• sachil

    Tě pic, nevěděli byste někdo pěknou cestu v Praze z Červeného Vrchu (t.j. Vokovice)do Roztok? Nechce se mi dolů na kulaťák a doleva po silnici, neche se mi ani po silnici do Horoměřic, protože tam je to o držku a bojím se o přítelkyni. Nejde to nějak lesem?

    0 0
    • Hnoj  

      Takových cest je skutečně mnoho s různým stupňěm náročnosti. Ale musíš cestou překonat tři údolí, takže makačka to bude vždycky.

      0 0
    • Peslezedirou  

      Ahoj, jezdil jsem směrem ze Šárky na Padesátník pak přes Přední Kopaninu na Juliánu (červená turistická)do Horoměřic, tam sjedeš do Tichého údolí po zelená tz a údolím až do Roztok. Dá se takhle vyhnout silnici. Ale těch variant je víc.

      0 0
      • sachil  

        Přítelkyně nechce po silnici a do kopce, ale mám dojem, že taková varianta neexistuje:-)

        0 0
        • Peka  

          :-))) to fakt nelze

          0 0
          • Bla9801  

            Kopcům a silnici se můžeš z velké části vyhnout- od Mekáče na evropský sjedeš do Šárky, hned na první odbočce uhneš vlevo a celou Šárku objedeš po jejím levém okraji, je to mírně zvlněná vrstevnice, ale žádný velký kopec tam není- celému Šáreckému údolí se vyhneš, na okraji Nebušic projedeš vilkama z kopce k hlavní silnici (Nebušická), vyjedeš na hlavní zhruba v místě kde je cykloprodejna a kostel, zde se dáš po hlavní směrem na Kopaninu, ale jen cca 500m po silnici a před tiskárnou Tercie uhneš doprava na louku a pak do lesa. Projedeš lesem na okraji lesa a pole nad Nebušicema až k sanatoriu a zde odbočíš doleva na polňačku směr Horoměřice.

            Kopec téměř žádnej, silnice celkem 1km přes Nebušice.Je to sice pár km navíc (od Donalda do Horomřic cca7km) ale je to pohodová cesta.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.