam všichni jedli jak o závod. Jen já jsem si ráno dal jablíčko a zapil to vodou :D:D Protože ta opice byla šílena. Jsem neměl tolik chlastat :D Ale moc se těším na další rok:))

          0 0
          • MlokCZ  

            Oni ti zlí organizátoři si dovolili na bikovém závodě dokonce pár metrů natrasovat něčím co už trošku začíná připomínat terén, to je neslýchané :-)

            0 0
            • Hal9000  

              Přesně, já nevím, ale mě ty dlouhé asfaltové a polní cesty dost štvaly. Schody jsem si užil, dají se skákat. Škoda že se přede mnou jeden rozflákal.

              0 0
              • Dzordano_Bruno1  

                Tak doufám, že je v pořádku. Já jsem se držel na špici, tam se moc lidí nerozbíjelo :D

                0 0
            • rš2  

              Přesněěěě, jsou to mrchy :-))

              Já mám rád terén, techniku, ale právě, že tohle nebylo ani jedno z těchto věcí, 3 metry široká cesta a napříč 10-ti centimetrové kořeny, prostě nemůžeš šlapat a přitom jsi na letišti…vynahradili to potom těmi singl sjezdíky a taky uzkými cestičkami za kozlem…celkově dobrý :-)

              0 0
              • Dzordano_Bruno1  

                PArchanti :D

                Mněo sobně nevadí dlouhé stuopání, rozbitý terén, ale vadí mí mokrý kořeny, kde člověk když nasedne, tak po podklouzne hned kolo. Ale i tak se mi to moc líbilo:)

                0 0
            • rš2  

              Koukám do tvé stáje, že tam máš 3 fully…tak to se nedivým, že ti to nevadilo :-D Už jsem s manželkou probral, že jsem opět více rozhodnut pro koupi fulla :-)) …nic neříkala tak nevím jestli je to dobře nebo ne :-(

              0 0
              • Dzordano_Bruno1  

                Pár lidí tam jelo na SUPU jako máš Ty. Můžu říct, že ty rámy jsou prostě krásný. Neměl jsem moc čas si je nějak extrémně prohlížet, ale je to paráda:)

                0 0
        • Jarque  

          2:59? tak to jsme se asi docela dost potkávali, já to měl za 3 rovný…

          0 0
          • rš2  

            Co máš za dres?Dost mi v posledních cca 2 km pomohl kluk v žluto-bílo-zeleném dresu Primuse

            0 0
            • Jarque  

              Primuse jsem taky viděl… Černý s mega písmenama V E L O

              0 0
      • FZS1000  

        Nevíte někdo,kde bych našel nějaké fotky ze včerejška,hlavně z dlouhé trasy?Na trati jsem viděl plnoho fotografů,ale na netu nějak nemůžu najít žádné foto…

        0 0
      • biker007  

        po peti letech sem si tenhle zavod zopakoval..a se sedasatim mistem celkove na dlouhe za 2:45 sem skokojenej:)trat je pekna, rychla..korenite useky k bikovymu zavodu patri, ani na HT to nebylo nic strasnyho. jedine minus byla jedina pipa na pivo v cili. ale vynahradil sem si to vecer na Parkanu u nefiltrovane dvandy a pecenem koleni:)

        0 0
      • Sipal  

        Tak já jsem jeden z těch, co to objeli na krosu. Soudruzi v Duratecu mi sice stihli na poslední chvíli spravit rám, ale nějak při tom zmáčkli závit ve středu a večer už jsem to prostě nezvládl opravit a musel jsem vzít krose. Schody z Radyně šly sjet úplně na pohodu, jen jsem to nemohl pustit, musel jsem s rozumem. Částečně se daly i stojky na kořenech a šutrech, ale ten krosík prostě nemá záběr, jakmile to jednou ujede tak je konec a musí se pěšky. Nejhorší to asi bylo na těch rovinkách s kořenama, kolo skákalo jak splašená koza, já jel krokem a kolem mě to v pohodě valili na bajcích. Druhou půlku závodu jsem se pořád motal kolem stejných lidí, do kopce jsem je předjel jen abych jim pak překážel ve sjezdech, docela to bralo motivaci. Jinak 3:00:36 a 116. mi přijde jako rozumnej výsledek, na bajku bych to vzhledem k tomu, kolik lidí mě předjelo jen ve sjezdech, vylepšil aspoň o 20 míst. Krose teda na bajkový závody fakt nedoporučuju :-P.

        Jinak teda asfaltu bylo docela hodně, ale ty terénní úseky to vynahradily, ty byly pěkný. Značení až na dvě místa dobrý, fronta na pivo nechutná. Mimochodem, kolik vám naměřil tachometr? Mě 63.8 ale nekalibroval jsem ho moc pečlivě, tak nevím jestli jsem se sekl já nebo pořadatelé.

        0 0
    • Levvi  

      Ahoj všem,

      posílám odkaz na pár foteček ze závodu.

      Mějte se fajn.

      Lenka :-)

      http://picasaweb.google.cz/…honPlzen2010

      0 0
      • BlickM  

        máš ještě nějaké nepublikované? Našel jsem tam lidi co jeli jak já …

        0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Fotek dost. Jen pořád samá 60. 30 nikde:(

          0 0
          • tomixx  

            Tady máte fotky převážně 30-ti km trasy. Nejsou nic moc,teda technicky, fotila žena a já jí to blbě nastavil. Ráno bylo ještě zataženo, ale potom vykouklo slunce a tak bylo ISO 400 dost zbytečné, jen to kazí. Taky clona mohla jít nahoru :((

            Kdyby jste nějaké chtěli, pište na tomixxkysláry­bavolny.cz

            0 0
          • Levvi  

            No jo, šla jsem fotit jen na chvilku a to už z 30tky byli v cíli :-)

            0 0
    • BlickM  

      …taky nějaké fotky u Radyně

      http://www.ulozto.cz/…hon-2010.rar

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.