• bLaCk0uT

    Moje představa: HT 26", XL (21–22"), kolem 25 000 na lesní a polní cesty. Mám 191cm/88kg. Komponenty nechám tovární, nechci investovat do vylepšování.

    Pár kandidátů:

    http://www.cubebikes.cz/…ro-2012.html

    http://www.cubebikes.cz/…ce-2012.html

    http://www.ghost-bikes.cz/…se-8000–2012

    http://www.jizdnikola.net/…l-2012-p3103

    http://www.kellys.cz/…-2012-p-1614

    http://www.merida-bike.cz/…s-900-d-2012

    http://www.merida-bike.cz/…s-800-d-2012

    Anketa: Které kolo?

    1x
    9%
    5x
    45%
    5x
    45%
    0 0
    • bLaCk0uT  

      Jsem omylem kliknul na enter… Hodně tu chybí edit příspěvků.

      Jinak asi nejvíc se mi líběj ty Cubka. Zajímalo by mne, jestli se vyplatí investice 2 500 do Cube Race oproti PRO.

      Děkuji všem za rady

      0 0
    • Lukáš97  

      Ahoj, z těch sedmi kol co máš ve výběru bych asi bral to druhé

      0 0
    • bLaCk0uT  

      Ještě bych chtěl obnovit tohle vlákno. Mám trochu dilema. Víceméně mám už jen 3 nebo 4 kandidáty

      Obě ty Cubka LTD Race i PRO (mezi těmito by mě zajímalo, jestli se investice 2500 do Race vyplatí), dále ten Ghost SE 8000, který mohu mít za příjemných 22 000 a dále zde stále omýlaný výprodej Haibiků 2011, konkrétně model http://www.cyklonemcik.cz/…ke-q-sl-2011. Ty karbonové se mi nelíbí designově, rám nebudu tolik zatěžovat, abych využil pružnost a zároveň pevnost uhlíkového rámu, hmotnostně jsou na tom stejně, takže pro mě uhlík v tomto případě nehraje roli.

      Takže bud Cube PRO nebo RACE, nebo Ghosta nebo Haibike.

      Prosím zkušené bikery o názor.

      0 0
      • m4rkus  

        Mám Cube LTD Race a jsem spokojen. Vidla chodí, vše funguje jak má. Doposud žádný problém. Najeto zhruba 1500km. Váhově vychází na 12,7kg velikost 18 (mám 172cm). Měl jsme ho za 23300kč, dalo se o ceně jednat i na začátku sezony. Pokud máš dotaz, zeptej se či napiš mejla.

        Když se tak dívám, měl bych ho konečně nafotit..

        0 0
        • bLaCk0uT  

          12,7 kg … to máš 11 nebo 12 model? Protože píšou 12,1 kg a mělo by to být braný u 18" modelu většinou… Ale tak oni si tam napíšou co chtěj taky. Jestli máš ale 2012 model za 23 tisíc (jakože asi teda mluvíš předpokládám o starším modelu), tak mi řekni odkud prosím tě, protože to bych ho bral hned :D

          0 0
    • alinceb  

      Mrkni ještě na Haibiky od Němčíka:

      HAIBIKE LIGHT SL 2011

      HAIBIKE Q SL 2011

      HAIBIKE Q RC 2011

      0 0
      • bLaCk0uT  

        Ano posílal jsem v dneším postu, že zvažuju HAIBIKE Q SL 2011. Ostatní jsou mi stejně malý. Kdyžtak vzít ten Haibike nebo Cube LTD Race? Co myslíš?

        0 0
        • campijozo  

          Asi toho Haibike bych vzal

          0 0
        • alinceb  

          Osobně bych možná volil spíš toho Haibika – hlavně kvůli Rebě, která má dostupnější servis, ucelené sadě SLX a kolům na průmyslech. Design rámu se mi taky líbí trošku víc než „cirkus“ Cube.

          Další věcí ale je, že já hlínu nechci, takže pro sebe bych si nekoupil ani jedno z nich…:D

          0 0
          • bLaCk0uT  

            Díky za názory.

            Co případně ještě Cube LTD SL?

            http://www.cubebikes.cz/…sl-2012.html

            Rebu to má, cirkus (v černé) se mi osobně teda líbí, výbava Deore XT kromě řazení. 10% sleva není problém, možná bych to získal i za 25 000. Volit při vyrovnané ceně s Haibikem stále Haibike nebo tohle Cube je o něco lepší, případně nastejno? Musím uznat, že i na Alu rám má ten Haibike pěknou udávanou hmostnost (11,2 kg), otázka je jak moc důverohodné to je. Ale téměř o kilo lehčí než Cube je určitě jedna z pozitivních věci pro Haibike.

