Nahradni vnitrek do kratasu - kde ?

22 nepřečtených
  • jerrry

    Dneska jsem sebou v docela slusne majznul – v zatacce mi ujela obe kola a uz jsem se valel – peknej kousek jsem se projel po boku. Na sobe jsem mel takovy ty plandavy kratasy od Foxu. Vstavam a rikam si ty jsou v haji (prodreny). Kupodivu katata jsou OK.

    Az doma, kdyz jsem je sundaval jsem zjistil ze zatimco ty vrchni kalhoty jsou jen spinavy, ty vnitrni (rikaji tomu lining nebo tak) jsou na tom boku docela na maderu. Jedna prodrena dira vedle druhy. Pouzivat to jeste jde ale je jen otazka casu kdy se to rozpadne uplne.

    Mam ty kalhoty docela rad a premyslim zda se nekde neda koupit jen ta vnitrni cast – vpodstate natahovaci trenky s cyklovlozkou.

    0 0
    • Krys  

      Jedna renomovaná firma údajne vyrába sólo tú vnútornú časť s vložkou a že sú fakt pohodlné. Nedávno sa ma kamoš pýtal, či neviem, či sa nedajú zohnať v Prahe, ale nespomeniem si ani za svet na názov. :/

      0 0
      • Schoscha  

        tyhle sou naprd.moc krátký nohavice.měl sem z nich odřený stehna.

        0 0
    • treatt  

      Taky jsem si kladl tuhle otazku. Mam kratasy od Pearl Izumi Launch, jsou super, ale docela bych uzivil druhy spodni gate..jedny hodit vyprat, v druhych jet, protoze ty vnejsi jsou casto v pohode. Ale nevim, jestli se podobne kvalitni vlozka dela v samostatnych spodnich gatich.

      Zatim jsem nevidel, i kdyz na webu pearl izumi jsou, jenze to u nich nic neznamena…vetsinou je uplne neco jineho v katalogu, na webu a neco uplne jineho na prodejnach..

      Kdybyste nekdo vedel, budu vdecen za radu!

      0 0
      • Motyll  

        Tak ty bych bral ihned taky…

        Ale zatim jsem videl jen „vnitrek“ od Craftu.

        0 0
        • jerrry  

          ten Craft me zaujal a nasel sem tohle http://www.craft.cz/…log/view.php?… Vypada to docela dobre, ale 900 voci je taky dost. Ma nekdo konkretne s timto modelem nejaky zkusenosti – kvalita vlozky atd ??

          0 0
          • Tomínos  

            Používám je a spokojenost, předtím jsem měl takovou obyčejnou vložku a proti ní jsou suprový, takže ti nedokážu říct jak by ti seděly jestli používáš něco lepšího :-((( Je teda pravda, že první vyjížďku jsem ten pocit neměl, zdálo se mi že dřou, ale buďto se vydřely nebo si sedly :-) a teď jsou fakt fajn.

            0 0
          • o.1  

            Ja som ich po 2–3 jazdach odlozil, lebo dreli, vlozka je dost uzka a sedacie kosti som mal na jej okraji. A aj vpredu bola prilis uzka. Ale mozno ich z novym sedlom (mam skusenost ze roznym sedlam lepsie pasuju rozne vlozky) este skusim, ked tu Tominos  vravi ze je sanca aby este sadli:)

            0 0
        • TheIF  

          Endura dělá náhradní vnitřky, ale stejně do foxu mu nebudou pasovat (jejich upinaci system) takže si může koupit jakýkoliv obyč elasťáky bez laclu a VOTNUNIT je o ten upínaci mechanismus co má u foxe.

          0 0
          • scret  

            jsem se chtel zeptat jakej konkretne model vozis? nemas fotku,jak vypadaj v realu na cloveku? diky…

            0 0
            • TheIF  

              No fotky jsem sem dával ale ty jsou nic moc/nanic… Dobre fotky bývají na wiggle.co.uk.

              Mám tyto:

              Endura Burner Short foto 1, foto 2, ( už maj něco za sebou cca 15 oprání – začala se trhat ta reflexní gumová samolepka (zalená na nohavici, protože je jen přišitá a není jako to logo nalepený. Na prdeli lehký naznak ošoupaní tedy spíš takové vyhlazení lehounce jiný odstín na dvou místech ale spíš podezřívám tu bílou barvu z napisu SELLE která mizí každou vyjížďkou. Vložka je hodně dobrá viz foto (není odepinatelná) Zapínaní v pase je na velký suchý zip drží dobře a po stranách jsou stahovací pasky vzadu guma

              Hummvee 3/4 Baggy Shorts (foto na postavě) V těch jsem zatím moc nenajezdil zatím jen párkrát oprané, vypadají furt jako nové. Zadni část je šusťáková, ale žádna hrůza… Zapíná cvočkem nebo jak se tomu říká… Ve předu a v zadu guma, součastí je i pásek, ale nemá bytelná zapínání, ale drží… Odepinatelná vložka taky není špatná" foto":http://i31.tinypic.com/3094vi9.jpg

              a právě na cestě s UK jsou Race Face VO2 Baggy Shorts taky nevypaj zle tak jsem zvědav…

              0 0
              • scret  

                diky.

                no ja mam Kalase a ty jsou na muj vkus dost kratky, jenze kdyz koukam na ostatni znacky, tak moc taky nejsou dlouhy a ty Hummvee jsou zase uz moc dlouhy… potreboval bych idealne neco mezi tim:( neco tak lehoulince tesne pod kolena…

                0 0
                • TheIF  

                  Kdybys napsal těsně nad… Od těch Burneru mám opalená pruhy těsně nad kolenama, aby pak člověk raději ani nechodil v obyč kraťasech ven :-)

                  0 0
                  • scret  

                    no ja mam hlavne problem v tom, ze kdyz mam nohu zkrcenou tak mam ty Kalase ani ne do puly stehen a to opravdu nevypada jako enduro kratasy ale spis jak pro 4% ridery:)

                    takze jestli mas pri pokrceny noze kratasy tesne nad koleno, tak to je supr…

                    bohuzel hodne zalezi na „svalnatosti“ zadku, pokud nema nekdo zadek tak mu to problemy nedela, ja ikdyz jsem hubenour, tak zadek mam, proste velkej musculus gluteus maximus…a tim padem ty kratasy musim mit delsi…

                    0 0
                    • TheIF  

                      No ty Burnery maj v XXL nohavice od rozkroku cca 30–32cm, ale v menších velikostech to bude asi o něco méně…

                      0 0
                      • scret  

                        heh:) tak XXL opravdu nemam:)

                        0 0
                        • TheIF  

                          Tak jsem ti blejskl nový RaceFace VO2 ty bi ti mohli sednout delkou, jsou asi nejdelší.. (velikost XL)

                          Další fotky zde

                          0 0
                • mountaineer  

                  ± presne na kolena(pri jizde) sedi Foxy-Campusy i Sergeanty.

                  0 0
          • o.1  

            Obycajne su vacsinou hustejsie tkane a potom sa clovek moc poti. Ale pouzivam do volnych aj jedny redsie kratasy s laclom a je to v pohode, netreba ziadne upinanie.

            0 0
    • Majan  

      http://www.kalas.cz nebo i Moira je má.

      0 0
    • qwerty  

      Ta Moira je v pohodě, radši mám Brika – taky nemají nic moc vložku, jsou jednoduché, ale tak nějak líp sedí a vůbec. Od Štěrby – oblečení je věc, ve které tam vždy dobře poradí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.