• vzorecek

    zdravím. na kolik foukat tlumič u jekylla. vážím 85 kg. dík.

    0 0
    • fcelak.majak  

      Popravde receno, jsem docela zvedav, jake reakce dostanes. Nedostal jsem vice rozporuplnejsich reakci na podobny dotaz, ktery jsem polozil par lidem, o kterych jsem se domnival, ze mi poradi. Mam sice erpedvojkoveho Foxe, na rozdil od tebe, ale pocinaje odpovedmi: „preci dle SAGu“, pres reakce „preci pocitove“, az po reakce, ze jsem neco jako wul, kdyz to nevim, jsem se v zasade nedozvedel nic. Snad se neco konecne dozvime. Velky smiiich… Yarda.

      0 0
    • coffield  

      Tak třeba „míň foukat a víc jezdit jezdit“? – jedna rada nad zlato :-) Btw. pěkný Jekyll, vypadá jak nový a to jsem myslel, že už se dobu nevyrábí.

      Foukat zkus tak, aby se tlumič po nasednutí jezdce o provozní hmotnosti v klidu zanořil o 20–30%, tak to píší v manuálech a nevidím důvod to měnit. Zkus spíš těch 20%, bude to trošku míň citlivé, ale nebude to tolik houpat – jestli je to ten Jekyll se 135mm vzadu. Ale stejně to nebude žádný chrt.

      0 0
      • toNic  

        skvele, uz jsem se chtel ptat mloka, co je to ten sag a dle tvyho prispevku jsem si to spojil :-) … njn v cykloservisu nejsem kazdy den a nactono mam zatim moc moc malo

        0 0
    • kubad  

      kolem 200 psů bude ideál pokud si dobře pamatuju když sem na tom jezdil :-)

      0 0
      • kubad  

        ale samozřejmě změř si ten sag jak už ti píšou nahoře

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.