            0 0
            • alinceb  

              Nechal bych si to od prodejce zvážit v tvé velikosti. U Němčíka by to nemusel být problém. Jinak pokud by byl ten Cube LTB SL kolem 25k, tak by to imho byla asi lepši volba než Haibike, jinak ale Haibike vede…;) Jen nechápu, proč na černou kostku nasadili stříbrné kliky…:(

              0 0
              • bLaCk0uT  

                Ok díky za názor. Ty kliky taky nechápu, přitom očividně na šedé verzi jsou černé. Vypadalo by to myslím o hodně líp, takový sladěný. Takovej designovej detail, co mě nepotěší, ale abych kvůli tomu nechtěl kolo… ;)

                0 0
                • siafu  

                  moje volba by byl karbonovej Haibike, u Haibike Q se mi nelíbí tvar rámu, takže to by neprošlo, i když komponenty OK. Z Cube pak LTD CC – v této cenové kategorii mi je o něco bližší RS než Fox /LO z řidítek/

                  0 0
                  • bLaCk0uT  

                    CC bych bral nejvíc, protože je stejně, možná líp osazený jak SL, který je o 2500 dražší, jenže už není nikde k sehnaní, našel jsem 1 kus vel. 18. V pár obchodech jsem se dotazoval a prostě už to není bohužel k sehnání. Asi ten Haibike Q nebo pokud usmlouvám za dobrou cenu Cube SL, tak vemu asi SLko.

                    0 0
    • bLaCk0uT  

      Potřebuju se rozhodnout. 2 kandidáti, nechci žádný jiný, už jsem toho prošel milion a už mě to nebaví :D

      Buď Ghost nebo Haibike

      http://www.ghost-bikes.cz/…se-8000–2012

      http://jizdni-kola.online-sport.cz/…e-q-sl-2011/

      Spíš asi chci slyšet, jestli bych s Ghostem neudělal chybu. Tady v anketě dostal 4 hlasy i tak, vyrovnaně s Cube Race, ale o 5 500 dražší (resp. 2 500), tak myslím, že špatný není. Upřímně se mi teď nechce dávat 3000 navíc za Haibike, co se mi vlastně nelíbí designově (zároveň tou geometrií)

      Ghost můžu mít za 22 000.

      Kola jako Cube Race a CC (i to CC bych býval za 29 000 sehnal) jsou nakonec moc drahý a navíc těžko sehnatelný, max. těch 25 000, spíš těch 22 bych do toho chtěl nakonec investovat. Myslíte, že s Ghostem neudělám chybu?

      0 0
      • Azmir  

        ten Haibike je na tom výbavou o stupen výš, at už jde o vidli nebo o zbytek, já bych neváhal, ale nemůžu si pomoct, ale ty asi potřebuješ od někoho slyšet, aby ti toho ghosta schválil.

        0 0
      • Phaeton  

        Já jsem s Ghostem se 8000 naprosto spokojený ,nemám sním žádný problém zatím jsem najel jen něco přes 2tis. km ,ale už teď vím že koupě nelituji u mě předním rozhodnutím byl vzhled ,mě se prostě kolo musí líbit (samozřejmě že musí i sednout), odborník nejsem ,ale za 22tis.(taky jsem ho tak koupil) si myslím že je to slušně osazené – podle všeho vybíráš jak já jen potřebuješ ujistit ,že krom toho že se ti líbí že neuděláš chybu a já říkám neuděláš :) .

        0 0
    • ad215  

      ahoj, zkus to poptat http://www.napoptavku.cz/

      tam ti dodavatelé pošlou řadu nabídek, ty si pak jen vybereš tu nejlepší… je to zdarma

      0 0
      • bLaCk0uT  

        Na kolo spěchám už teď, nechci se patlat s poptávkou, ale díky.

        Mohl by se někdo vyjádřit k mému dotazu výše prosím?

        0 0
      • hony007  

        Tu reklamu sis domluvil s adminem?

        0 0
    • luke99  

      No ja toho ghosta mám chvilu (3mesice). Hned ze zacatku s tim byl problem ze se mi kousla predni brzda a rozletla se celist, drzka to byla pěkná.

      Pote co my to reklamovaly tak sem si ho vzal na tyden do chorvatska lesní a polní cesty exelentní ale když přišlo šotolinové a kameníté stoupání tak sem celkem litoval že sem si nekoupil fulla.Ale jinak na jezdeni v CR sem s tim spokojen až na tu nepříjemnost s tou brzdou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.