• Mr.Cookie

    Měl bych otázečku…plánuju koupi tohodle biku http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?… a vim, že už se tady toho o tomhle obchodu napsalo hodně, ale já se chci zeptat jak by mi kolo doručili (asi v na součástky v krabici, co????) a pak jak je to případně se clem a s velikostí, jestli by na mejch 173cm odpovídala 18', případně, jestli se dá někde v Praze nějakej ten Cube prohlídnout…díky moc =)

    0 0
    • TheIF  

      Na součastky určitě ne, tipuji sundané kola a max tak odšroubované řidítka. Clo – žádné (UK je v EU) Určitě ho najdeš i v Praze… Prodejci:

      0 0
    • TheIF  

      No jestli ještě spadne libra, tak se možná kostky zase vyplatěj z UK, ale jinak počítej s poštovným £30.00

      0 0
      • georgio  

        Myslim ze Libra je tak strasne dole, ze se rozhodne vyplati i s postovnym, 30GBP je myslim zanedbatelny pri takovy uspore…

        0 0
        • MlokCZ  

          To si nemyslím. 930 liber (tedy i s poštovným) za ten model Race je nějakých 26,5tis. při současném kurzu. Doporučené koncová MOC za Race je 28,5tis. Kč. To je tedy 2tis. k dobru pro CRC. Myslím, že někteří prodejci Cubu jsou schopni nabídnout slevu větší než 2tis. z té MOC. Takže naopak klidně to může vyjít z CRC i dráž.

          0 0
          • MlokCZ  

            Já bych při současné situaci Cuba z CRC nebral. Pro 08 byla úplně jiná situace, ceny pro 08 modely byly určované pro velmi špatný kurz, který byl loni v září, když se určují ceny. A proto pak během roku z CRC vycházely Cuby tak dobře, i přesto, že někteří prodejci Cubu v ČR uměly poměrně velkou slevu z těch doporučených cen.

            0 0
    • Matony  

      JJ, oddělané přední kolo, řidítka a sedlo se sedlovkou. Přivezl to kurýr v černé dodávce od UPS až domů ve velké krabici. Práce asi na čtvrt hodiny na kompletní smontování, řazení brzdy, vše je seřízeno. Radší jsem ještě přetáhnul všedhny šrouby.

      0 0
    • MlokCZ  

      Rozložené bude jak už bylo napsáno. Já jen dodám, že konkrétně muj HT Cube z CRC seřízený nebyl téměř vůbec, ohodnotil bych to jako odfláknuté. Asi na to ani nesáhli. Ne že by to vadilo, o 1/2 hodiny práce navíc (oproti těm 15 minutám čistě smontování), ale čekal jsem to tedy lepší. Spousta detailů chyběla zcela, tedy např. u hadičky k zadní brzdě nebyl uprostřed horní rámové trubky nalepený úchyt, který jsem přidával. Když srovnám třeba v jakém stavu chodí Canyony, tak tohle bylo minimálně o třídu horší.

      Při současném kurzu ale není vůbec jasné, zda z CRC budou Cuby nějak znatelně levnější než u nás. Zkusil bych se poptat nejprve u více prodejců u nás.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.